Bu konuyu lütfen herkes okusun. Aşı konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aşı yaptırmayan tayfa,henüz poposu bezliyken, anneleri anne çocuk sağlığına götürüp asilatti ya, ailelerini mahkemeye verip dava ettimi acaba.
Iş sağlık bakanlığı nda bitiyor. Yaptırımsa yaptırım. Cahil insanlar yüzünden bizler riske giriyoruz.
Kendi çaplarında bilgiçlik tasliyor lar

Propolıs vitamin degılmı? zararlı mı ben kızıma veriyordum balık yağının yanında

Valla aşı olaylarını bilmiyorum da folik asit haberlere de çıktı baya gündem de şu ara. İnşallah yanıldık bir payı varmış demezler de boşuna hüpletmiş olmayız
Hayır merak etmeyin yalnızca gebelikten önce kullanılmasını ben önermiyorum o kadar

AŞının biriktirdiği ağır metallerden arındırıyormus bu sebebten diyette yaptırıyorlar

İşte aradığım şekil bu. Makalemde atıfta bulunmak isterim. Çalışma esnasında oluşturmak takdir edersiniz ki güç oluyor.

Şu modern tıp karşıtları günümüz insanının neden 80li yaşları devirdiğini de bilimsel olarak yazsa da anlasak artık.Neden acaba ? O b*k attığınız ilaçlar sayesinde bir soğuk algınlığından ölmediğiniz için olabilir mi ?
Bir de kuduz olduysa belki gitmez demiş birisi.Evet evde ölümü bekler,çok mantıklı gerçekten.Buna nasıl saygı duyar insan,aşı ile yıllar önce aşılmış hastalıklar yeniden hortluyor adına da özgürlük diyorlar,kafayı yememek elde değil.

Aaaa litfen ama olur mu akademi başarının falan ne önemi var tez yazmanın yapay zeka üzerine çalışmanın önemi yok ki belden aşağıya vurdu geçti bütün hıncını çıkartmaya çalışıyor avrupa da yaşıyormuş ama genlerinde var demek kavga etmek
Yapicak birsey yok ne yazık ki böyle tiplerle anlamak imkansız laf sokarak işte kendini kıvrak zekalı sanarak hakarete varan yorumlar yapıyor komik bir duruma düştüğünün farkinda olamıyacak seviyede o yüzden oynasın ötede

Çocuklar kızamık, su çiçeği gibi kendi ölümcül hastalıklara yakalandıklarında hastaneye koşacaklar ama. Hastalanmıyor diyorlarda diğer çocuklar aşılı olduğu için çocukları hastalanmıyorlar, haberleri yok. Doktora da desinler bakalım, çocuğuma verdiğin ilaçta ne var, verme onu diye.
İnsan çocuklara üzülüyor işte yoksa bildiğimiz doğal seleksiyon.

Ben buna niye çok güldüm ya

Bilinzel veriler çiddiğdir, gülünmez.
Bakın işte bu da hep haşıların yan etkisi, gülünmeyeçek şeyeğ gülmeniz, hiç hayra aleemet değil.
Mesela haşı olup böyle yersiz güleceğme, yerden havucu zöker yer, fiçudumdan affedersiniz bk yoluylan temizlenmesiğni beklerim. Fiçut böyledir işte. Kaynım 41 dereçe ateşlen hafale aft yaptı meselağ bankada. Ateş düşürücüğ midahale neymiş? Doktur kimmişşş onun tiploması hebokrat yeminli o bize uymaz. Bana mı yemin etmiş? Etmeseymiş.
Neyse işte kaynım bayıldı, amuda kaldığrıp sallamak suretiylen ve eşim de uçan tekme ataraktan ayılttık.
Böyle doğal yöntemler çoq önemli.

Ben de kan ilacı vermem pekmez veririm ve d vit kullanmam güneşe salarım diyenleri gördüm. Sjsjsjsjjs diye gülesim geldi ama aslında acı bir durum

bilal kim ne alaka anlamadim?

tayip in oglu bilal mi yoksa

ben akpli degilim canim yanlis varsayim yapmissin. hatta hic sevmem kendilerini.

siz kafayi yemissiniz türkiyede.

asi konusunu bana anlatmak zorunda degilsin okumadim dahi. asinin ne oldugunu gayet iyi biliyorum.

asi yapmak istemeyen insanlara da saygi duyuyorum ve degismeyecek de.
bu benim fikrim.

Son düzenleme:
Yooo ben gayette mantikli baktim konuya asiya asla karsi degilim ve ilaca da sadece gerekmedikce kullanilmasin diyorum ve dedigim gibi Ates kontrol altinda tutulmali

Haa bu arada türkiyede 2 ay kaldim cocuklarla her hastalandinda direk serumu dayiyorlardi

herhangi bir şeyi okumamış olduğunuz çok net.. bilale anlatır gibi anlatmak artık bir espri oldu hani anlamayan ve anlamamakta ısrar eden insanlar için kullanılıyor. bunun herhangi bir parti ile alakası yok alaka dahi kurmadım. aşşırı önyargılı olduğunuzu bu şekilde de beyan etmiş oldunuz.. saygıdan bahsederken diğer fikirlere saygı göstermemeniz yeteri kadar saygısızlığınızı göstermiş oldu zaten..

En korkuncuda bu meme kanseri kaç tane hasta alternatif tıp denemek istediği için hayatını kaybetti daha bir ay olmadı 30 yaşında kadın komşumuz kendisi tedaviyi kabul etmiyor hacamat falan yaptırıyormuş
Asi ya karşı değilim. Çocuğumun aşılarını yaptırdım tabi ki. Hastalandığında da tabi ki önce dr a basvuruyorum. Alternatif tibba da karşı değilim. Ama şunu söylemek isterim ki hacamat gerçekten çok faydali. Kendi adima konuşayım cok faydasını gördüm.

ben türkiyede yasamiyorum o tarz bir espri den haberim yok.

anlamamakta israr ettigim nedir acaba?
Ben asi yaptirmak istemeyen ve yaptirmayan insanlara saygi duyuyorum diyorum!

Neyi anlamiyormusum? Benim dediklerimi anlamak istemeyenler var bence. Bu benim fikrim ve tavrim diyorum. Neyi anlayacakmisim?

Koskoca ömrümde karsima bu yasadigim avrupa ülkesinde birtane insan cikmadi ki ben böyle bir cümle kurduktan sonra beni asagilamaya kücük düsürmeye calissin.

Avrupada asiya karsi olan insanlara hic kimse dönüp de seni izole etsinler sana saygi duymuyorum seni karantinaya alsinlar senin cocuklarin benimkilerle oynayamaz demiyor ve demez !

Umurlarinda degil.

Ne manyak milletimiz var yahu

Oturmus sürekli onu bunu yargiliyor ama hicbirsey üretmiyor anca birbirinizi yemekle sikayet etmekle mesgulsunuz.

Diger fikirlere saygi göstermeyen birsürü insan var türkiyede. Yani ben asi yaptirana da yaptirmayanlara da saygi duyuyorum dedim. Ama sürekli üzerime gelindi sacma bir sekilde

Dünyayi ve insanligi asi yaptirmayanlar cökertecek he yavrum he az biraz okudum da yorumlar felaket resmen

Avrupada asi karsiti olan insanlara hicbirsey denilmiyor. Hele bu korku senaryolari nedir yahu

Size birakilsa asi yaptirmak istemeyen hür bir insani izole edecek iskence edecek linc edeceksiniz.

Biterse insanlik bu yüzden biter.. asi yaptirmak istemeyenler yüzünden degil.

Hale bak yahu millet g*t korkusuna birbirini öldürecek resmen. Türkiyenin aci hali.

Son düzenleme:
İsim vermedim ama evet o kadını savunuyorlar el kadar bebeğe de veriyorlar onu maalesef
bir bakin kitaba ucretsiz pdf i de var para verip almayin lutfen. Bir de biz onun talebesiyiz diye gezen issiz gucsuzler var okuduguma gore bu talebelerin muayeneleri gonlunuzden nekoparsa tarifesi 300 500 civariymis. Bir de dinimizi kullanmiyorlar mi? Peygamber efendimiz hayatta olsaydi eger 40 icindeki bebege hasamat yapan uzmanim diye gecinen kisinin yuzune tukururdu. Bilimin karsisinda duranlara uzun bir fetva verirdi. Bundan adim kadar eminim.
Nasil yani propolis mi iyi degil onu anlayamadim
Yoksa diger yazdijlariniza katılıyorum
Propolıs vitamin degılmı? zararlı mı ben kızıma veriyordum balık yağının yanında
Propolis bir vitamin degil, propolis arilarin kovani korumak icin urettigi bir tur protein yapi taşı olan madde. Bunu sivi hale getirmek icin alkol kullaniyor fermante diyorlar. Yarari zarari tartisilir. Eldeki veriler cok az. Kizlarda erken ergenlige yol actigi kanitlandigi soyleniyir. Bagisiklik sistemine asiri yuk yukledigi icin gelecekte ne olacagi belirsiz hicbisey de olmayabilir biseyler de olabilir. Tr de yeterli arastirma yok yabanci kaynaklarda yapilan arastirmalardan bir cogu ne cok masum ne cok zararli diyor. Ama bizim drlar seker gibi yazıyor. Propolis sozde depolanmiyor vucutta ama sizce mumkun mu bu? Antioksitan ve toksinleri temizledi soyleniyor. Ben inanmiyorum. Etrafimda kullanip birakan pek cok cocuk uzun donem hastalandilar.
Bal verin onun yerine zencefil zerdacal kemik suyu yogurt kefir iciyorsa kefir. İnanin daha faydali daha net.

Bu kadar sevmediğiniz bi toplumun insanlarıyla neden iletişime geçiyorsunuz? Çok sevdiğiniz toplumdaki insanlarla sohbet etseniz bizim(!) gibi insanlarla da sinirinizi bozmamış olursunuz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…