Bu konuyu lütfen herkes okusun. Aşı konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocukluk aşılarım yok, ölmedim. Sebebi ne biliyor musunuz? Aşılı çocuklar yani sürü bağışıklığı. Şu anda aşısız çocukların hastalanmamasının sebebi de bu fakat yanlış hatırlamıyorsam aşılı birey oranı%30- %40’lara düştüğünde sürü bağışıklığı kaybolacak ve çocuklar ölmeye başlayacak. Ortada bir mantık olsa yine anlayacağım. Otizm, eşcinsellik hatta genlerle oynama gibi fantastik beyanatlar var. Ha bana sorarsalar evladın acılar içinde ölsün mü yoksa hayvan geni mi taşısın( ki bilim daha gen terapisi işini tam çözmüş değil) hayvan genini tercih ederim.

Asi tercih degildir yaptirmadiklari icin asili cocuklarda bu durumdan etkileniyor.ornegin suriyeliler zaten asi politikamizi yerle bir ettiler. Hastsliklar boyut degistirerek tekrar hortladi. Ama cidden akilli olmak lazim Ayrica sadece kizamik asisi olmadiklari icin metobolik bir rahatsizliga yakalansnlari duyduk hatta gecen ana habere cikmislardi farkindalik yaratmak icin. Bildigin yataga bagli felcli durumda cocuklardi. Bunlari bildikleri halde hala yaptirmayanlar kendileri bilir artik ben iki cocuguma devlet asilarina ek rota menenjit gibi ozel asilarina da yaptirdim cunku gerekli oldugunu tum doktorlar soyluyor

Yani sen belki bir gün A Awaken Veya bir yakınının hastalanması durumunda kullanabileceği bir ilaç üzerinde çalışıyorsun öyle mi :) (Bu arada Allah korusun, herkesten uzak olsun bu hastalık)

Ama yine de başarısızsın, yaka paça atmışlar seni akademiden

Çünkü tez konun değişmiş

Başarılarınızın devamını dilerim hocam
Umarım sizi bir gün haberlerde vs görürürz Türk bilim insanından asrın icadı şeklinde :)

Valla aşı olaylarını bilmiyorum da folik asit haberlere de çıktı baya gündem de şu ara. İnşallah yanıldık bir payı varmış demezler de boşuna hüpletmiş olmayız

En korkuncuda bu meme kanseri kaç tane hasta alternatif tıp denemek istediği için hayatını kaybetti daha bir ay olmadı 30 yaşında kadın komşumuz kendisi tedaviyi kabul etmiyor hacamat falan yaptırıyormuş

O insana gram üzülmedim. Ama çocuğu varsa aşı yaptırmadığı onlar adına üzülürüm ancak..

Benim oğlum bebekken arkadaş olduğum iki kadın, bu grupların etkisinde kalıp çocuklarına 1 yaşına kadar yaptırdıkları genel aşılar yüzünden pişman olup ufacık bebelere hacamat yaptırmayı konuşuyorlardı.
Allah size akıl fikir versin siz kafayı yemişsiniz deyip uzaklaştım aralarından.

İyi ki bir hacamatı öğrenmişler. Sanki yeni bir şey gibi her yere yazıyorlar.
Bir çeşit toksin atıcı yöntemdir ancak. Tek başına asla bir tedavi biçimi olamaz. Bir de bunu anlasalar..

Allah ilminizi artırsın.

Asilarin olunmasi gerektigi kanisindayim.folik asite gelirsek cok unlu bir profesor anamoli ölu dogum yapan arkadasima ki cocugun oyle oldugunu anlayan tek doktor sadece gebelik oncesi 2 ay folik asit kullanacaksin gebelikte 9 ay boyunca hic bir vitamin kullanmani istemiyorum beslenmene dikkat edeceksin sifir sitres yasayacaksin demis.acikcasi bende ne kadar dogru bilmem ama gebelere bu kadar vitamin yuklemenin yanlis oldugunu dusunuyorum bide doktordan sunu duydum folik asit hamilelik oncesi kullanilmali hamile kaldiktan sonra pek bi ise yaramiyor demisti yanlis yonlendirmek istemem uzmanina tabiki danisin

Ben de tam bunu yazacaktim kızamık gecen yıla gore cok fazla artmis ve doktorlar ası yaptirilmayan cocuklarda ölumlerin de artacagi dusuncesinde
Aslinda bu asi karşıtlığı baska bir milletle yayildi ülkemize de neyse demek istemiyorum.
Gecenlerdr hastanede sira beklerken bir kadınla tanıştım gelini küçükken kizamik asisi olmadığı icin hamilelikte kizamik geçirmiş ve kör olmus hatta bu da yetmediği gibi bir de vereme cevirmis verem gecti de diyor körluk kalici olmus göz damarlari kurumus
Eşi de karısına asi yaptirtmayan ananesine kizmis senin yuzunden karim boyle.kaldi diye
Olan olmus tabiki kızsa da bagirsa da degisen bisey yok.Asi yaptirilmamasinin nedeni de yok asinin icin de domuz hücresi var mis da bilmem ne de simdi oradan haram yendiklerini düşünüp genc bir kadinin hayatinin icine edince sevaba girdiklerini dusunmek cok saçma

ABD de bir ara boyle ciddi bir salgin oldu belki hatirlarsiniz,bir yahudi mahallesinden ki yahidilerin cogunlugu asiya karsilarmis cok ciddi sekilde salgina neden olmuslardi yasadiklari bolge karantinaya alindi,cocuklarinin egitin hakki yasaklandi falan.Kanada da mesela okula kayitlarda asi karti da isteniyor cocuklarin asilari tam olmak zorunda cunku hastalik cok kolay yayilabiliyor ozellikle okullarda. Kizamik,kizamikcik,gibi atesli hastaliklar ozellikle asisiz olume bile neden olabiliyor.Kisaca henuz bilimsel bir kanit olamamis teoriden oteye gidememis hatta bilim dunyasinda reddedilmis sacmalik silsilesi yuzunden asilari reddetmek cok buyuk bir risk.

Aşı karşıtlarına saygı mı duyacakmışız? Hadi ordan. Aşı karşıtlarına ve alternatif tıpçılara saygı duymam mümkün değil. Bence bu insanlar toplumdan izole edilmeli. BENCE...

Ben de acımıyorum bu insanlara ve ilerde başlarına gelecek olanlara, doğal seleksiyon der geçeriz ancak toplumda bazı problemleri nedeniyle aşılanamayan, aşıları tutmayan, kemoterapi gördükleri için aşıları sıfırlanan çocuklar var. O yüzden toplumdan izole edilmeli aşı karşıtları.

şimdi bilale anlatır gibi anlatmayı deneyeceğim..

aşı dediğinizde vücuda enjekte edilen hastalıkların virüsleri bağışıklık sistemini güçlendirmek amacı ile zayıflatılmış virüsler içeriyor ve vücut dediğin muhteşem organizma onunla savaşmayı öğrendiği için virüsün ağa babası geldiğinde çok hafif zorluklarla vücuttan savuşturabiliyor.

sizin saygı dediğiniz, insanların özgür karar verme mekanizması dediğiniz mevzu başkalarının özgürlük alanına girdiğinde biter.

çocuğunu aşılatmayan aşşırı zeki ebeveynler o çocuk hastalandığında, hastalık virüsü vücutta mutasyona uğrayarak bulaşmaya başlayıp, aşılı çocuklar bile etkilenmeye başladığında saygı değil kötek bekleyecekler..

5 yaşında bir oğlum var tüm aşılarını yaptırdık bugüne kadar hiçbir ağır hastalık geçirmedi. yaptırmam diyen bir arkadaş oğlunu rota virüs sebebi ile ishalden 1 hafta hastaneden çıkaramayınca pişmanlıktan ölüyordu ben ne yaptım diye..

yaşamayan bilmeyen atıp tutmasın, ahkam kesmesin. aşı yaptırmayanların bizim çocuklarımıza da zarar verme hakkı yok. o çok bildiğiniz avrupada aşı karneleri tam olmayan çocukları okula kayıt ettirmiyorlar.

bu ülkeye aşısız Suriyeliler girdiğinden beri zibilyon tane yeni hastalık türedi. bitirilen kabakulak gibi hastalıklar tekrar hortladı. en azından bunu düşünüp aşıya hayır dememeyi veya aşı yaptırmayı istemeyenlere saygı gösterelim zırvalarını söylememeyi akıl edebilirsiniz..

dehsetle okuyorum ben o aayfalari. asi karsitliginin nasil bir yaptirimi yok ulkede ona sinirliyim ustelik. bu nasil boyle kisi tercihine birakilabiliyor?

dogalliktan yanasin da yasadigin sartlarin ne kadari dogal? aldigin hava bile egsoz/fabrika dumaniyla kapli, bundan yuzyillarca onceki dunyadan ne kaldi ki sen o donemdeki yasam bicimini ornek aliyorsun?

zaten ulke olarak abartmaya bayiliyoruz. mokunu ciksrtmakta uzerimize yok!

Herkes kendi cocugunu istedigi gidalarla büyütebilir bende ne var bunda diyorum.. siz öyle büyütürsünüz baskasi vegan vs..

Veganlar size karismiyo yargilamiyor siz niye yargiliyorsunuz
Ya siz neden anlama zorluğu yasiyorsunuz. Normalde banane bizene senin cocugun dan ama sizin gibiler yuzunden bizim asili cocuklarimiz hastslaniyor yada yenidogmus bebekler hasta olup belki öluyor. Bu yuzden herkese yaptirim olmali zorunlu olmali bunu anlatiyor arkadaslar 9 sayfadir.

Saygı mi duyuyorlar.Merak ettim bu avrupa ulkesini neresi acaba kendileri onlem.alıp asi yaptirdiklari cocuklari ile birlikte digerlerinin de gitmesine saygı duyulan
Aaaa bir de bize derler hoşgörülü millet diye o zaman alsinlar biz de ki 5 milyon mülteciyi onlara verelim onlar da asiya karsi birlikte yasarsiniz

Asilarin yan etkileri ne acaba ya siz ne yiyip iciyorsunuz simdiye kadar asi bulunanlarda gelişen alerjik reaksiyon antibiyotik kullanımındaki alerjik reaksiyondan bile daha az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…