- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
Asinin ne olduğunu biLiyoruz habersizce hastalik enjekte demissiniz yaTabi ki saygi duyacagiz?
Ne yapacaktik? Kolundan tutup igne mi yapalim?
Yan etkileri var asilarin. Ve bir insan bunun kanina karismamasini istemiyorsa saygi duyacagiz tabi ki de. Ayrica ne tür bir karisimin kanimiza ve yan etkileri neler oldugunu veya ise yarayip yaramadigini biz dahi bilmiyorsak emin degilsek fazla üzerlerine gitmemeli o tarz insanlarin.
Ayni sekilde evde doguran, hazir mama almayan veya ilaclara karsi olan kisilere de saygi duyacagiz.
Toplum sagligi... insan vucudu güclüdür. Normal sartlar altinda kendini iyilestirir.
Ki önemli olan zaten kendisini iyilestirmesi ve direnc olusturmasi. Yoksa zaten yasayan ölüsünüz demek.
Ayrica bir cocuk nekadar steril ortamda büyürse okadar gücsüz düser bunu bilmeyen yoktur.
Steril esit asi
Ilac sirketleri insanlari bile bile hasta ediyor tabiki.
Yoksa saglikli bir insan üzerinden nasil kazanc saglasinlar?
Doktorlara ögretilmesi gerekenler ögretiliyor .. bunun disinda arastirma yapan ve bunu duyurmak isteyen doktorlar yok ediliyor. Ve amerika avrupa bu tarz olaylarin farkinda buyuk cogunlukla. Darisi türkiyenin basina..
Yarin öbürgün toplum sagligi diye sizin cocuklarinizi ve torunlarinizi toplayip zorla asi yaptirsalar hosunuza mi gider?
Toplum sagligi adina her türlü sacmalik enjekte edilir haberiniz olmaz.. ki size soran yok izin alan yok zaten ozaman. Cunki zaten kabullenmissiniz. .
Birde iyi birseymis gibi bunu isteyenler var ciddi ciddi..
Hastaliktan kacar iken hastalik enjekte ettiklerinden habersizce
Yurtdisinda bu konular cok yaygin.
Yani bircok yabanci insan da böyle düsünüyor.
Türkiyede bu konularda bir avuc insan var ama yurtdisinda baya kalabaliklar.
Ben sakincali bulmuyorum.
Kati kurallarim yok ama bu tarz insanlardan bircok seyler ögrendim.
Insanlari uyarmaniza gerek yok. Akli yerinde biri zaten her okuduguna inanmaz. Dogru mu diye arastirir veya kendisi deneyimler ona göre hayatini sürdürür.
Ki cehaletle alakasi yok.
Herkesin kendi tercihi. Herkes istedigi gibi yasayabilir bence.
Avrupada ki yasayan cogu doktor dahi asilara karsi..
Asi konusunda kati degilim ben. Pek üzerinde durmadim arastirmadim cunki ama dogal yollarla yasam bana güzel geliyor mesela. Ev dogumunda kötü ne olabilir ki?
Avrupa olsun amerika olsun cok yaygin.. ebe veya doktor esliginde yaptiriyorlar.
Veya hazir mama red etseler ne varmis bunda?
Sizde yeni birsey kesfetmis gibi konu acmissiniz gülesim geldi..
Gerci türkiye sinirlari icerisinde bu konular yeni o yüzden sanirim.
Bence o tarz insanlari dislamak yerine kabul edin belki sizde birseyler ögrenirsiniz
Nasil yani propolis mi iyi degil onu anlayamadimBu konu nereden yayildi biliyir musunuz? İlk olarak mormonlarla basladi dunyada. Hani su asiri katolikler var ya sonra aiden salih diye bir kadin cikti. Sanirim ozbek. Kitabi okuyamadim sinirden. Tup bebekler ruhsuzmus mesela kadin buna inanmis. Asi ilac vs herseye karsi. Cehalet akıyor yazilanlardan. Yahu burada bile yazmisti birtanesi bana bir dr diyormus ki havale ates dusurucuden iyidir. Yemin ederim tartismadim bile bu zeka piriltisiyla. Beddua edecegim de iste geri doner diye korkuyorum.
Bir de bunun modernleri var asi yaptirmamis ama propolis kullaniyor. Wuhuuuu cok akillisin. Romotologlar bas bas bağırıyor gelecekte ne olacagi belli degil bir durun kullanmayin diye ama yok instagramda o sevimli instamomlar yazmis ya hemen kullan.
Keske yasa ciksa asisiz cocuklar okula alinmasa
Anlatmayin bosuna cenenizi yormayın anlamaz bunlar anca ya kendileri ya cocuklari bu durumdan nasiplerini alinca atarlar kendilerini hastanelere . Aslinda bir arkadsta yazmis ya asisiz cocuklari okullara almasinlar diye cok dogru. bir egitimci olarak 2 suriyeli nin 1000 kisilik okula su cicegini yaydigini Bizzat yasadim hem de ne salgin kirildi cocuklar resmen neden mi asilama sayesinde su cicegi ulkemizde yillardir gorulmemisti ve asi takviminden kaldirilmisti 2012 ye kadar olan cocuklara bu asi yapilmadi. Simdi tekrar baslandi. Iste basit bir ornek ve sonuclarişimdi bilale anlatır gibi anlatmayı deneyeceğim..
aşı dediğinizde vücuda enjekte edilen hastalıkların virüsleri bağışıklık sistemini güçlendirmek amacı ile zayıflatılmış virüsler içeriyor ve vücut dediğin muhteşem organizma onunla savaşmayı öğrendiği için virüsün ağa babası geldiğinde çok hafif zorluklarla vücuttan savuşturabiliyor.
sizin saygı dediğiniz, insanların özgür karar verme mekanizması dediğiniz mevzu başkalarının özgürlük alanına girdiğinde biter.
çocuğunu aşılatmayan aşşırı zeki ebeveynler o çocuk hastalandığında, hastalık virüsü vücutta mutasyona uğrayarak bulaşmaya başlayıp, aşılı çocuklar bile etkilenmeye başladığında saygı değil kötek bekleyecekler..
5 yaşında bir oğlum var tüm aşılarını yaptırdık bugüne kadar hiçbir ağır hastalık geçirmedi. yaptırmam diyen bir arkadaş oğlunu rota virüs sebebi ile ishalden 1 hafta hastaneden çıkaramayınca pişmanlıktan ölüyordu ben ne yaptım diye..
yaşamayan bilmeyen atıp tutmasın, ahkam kesmesin. aşı yaptırmayanların bizim çocuklarımıza da zarar verme hakkı yok. o çok bildiğiniz avrupada aşı karneleri tam olmayan çocukları okula kayıt ettirmiyorlar.
bu ülkeye aşısız Suriyeliler girdiğinden beri zibilyon tane yeni hastalık türedi. bitirilen kabakulak gibi hastalıklar tekrar hortladı. en azından bunu düşünüp aşıya hayır dememeyi veya aşı yaptırmayı istemeyenlere saygı gösterelim zırvalarını söylememeyi akıl edebilirsiniz..
Bekara kari boşamak diyoruz biz bunaSivaslilara ayip olacak ama bence sivasta tam bir kenar mahalle havasi var canim. Herkes kendi gördügünden yola cikiyor iste
Cocuklarim yok. Birgün olursa sivasta büyütmem zaten o yüzden merak etme.
Cocuklarima asi yaptirip yaptirmayacagimi da söylememistim.
Yalniz o günler gelir de yaptirmak zorunda kalirsam benimkiler asisiz cocuklarla oynayacak
gebelikte kullanilan vitamin ilaclari cocuklar icin degil anne icin gerekli. eskilerden duymussunuzdur her cocukta bir dis kaybettim derler, kadinlarda kemik erimesinin yaygin olmasinin sebebi de budur, hamilelikte vucudunun hem bebege hem sana yetecek kadar vitamin almasi genellikle mumkun olmasigi icin destek kullanilir ki annenin sagligi da korunsun.Asilarin olunmasi gerektigi kanisindayim.folik asite gelirsek cok unlu bir profesor anamoli ölu dogum yapan arkadasima ki cocugun oyle oldugunu anlayan tek doktor sadece gebelik oncesi 2 ay folik asit kullanacaksin gebelikte 9 ay boyunca hic bir vitamin kullanmani istemiyorum beslenmene dikkat edeceksin sifir sitres yasayacaksin demis.acikcasi bende ne kadar dogru bilmem ama gebelere bu kadar vitamin yuklemenin yanlis oldugunu dusunuyorum bide doktordan sunu duydum folik asit hamilelik oncesi kullanilmali hamile kaldiktan sonra pek bi ise yaramiyor demisti yanlis yonlendirmek istemem uzmanina tabiki danisin
Tabiki bende bu cahilligi savunmuyorum tabiki anne ivindir mutlaka ama doktorun dedigi kan eksikligimi var 10 tane kuru uzum ye dogal yollarla al yani bu vitin haplarinin illaki bir zarari vardir.kan testlerine gore verilmeli fakat bizim doktorlarimiz hamile oldugunu duyduklari an hop decavit elevit ki o elevitin icinde domuz jelatini varmis bilmeden kullandim cok kizginim o yuzden.yani ben bunu o kaar dogru bulmuyorumgebelikte kullanilan vitamin ilaclari cocuklar icin degil anne icin gerekli. eskilerden duymussunuzdur her cocukta bir dis kaybettim derler, kadinlarda kemik erimesinin yaygin olmasinin sebebi de budur, hamilelikte vucudunun hem bebege hem sana yetecek kadar vitamin almasi genellikle mumkun olmasigi icin destek kullanilir ki annenin sagligi da korunsun.
folic asit in gebelik oncesi kullanilmasi onemli evet, hamile kaldigin esnada vucudunda yeterli folic asit yoksa hamilelikte kullanilmasinin cok artisi olmadigi biliniyor. ama bu demek degil ki folic asit kullanilmasina gerek yok dedigim gibi anne icin gerekli en basta.
gereksiz ilac kullanimina okey de, gerekli durumlarda bile kullanmamayi anlamiyorum.
cocugum 3 aylikken domuz gribi oldu, 40 derece atesle hastaneye gittik kan tahlili temiz olunca doktor klasik ates dusuruculeri dayadi gonderdi. cocuk daha kotuleyince ayni aksam kendi doktorumuzu aradim ve yapilan testlerde domuz gribi olsugu anlasildi. domuz gribinin tek bir ilaci var baska hicbir ilac fayda etmiyor biliyorsunuzdur. acil yatis yapildi 3 gun hastanede yattik cok sukur atlatti, ama doktorumuzun soyledigi ilk 24 saatte donuz gribi ilacina baslamasaydik sonrasinda icmemiz de fayda etmeyecekti.
ilac karsiti olsaydim hastaneye gitmeyi reddetseydim cocugum suan yoktu belki de. bu piskopatliktan baska bisey degil bana gore. bir kabile gibi oldu bu cok bilmis anneler, keske yer kuremizde bir kisim ayirsak, karantina bolgesi diye giris cikislari yasaklasak, hepsi gidip orda organik domates yetistirip kendi virusleriyle bogussalar da bize bulasmasalar.
Neyse siz Avrupa da kalin ki türkiye de sizlere yetissinAman sanki sivas cok umrumdaydi.
Yorum sahibi de avrupaya kurban olsun ozaman.
Zaten birsey ürettiginiz yok kalkmis bana kafa tutuyor.
Savundugu ilaclar türkiye de degil avrupa mahallesinde üretiliyor
Bir kitapcik okumus ona sinirlenmis gelmis beni okudugu kadinla bir tutuyor
Neymis cocuklar ruhsuzmus hahah
Haşılar ne idüğ belirsiz, çoçuklarımızı new world order yapacaklar, dnasında domuz ve termometre civası var, bundan ötürüğ aşı zararlı. Ğuduz aşısı da olmamalıyız, kudurmayı yeylemeliyiz mesela. Hem vüçut onu sağlıklı beslenerek kendisi affedersiniğz bk yoluylan dışarı atıyor, doğal bir şekilde sönmemiş kireci içmek suretiylen de kudurmaların önüne geçilebileceğini düşünüyorum. Saygı duyun banağ!
Folik asitle ilgili ne çıktıValla aşı olaylarını bilmiyorum da folik asit haberlere de çıktı baya gündem de şu ara. İnşallah yanıldık bir payı varmış demezler de boşuna hüpletmiş olmayız
Valla tıp ne diyorsa ben ona uymaktan yanayım çocuğumun da tüm aşılarını zamanında yaptırırım hadi aşı karşıtlığını bir derece anlayabilirim de hasta olunca doktora göturmeme falan ne ya çocuğu ihmaldir benim gozumde guya dogal yontemlerle iyilestirecekler.Öncelikle lütfen rica ediyorum konumu yanlış yere açtıysam taşımayın herkes okusun istiyorum çok dertliyim bu konuda.
İnstagramda denk geldim şu aşı karşıtı instamomculara. Şaşırılacak derecede inananlar var. Çok garip ama bu insanlar doktorunu dinlemek yerine instagramdakilerin pesine takılmıs gidiyorlar. Kuduz aşısına bile karşılar ve kuduzun tedavisi yok düşünebiliyor musunuz? (Yorumlarda kuduz şüphesi olursa aşı yapılmalı mı diye sormuş biri hanım abla yaptırmam demiş) Hastanede doğumu da reddetmeye başlamışlar evde doğuruyorlar artık. Mamalara ve ilaçlara da karşılar. Sanki mama değil zehir sütüm yok diyene süt bitmez diyor mamayı bırakın diyor. Kadının biri yazmış birde 3 gündür 40 derece ateşli çocuğu hastaneye götürmemis ilac serum vermesinler diye. Baska biride alternatif tıpçıymış ateş istediğimiz bişey diyor 40.5 olursa kulaktan kan aldırıyorlarmış bilmem ne yağı kullanıyorlarmış.(fotoğrafları var bu yorumların bende) Resmen cehalet akıyor. Eskiyi savunuyorlar ama eskiden hastalıkların, ölümlerin ne derece olduğundan haberleri yok galiba. Eskiden ülkemizde göç yoktu şehirleşme yoktu herşey organikti çok şaşkınım okuduklarıma daha çok varda bunlar yazabildiklerim. Yazık günah o çocuklara. Ateşten kırılıyorlar belki enfeksiyon var sepsisten ölecek çocuk haberi yok.
Birde ağızlarında hep aynı aşılıysan niye korkuyorsun melodisi. Arkadaşlar aşılar hastalığı olmamak için değildir etkilerini en aza indirmek için yapılır. Ülkede o hastalığı tamamen kaldırmak hedeflenir ancak aşılanma olmazsa hastalık yayılırsa virüs form değiştirmeye başlar yani bu olunan aşılar işe yaramaz. Bu kadar cahillik beni benden aldı. Birde aşı konusunda 60 kitap okudum diyor. Evet 60 kitapla uzaya çıkabilecek kadar bilgilendin çünkü. Örnek verdikleri kişilerde öyle dünyaca ünlü tıp bilgileri değil yani. Okuduğu kitapların sahibinin görüşlerini kanıtlamış olsalar gerek körü körüne inanış :) folik asite takmışlar kafayı otizm yapıyormuş peki ya nöral tüp defektleri ne olacak (tr de görülme 3 binde 1 sık yani). Bu insanlar internette yaşıyorlar o çocuklara gerektiği gibi bakabiliyorlar mı merak ediyorum otizm aşıya folik asite kaldı sanki tv tablet paketli gıdalar saymakla bitmez. Nolur inanmayın sağlığınızı riske atmayın kimsenin iki satır bilgisine geleceğinizi sunmayın hayatın, sağlığın ikamesi yok...
Evet ve aşılanma azaldığında hastalıklar form değiştirecek yeni aşılar üretilmesi gerekecek şuan menenjitin farklı formaları yayıldığı gibi.Benim çocukluk aşılarım yok, ölmedim. Sebebi ne biliyor musunuz? Aşılı çocuklar yani sürü bağışıklığı. Şu anda aşısız çocukların hastalanmamasının sebebi de bu fakat yanlış hatırlamıyorsam aşılı birey oranı%30- %40’lara düştüğünde sürü bağışıklığı kaybolacak ve çocuklar ölmeye başlayacak. Ortada bir mantık olsa yine anlayacağım. Otizm, eşcinsellik hatta genlerle oynama gibi fantastik beyanatlar var. Ha bana sorarsalar evladın acılar içinde ölsün mü yoksa hayvan geni mi taşısın( ki bilim daha gen terapisi işini tam çözmüş değil) hayvan genini tercih ederim.
Saygı duymak ne kelime, önünüzde ceketimi ilikliyorum efeniimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?