• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu komşuya ne denir şimdi?

Melek04140

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
94
126
93
32
Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.

Eklentiler

• IMG_20200330_152346.jpg
    IMG_20200330_152346.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 2.058
böyle yazı yazması tüm apartmana duyuru yapmak amacıyla iyi olmuş olabilir ama akıllı mantıklı bir insan örneğin daire 5 diyerek laf sokmaz. ne kadar ayıp. bence gidip kapısını çalın konuşun, sebebini sorun. lütfen "gelip konuşmak istedim çünkü olgun insanlar böyle yapar" demeyi ihmal etmeyin çok içimde kalır😂😂

ben sizin yerinizde olsam açık açık sorardım benimle bir sorununuz mu var diye. kadın sizi kıskandı herhalde.

Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Bundan boyle calisan bir kadin olarak ben merdiven silmeye vakit ayiramicam aramizda para toplayip her hafta sildirelim ben kimsenin azarlayabilecegi ozel temizlikcisi degilim diyin

Bu kadın annem yaşına. Yıllar sonra bir evim oldu demişti. Biraz sonradan görmelik var. Daha önce de buna benzer hareketleri oldu ama ben yine de küslük olmasın diye gördüğümde selam veriyordum. Bu da bardağı taşıran son damlası oldu

Ben kendi binamda yöneticilikte yaptım asla ortak panoya herhangi bir kişiyi hedef göstererek böyle bir şey asamaz. Kendisi yönetici mi hem acilen yönetici ile konuşmanız gerek. Virüs varken zaten sürekli farklı kişilerin apartmanda temizlik yapması da uygun değil. Bir kişiyi tutun o yapsın temizliği haftada bir herkes de üstüne düşeni versin.

Altına herkes benim sildiğim gibi silmeli örnek silme şeklimi herkes örnek almalı yazardım 😅😅😅

Al kağıdı, kapısına git. Bunu bana da soyleyebilirdin, afişe etmene gerek yok. Benim elimden o kadarı geliyo, işinize gelirse. He beğenmiyomusun, yap benim yerime, 20 30 ne istiyosan vereyim. Senin onun bunun çalışanı değilim , hareketlerine dikkat et der göz dağı verirdim. Resmen edepsizlik peşinde.

Ben kendi binamda yöneticilikte yaptım asla ortak panoya herhangi bir kişiyi hedef göstererek böyle bir şey asamaz. Kendisi yönetici mi hem acilen yönetici ile konuşmanız gerek. Virüs varken zaten sürekli farklı kişilerin apartmanda temizlik yapması da uygun değil. Bir kişiyi tutun o yapsın temizliği haftada bir herkes de üstüne düşeni versin.
Bunu ben de söyledim ama kabul etmediler biz kendimiz sileriz dediler. Bende çoğunluğa uymak zorunda kaldım

Back