- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Nasil da cahilsin. Yeni kanun tasarisi icin bazi ulkelerde calisma var asisiz cocuklarin devlet okullarinda vb yerlerde egitimleri ile ilgili gorusmeler yapidi. Kizamik alarmi verilen bazi ulkelerde asisiz cocuklarin sokaga cikmasi yasaklandi. Okuyorsun belli. Cevap vermeyecektim de yazik ogrensin dedim.ben türkiyede yasamiyorum o tarz bir espri den haberim yok.
anlamamakta israr ettigim nedir acaba?
Ben asi yaptirmak istemeyen ve yaptirmayan insanlara saygi duyuyorum diyorum!
Neyi anlamiyormusum? Benim dediklerimi anlamak istemeyenler var bence. Bu benim fikrim ve tavrim diyorum. Neyi anlayacakmisim?
Koskoca ömrümde karsima bu yasadigim avrupa ülkesinde birtane insan cikmadi ki ben böyle bir cümle kurduktan sonra beni asagilamaya kücük düsürmeye calissin.
Avrupada asiya karsi olan insanlara hic kimse dönüp de seni izole etsinler sana saygi duymuyorum seni karantinaya alsinlar senin cocuklarin benimkilerle oynayamaz demiyor ve demez !
Umurlarinda degil.
Ne manyak milletimiz var yahu
Oturmus sürekli onu bunu yargiliyor ama hicbirsey üretmiyor anca birbirinizi yemekle sikayet etmekle mesgulsunuz.
Diger fikirlere saygi göstermeyen birsürü insan var türkiyede. Yani ben asi yaptirana da yaptirmayanlara da saygi duyuyorum dedim. Ama sürekli üzerime gelindi sacma bir sekilde
Ben propolisi yumurta kalitesini artirsin diye almistim kendim icinbir bakin kitaba ucretsiz pdf i de var para verip almayin lutfen. Bir de biz onun talebesiyiz diye gezen issiz gucsuzler var okuduguma gore bu talebelerin muayeneleri gonlunuzden nekoparsa tarifesi 300 500 civariymis. Bir de dinimizi kullanmiyorlar mi? Peygamber efendimiz hayatta olsaydi eger 40 icindeki bebege hasamat yapan uzmanim diye gecinen kisinin yuzune tukururdu. Bilimin karsisinda duranlara uzun bir fetva verirdi. Bundan adim kadar eminim.
Propolis bir vitamin degil, propolis arilarin kovani korumak icin urettigi bir tur protein yapi taşı olan madde. Bunu sivi hale getirmek icin alkol kullaniyor fermante diyorlar. Yarari zarari tartisilir. Eldeki veriler cok az. Kizlarda erken ergenlige yol actigi kanitlandigi soyleniyir. Bagisiklik sistemine asiri yuk yukledigi icin gelecekte ne olacagi belirsiz hicbisey de olmayabilir biseyler de olabilir. Tr de yeterli arastirma yok yabanci kaynaklarda yapilan arastirmalardan bir cogu ne cok masum ne cok zararli diyor. Ama bizim drlar seker gibi yazıyor. Propolis sozde depolanmiyor vucutta ama sizce mumkun mu bu? Antioksitan ve toksinleri temizledi soyleniyor. Ben inanmiyorum. Etrafimda kullanip birakan pek cok cocuk uzun donem hastalandilar.
Bal verin onun yerine zencefil zerdacal kemik suyu yogurt kefir iciyorsa kefir. İnanin daha faydali daha net.
Ben de kullandim ari sutu ile. Kisa donem ama cocuklara uzin donem kullandiriyorlar. Hic bir takviye cok yararli da olsa 3 ila 4 haftadan daha uzun kullanilmamali.Ben propolisi yumurta kalitesini artirsin diye almistim kendim icin
en az 8-10 doktora sordum su takviyeleri, hepsi ayni seyi soyledi. kesinlikle ticari olduklarini hicbir etkilerinin olmadigini... bosuna beklenti icine girmeyin dedilerBen de kullandim ari sutu ile. Kisa donem ama cocuklara uzin donem kullandiriyorlar. Hic bir takviye cok yararli da olsa 3 ila 4 haftadan daha uzun kullanilmamali.
Sana ne kadar yazik yaDünyayi ve insanligi asi yaptirmayanlar cökertecek he yavrum heaz biraz okudum da yorumlar felaket resmen
Avrupada asi karsiti olan insanlara hicbirsey denilmiyor. Hele bu korku senaryolari nedir yahu
Size birakilsa asi yaptirmak istemeyen hür bir insani izole edecek iskence edecek linc edeceksiniz.
Biterse insanlik bu yüzden biter.. asi yaptirmak istemeyenler yüzünden degil.
Hale bak yahu millet g*t korkusuna birbirini öldürecek resmen. Türkiyenin aci hali.
Aynen oyletamamen tucari. Ticari olmasa hassasannele socialmomlar tavsiye eder mi? Dusunun marketlerde satiliyor artik.en az 8-10 doktora sordum su takviyeleri, hepsi ayni seyi soyledi. kesinlikle ticari olduklarini hicbir etkilerinin olmadigini... bosuna beklenti icine girmeyin dediler
Doktorlar gebelik oncesi kullanin diyorlar tam tersi gebelikte bebek icin cok faydasi yok deniyor siz neden gebelik oncesi onermiyorsunuz bende gebelik oncesi 2 ay kullanip hamile kalmayi dusunuyorum bir profun dedigine gore kan degerlerime baktirip gebelikte kullanmak istemiyorum dogal takviye yapmayi dusunuyordum ve sekerden uzak kalmaya calisacam bu 9 ayda sizin fikrinizi merak ettimHayır merak etmeyin yalnızca gebelikten önce kullanılmasını ben önermiyorum o kadar
Göt korkusu değil cehalete karşı savaş bunun adıDünyayi ve insanligi asi yaptirmayanlar cökertecek he yavrum heaz biraz okudum da yorumlar felaket resmen
Avrupada asi karsiti olan insanlara hicbirsey denilmiyor. Hele bu korku senaryolari nedir yahu
Size birakilsa asi yaptirmak istemeyen hür bir insani izole edecek iskence edecek linc edeceksiniz.
Biterse insanlik bu yüzden biter.. asi yaptirmak istemeyenler yüzünden degil.
Hale bak yahu millet g*t korkusuna birbirini öldürecek resmen. Türkiyenin aci hali.
Bu kadar sevmediğiniz bi toplumun insanlarıyla neden iletişime geçiyorsunuz? Çok sevdiğiniz toplumdaki insanlarla sohbet etseniz bizim(!) gibi insanlarla da sinirinizi bozmamış olursunuz...
Aman sanki sivas cok umrumdaydi.
Yorum sahibi de avrupaya kurban olsun ozaman.
Zaten birsey ürettiginiz yok kalkmis bana kafa tutuyor.
Savundugu ilaclar türkiye de degil avrupa mahallesinde üretiliyor
Bir kitapcik okumus ona sinirlenmis gelmis beni okudugu kadinla bir tutuyor
Neymis cocuklar ruhsuzmus hahah
Nasil da cahilsin. Yeni kanun tasarisi icin bazi ulkelerde calisma var asisiz cocuklarin devlet okullarinda vb yerlerde egitimleri ile ilgili gorusmeler yapidi. Kizamik alarmi verilen bazi ulkelerde asisiz cocuklarin sokaga cikmasi yasaklandi. Okuyorsun belli. Cevap vermeyecektim de yazik ogrensin dedim.
Sürekli gömdüğünüz bi toplumu sevebileceğinizi düşünemedim.Haydaa sevmedigimi nerde yazmisim?
Aa sivasli kitapcimiz pusuda bekliyormus.
Cahil oldugumu varsayip bana parlak aklini sunmus.
Tesekkür ederim canim cok naziksin.
Cahil olanlari bilgilendirmis oldun.
Lakin benim kenar mahallede oturdugumu varsaydigin gibi bu konuya da yanlis ele almissin.
O tarz seyler önlem amacli yapilir.
Insanlarin "iyiligi" icin tabisi.
Ama kimse kalkip da tühhh bu pislikler izole edilmeli vs demez senin dedigin gibi.
Sana ne kadar yazik yaistemedigin bir milleten olmus olman senin icin cok yazik olmus
Bence sen genlerini de degistir de çok istedigin artik hangi avrupa ülkesi ise Almanya olması muhtemel onların ırkına gec
Bir de g.t korkusu yazmissin ne diyim simdiler de de coronavirusu var acaba ona yakalanmış birine denk gelsen amaaan canim hastalanıp hastalanmaman ya da bana veya cocuklarima gecmis olmasi umrumda degil ben yine de sana sarilirim arkadasim mi derdin
Bizde ilaçla yaşamıyoruz tabiki alternatif tıbba da karşı değilim ama günlerce 40 dereceyi geçmiş çocuğu hastaneye götürmemeyi ben anlamıyorum git bir kan ver baktır ona göre tedaviyi ya kabul ediyorsun yada etmiyorsun zaten hastane kapısından girene sanki serumlu ikram ediyoruz öyle bir algı
Onların bu düşüncesi sadece kendilerini etkilese sonuna kadar özgürler ama bizim çocuklarımızda tehlikede şu an kızambık için sinyal verildi. Benim üniversitede arkadaşım da onlar gibi düşünüyor o dönem bir patlama yaptı bu konu. 6 yıl önce şimdi o çocuklar büyüdü ve virüsleri yayacaklarBiraz zaman geçince biraz da kurunun yanında yaş da yanınca düzelir herşey. Şimdilik yapacak bir şey yok. Hayat tarzı olarak bunu benimsemiş ve inanmışlar çünkü..
Katılıyorum sana kendi çocuklarında özgürler ama ucu benim çocuğuma dokunacaksa onun özgürlüğü orda bitiyor.Aşı karşıtları toplum sağlığını riske atmaktan yasal olarak yargılanmalı.
Ayrıca aşı ve otizm arasındaki ilişkiyi ortaya atan makaleyi çıkaran doktor makalesi tekrarlanabilir ve güvenilir olmadığı için geri çekti (bilen bilir akademik camiada bu bir utanç sebebidir) ve hem kendi ülkesi olan İngiltere hem de sonradan gittiği ABD hekimlik lisansını iptal etti toplum sağlığını tehlikeye attığı için. Kısaca otizmi aşı değil farkındalık arttırdı çok geniş bir spektrum olduğu için artık daha iyi tanınıyor ve daha çok tanı konulabiliyor.
Yazmaniza gerek yok yani illa adını mi yazacaksin biseyHaydaa sevmedigimi nerde yazmisim?
Ya sen aklinca laf soktugunu mu sanıyorsun ki bir de yok oyle mi dedim yok boyle mi dedim ac oku kendi yazdiklarini da milleti enayi yerine koymayi kesistemedigim milletten mi? niye herkes kendi kafasinda birseyler kuruyor acabaülkemin yurdum ve cahil ama kendini akilli sanan insanlari. hepinizi seviyorum emin olun. lakin üzülüyorum bu halinize..
Yazmaniza gerek yok yani illa adını mi yazacaksin bisey
Ya sen aklinca laf soktugunu mu sanıyorsun ki bir de yok oyle mi dedim yok boyle mi dedim ac oku kendi yazdiklarini da milleti enayi yerine koymayi kes
Seninle cahillikle ilgili konussam da anlamazsin zaten senin uzulmene ihtiyacim yok otur kendine uzul orada ikinci insan muamelesi gördüğünuze uzul
Allah bilir orada da kaldirim temizleme işindesindir de bi de burada bana laf atarsin bari kendi zeka seviyeni anlat da aydinlanalim ne okudun ne bitirdin hangi üniversite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?