Bu konuyu lütfen herkes okusun. Aşı konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkürler...ne güzel yorum.konuyu okurken kahkaha attım.atomu parçalıyormuş gıbı yazmış birde..

R Rosalind Franklin tez konumu değiştirdim dedi.
Başarısız oldun, beceremedim mecburen daha basit bir konuya geçtim demedi.
Şu an bel altı vuran ve çarpıtan sizsiniz.

Kadın yapay zeka çalışıyor farkında mısınız?
Bende lisansüstü yapıyorum ve bu süreçte tez konum tamamen değişti.
Öncr X konusunda çalışmak istedim, sonra fark ettik ki o konuda çalışma yapmanın ülkemize faydası az . Bizde Y konusunu seçtik. Tezimden çıkan 3.makaleyi SCI kapsamında yayınlamak üzereyim.

Şimdi tez konum değişti diye başarısız mıyım?

aşı ile ilgili düşüncelerinize bir şey diyemem fakat Akademik alanda bilginiz yoksa saçmalamayın.

Aynen..
Bazı hastalıkları veya gelişim problemlerini bilgilenme sayesinde tanı sayısı çoğaldı.
Down sendromu, otizm, dehb, disleksi vs..

Konumu neden sabote ettiğinizi anlamadım sandığınızdan daha çok şey biliyorum daha çok şey görüyorum ablam eğitim hastanesinde ben aile sağlığı merkezinde görev yapıyoruz bu evde doğurmalar yüzünden kaç kadın kaç bebek zarar gördü anlatayım mı? Çünkü bu insanlar ultrasona da karşı ne Allah rızası icin 9 ay o çocuğu taşıyorsun bir kere git baktır sebebini soruyorsun şaşı oluyormuş bebek. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama türkiye metropollerinde doğal yaşam sunabilecek bir yer varsa bizede gelin gösterin

Bacılar bacılar avrupada yaşıyorum diye övünen, arap yarımadasındasın galiba diye aşağılamaya çalışan ,sivası küçümseyen bacılar..siz birbirinize atıfta bulunun coğrafyaya hiç girmeyin mümkünse.. ne avrupadakiker üstün ne arap yarımadasındakiker bayağı nede sivastakiler küçük

asiliymissiniz ama hala ölmemişsiniz
ama aşısızlık öldürür bunu yaz bir kenara inşallah lazim olmaz

Mamaya karşı olduğu için çocuklarında ciddi gelişim geriliği olan annelerimiz var maalesef iki aylık bebeğe inek sütü içiyor günde bir lt çünkü bu daha sağlıklı

İsim vermedim ama evet o kadını savunuyorlar el kadar bebeğe de veriyorlar onu maalesef

Bizde ilaçla yaşamıyoruz tabiki alternatif tıbba da karşı değilim ama günlerce 40 dereceyi geçmiş çocuğu hastaneye götürmemeyi ben anlamıyorum git bir kan ver baktır ona göre tedaviyi ya kabul ediyorsun yada etmiyorsun zaten hastane kapısından girene sanki serumlu ikram ediyoruz öyle bir algı

Yani demekki karantinada kaderini beklemek daha iyi bir seçenek aşılanmaktan

Siz de bilirsiniz ki akademik camiada bu tarz provakasyonlar cok yapilir ben o yuzden kisisellestirmiyorum arkadasin dediklerini. Uzatmamak icin cevap yazmadim ama size yazayim su an yaptigim is de cok farkli degil aslinda.

Kanser alaninda yine yapay zeka ve makine ogrenmesi kullanarak kisiye ozgu ilac tasarlamak (personalized medicine) ve metastazi onceden tahmin ederek riskleri en aza indirgemek amaciyla calisiyorum. Ve bunu dunya uzerinde herkesin gerceklestirebilmesi amaciyla bir program kodladim, su an kendi labim onu kullaniyor. Yayinlandiktan sonra daha da gelistirerek kamuya acmayi hedefliyorum.

Benim alanim zaten yapay zeka ile ilgili; asi gelistirme degil, uzmanligimi da istedigim alanda kullanabilirim :) Su an yaptigim isin ise manevi tatminine bayiliyorum.

En korkuncuda bu meme kanseri kaç tane hasta alternatif tıp denemek istediği için hayatını kaybetti daha bir ay olmadı 30 yaşında kadın komşumuz kendisi tedaviyi kabul etmiyor hacamat falan yaptırıyormuş

Afrikada az gelişmiş ulkelerde ne aşi ne ilac var her şeyin en doğalıni yaşıyorlar bi oralarin bebek ölum oranlarinı,ortalama yaşam sürelerini araştırın istersiniz bu aşı yaptırmayanlar kendileri çocuklari hasta olsa yine koştura kostura hastaneye gidip o beğenmedikleri ilaçlari kullanacaklar neyin artistliğini yapıyorlarsa da aşi yaptirmamak kendilerini zeki,toplumun geneline uymayacak kadar bilinçlı aydın,büyük oyunu görecek kadar önemli gösteriyor

Mesleğim dolayısıyla dünyayı dolaştım. Uzun yıllar Çin'in büyükşehirlerinde yaşadım, Pekin, Shanghai, Hangzhou gibi. Orada da hükümet bizi kısırlaştırıyor yaygarası koparıp, Avrupa'dan ithal pedleri kullanıyorlardı. Çinli dostlarımın bebeklerine buradan giderken Valizlerle bebek bezi götürdüğümü bilirim, özellikle erkek çocukları kısırlaştırıyormuş. Dünyanın neresine gidersen git, neresinde yaşarsan yaşa cehalete şahit oluyorsun.

Allah'a şükür çevremde aşı karşıtı yok. Olursa kendisiyle saygı çerçevesinde bağımı koparırım, lakin saygı filan da duymam.

doğal seleksiyona kurban gitseler de kurtulsak. gram acımıyorum bu tiplerin başına gelecek şeylere. olan çocuklara oluyor.

Ağzını

Geçmiş olsun, umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir.

Asi yaptırmayanlara neden yaptırım yok.
Olmalı yani, toplum sağlığini tehlikeye attıkları için.
Böyle olursa herkes kafasına göre iş yapar tabi.
Çok sinir bozucu böyle insanlarla aynı toplumda yaşamak....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…