Bu konuyu lütfen herkes okusun. Aşı konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil da cahilsin. Yeni kanun tasarisi icin bazi ulkelerde calisma var asisiz cocuklarin devlet okullarinda vb yerlerde egitimleri ile ilgili gorusmeler yapidi. Kizamik alarmi verilen bazi ulkelerde asisiz cocuklarin sokaga cikmasi yasaklandi. Okuyorsun belli. Cevap vermeyecektim de yazik ogrensin dedim.

Ben propolisi yumurta kalitesini artirsin diye almistim kendim icin

Ben de kullandim ari sutu ile. Kisa donem ama cocuklara uzin donem kullandiriyorlar. Hic bir takviye cok yararli da olsa 3 ila 4 haftadan daha uzun kullanilmamali.
en az 8-10 doktora sordum su takviyeleri, hepsi ayni seyi soyledi. kesinlikle ticari olduklarini hicbir etkilerinin olmadigini... bosuna beklenti icine girmeyin dediler

Sana ne kadar yazik ya istemedigin bir milleten olmus olman senin icin cok yazik olmus
Bence sen genlerini de degistir de çok istedigin artik hangi avrupa ülkesi ise Almanya olması muhtemel onların ırkına gec
Bir de g.t korkusu yazmissin ne diyim simdiler de de coronavirusu var acaba ona yakalanmış birine denk gelsen amaaan canim hastalanıp hastalanmaman ya da bana veya cocuklarima gecmis olmasi umrumda degil ben yine de sana sarilirim arkadasim mi derdin

Son düzenleme:
en az 8-10 doktora sordum su takviyeleri, hepsi ayni seyi soyledi. kesinlikle ticari olduklarini hicbir etkilerinin olmadigini... bosuna beklenti icine girmeyin dediler
Aynen oyletamamen tucari. Ticari olmasa hassasannele socialmomlar tavsiye eder mi? Dusunun marketlerde satiliyor artik.

Hayır merak etmeyin yalnızca gebelikten önce kullanılmasını ben önermiyorum o kadar
Doktorlar gebelik oncesi kullanin diyorlar tam tersi gebelikte bebek icin cok faydasi yok deniyor siz neden gebelik oncesi onermiyorsunuz bende gebelik oncesi 2 ay kullanip hamile kalmayi dusunuyorum bir profun dedigine gore kan degerlerime baktirip gebelikte kullanmak istemiyorum dogal takviye yapmayi dusunuyordum ve sekerden uzak kalmaya calisacam bu 9 ayda sizin fikrinizi merak ettim

Göt korkusu değil cehalete karşı savaş bunun adı

Bu kadar sevmediğiniz bi toplumun insanlarıyla neden iletişime geçiyorsunuz? Çok sevdiğiniz toplumdaki insanlarla sohbet etseniz bizim(!) gibi insanlarla da sinirinizi bozmamış olursunuz...

Haydaa sevmedigimi nerde yazmisim?

Yok yaa, merak etmeyin siz de Sivaslıların umurunda değilsiniz.
Oldukça mütevazi olduğunuz için kutluyorum sizi.
Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş atasözünü hatırlattınız bana.
Siz Avrupanızda mutlu mesut yaşayın ama vatanıma dil uzatmaya kalkmayın.
Ne üretilip ne üretilmediğini bir Avrupalı sorgulayamaz.

Neyse birazda biz gülelim değil mi?

Aa sivasli kitapcimiz pusuda bekliyormus.
Cahil oldugumu varsayip bana parlak aklini sunmus.

Tesekkür ederim canim cok naziksin.
Cahil olanlari bilgilendirmis oldun.

Lakin benim kenar mahallede oturdugumu varsaydigin gibi bu konuya da yanlis ele almissin.

O tarz seyler önlem amacli yapilir.
Insanlarin "iyiligi" icin tabisi.
Ama kimse kalkip da tühhh bu pislikler izole edilmeli vs demez senin dedigin gibi.

istemedigim milletten mi? niye herkes kendi kafasinda birseyler kuruyor acaba ülkemin yurdum ve cahil ama kendini akilli sanan insanlari. hepinizi seviyorum emin olun. lakin üzülüyorum bu halinize..

Şimdi facebook'da bir gurupta kadınlarla bu konuyu tartışıyorum.
Kadın soruyor; "çocuğumun ateşi var, günlerdir düşmedi ne yapayım"
Cevap; "ateş iyidir 41,7 dereceye çıkana kadar asla müdahale etme, doktora da götürme. Ateş düşürüce verirler çocuk ileride hastalıklı olur"
Dayanamayıp cevap yazıyorum; "hanımefendi 41,7 derece ateşe nasıl normal dersiniz, çocuk havale geçirir"
Cevap, "bilip bilmeden konuşmayın, bunları da ikna edemezsin. Hiç bir şey olmaz"
Tabi ki gene dayanamıyorum; "Hanımefendi benim oğlum 39 derece ile havale geçirdi. Burada havaleye yatkın olan çocukları tehlikeye atıyorsunuz."
Cevap, "ben öyle yapıyorum, çocuklarımı böyle tedavi ediyorum, sende çocuğun olunca konuş"
Diyorum ki; "hanımefendi havale geçiren oğlum 23 yaşında. Sağlık sorunu yok. Hala ahkam kesiyorsun."
Cevap hala yok.

Yani bu tipler heryerde mevcut.

Biraz zaman geçince biraz da kurunun yanında yaş da yanınca düzelir herşey. Şimdilik yapacak bir şey yok. Hayat tarzı olarak bunu benimsemiş ve inanmışlar çünkü..
Onların bu düşüncesi sadece kendilerini etkilese sonuna kadar özgürler ama bizim çocuklarımızda tehlikede şu an kızambık için sinyal verildi. Benim üniversitede arkadaşım da onlar gibi düşünüyor o dönem bir patlama yaptı bu konu. 6 yıl önce şimdi o çocuklar büyüdü ve virüsleri yayacaklar

Ya boyle dusunen beyinleride karantinaya almak lazim...!! Yoruldum artik 2020 de hala sapkin dusunceli insanlari gormekten duymaktan.. ya nasil boyle bir akimin icinde olurlar.. benim aklim almiyorrrrrrr

Katılıyorum sana kendi çocuklarında özgürler ama ucu benim çocuğuma dokunacaksa onun özgürlüğü orda bitiyor.

Haydaa sevmedigimi nerde yazmisim?
Yazmaniza gerek yok yani illa adını mi yazacaksin bisey
istemedigim milletten mi? niye herkes kendi kafasinda birseyler kuruyor acaba ülkemin yurdum ve cahil ama kendini akilli sanan insanlari. hepinizi seviyorum emin olun. lakin üzülüyorum bu halinize..
Ya sen aklinca laf soktugunu mu sanıyorsun ki bir de yok oyle mi dedim yok boyle mi dedim ac oku kendi yazdiklarini da milleti enayi yerine koymayi kes
Seninle cahillikle ilgili konussam da anlamazsin zaten senin uzulmene ihtiyacim yok otur kendine uzul orada ikinci insan muamelesi gördüğünuze uzul
Allah bilir orada da kaldirim temizleme işindesindir de bi de burada bana laf atarsin bari kendi zeka seviyeni anlat da aydinlanalim ne okudun ne bitirdin hangi üniversite

aa dogru siz türkiyedeki cahiller insanlari gittigi unilere kadar ayiriyor zekasini ona göre belirliyorsunuz degilmi

ben pc basindayim suan canim isyerinde :)

bu arada hastasin sen resmen. nasil uslup nasil konusma bunlar.. fesatlanma. avrupaya kapak atamadin diye kuduranlardansin sende kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…