• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuyu lütfen herkes okusun. Aşı konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi facebook'da bir gurupta kadınlarla bu konuyu tartışıyorum.
Kadın soruyor; "çocuğumun ateşi var, günlerdir düşmedi ne yapayım"
Cevap; "ateş iyidir 41,7 dereceye çıkana kadar asla müdahale etme, doktora da götürme. Ateş düşürüce verirler çocuk ileride hastalıklı olur"
Dayanamayıp cevap yazıyorum; "hanımefendi 41,7 derece ateşe nasıl normal dersiniz, çocuk havale geçirir"
Cevap, "bilip bilmeden konuşmayın, bunları da ikna edemezsin. Hiç bir şey olmaz"
Tabi ki gene dayanamıyorum; "Hanımefendi benim oğlum 39 derece ile havale geçirdi. Burada havaleye yatkın olan çocukları tehlikeye atıyorsunuz."
Cevap, "ben öyle yapıyorum, çocuklarımı böyle tedavi ediyorum, sende çocuğun olunca konuş"
Diyorum ki; "hanımefendi havale geçiren oğlum 23 yaşında. Sağlık sorunu yok. Hala ahkam kesiyorsun."
Cevap hala yok.

Yani bu tipler heryerde mevcut.
Mümkünse sağlık için düşündüklerini evde doğurma gibi hastaneye götürmeme gibi okul içinde düşünsünler. Bağışıklık kazanmamış çocuklarına evde eğitim verseler de diğer yavrular risk altında kalmasalar. Yavrum onların da suçu yok ki böyle anne babaya düşmüşler 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X