• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

Uc tan3 eskittim alez. Bir sure sonra altindaki musamba pul pul dokuluyor sadece kumas kaliyor uzerinde

benim annem hastalığı sebebiyle tutamıyor
sonra çok ağlıyor üzülüyor
halbuki bizim için dert değil
iğrenmiyoruz da. yatağına alez üstüne çarşaf onun üstüne de alt açma bezi gibi olan büyükler için olanları var
ondan seriyoruz
o sıvıyı emiyor

Yatagina molton ve onunda altina (en azindan kendi yattigin tarafa) koruyucu bezlerden sersen hic bukadar gerilmezsin.

Ne kotu bir durum, soyle bir dusundumde..iyi idare ediyosun onca zamandir. doktorunada bir an once git, bu cile bitermi canim
Molton sert musamba mi ses cikarmaz sanirim onu da tedarik edebilirim su alarm bir gelsin de. Tesekkur ederim

Dogumdan sonra tekrar iyi bir doktora gidecegim tesekkur ederim, alez cok kullandim fakat yuksek isida yikadigimdan midir nedir bir sure sonra sonra delik delik olup naylon yerleri dokulmeye basladi.
Bu arada yetiskin bezlerini biliyorum ama almaya utaniyorum. Sanki bebek bezinin bahanesi varmisnta yetiskin bezinin bahanesi yokmus gibi hissediyorum :KK43:
canım utanıyorsan ınternetten sıparıs et esın ısteyken alır koyarsın bı yere. Zaten dogumdan sonrakı kanama ıcın de kullanacaksın o bezlerden. Alezı de yedek bır ıkı tane bulundurursun evde. ama tabı kalıcı cozum ıcın ıyı bı urolog arastır derım, hamılelıkte gece 3,4 kez wc ıcın uyanıyorum ben , bebek buyudukce senın de wc ıhtıyacın artacak

[QUOTE="chiLL, post: 44805814, member: 378im yatagim visko yaysiz yatak bu yatakların hiç şu almaması gerekiyor bu yüzden farklı bir alezi var bu alezden al.

Psikologa git bunu taktikca daha çok kacirirsin
Şuan hamileyken söyle eşine
Hamileyken bende çok kaçırdım ped ile geziyordum
Canbebenin bu lohusayken kullanmak için mi ne sarı paket bir Pedi var çocuk bezi gibi onu tam doğum zamanı keşfettim oda iyi koruyor sıvıyı.
İnşallah doğuştan değildir bu geçer
Gerçekten çok cekmissin insallah iyilesirsin[/QUOTE]
Daha kalin oluyor onlar sanirim gormustum ama almamistim kendi bildigimi almistim.
Tesekkur ederim, insallah

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.

Canım öncelikle geçmiş olsun diyrum enürezisi arastırdım kesinlikle fakülte hastanelerine git derim ankara da isen hacettepe gaziyi öneririm.. insallah düzelir ama keşke bu çocukken ailen fark edip tedavi ettirseydi.. Neyse umarım şimdi tedavısı bulunur rahatlarsın

[QUOTE="chiLL, post: 44805814, member: 378im yatagim visko yaysiz yatak bu yatakların hiç şu almaması gerekiyor bu yüzden farklı bir alezi var bu alezden al.

Psikologa git bunu taktikca daha çok kacirirsin
Şuan hamileyken söyle eşine
Hamileyken bende çok kaçırdım ped ile geziyordum
Canbebenin bu lohusayken kullanmak için mi ne sarı paket bir Pedi var çocuk bezi gibi onu tam doğum zamanı keşfettim oda iyi koruyor sıvıyı.
İnşallah doğuştan değildir bu geçer
Gerçekten çok cekmissin insallah iyilesirsin
Daha kalin oluyor onlar sanirim gormustum ama almamistim kendi bildigimi almistim.
Tesekkur ederim, insallah[/QUOTE]
Evet kalın eşim hastayken çorba döküldü hiç geçmedi yatağa alezde kaldı

Durumunuza çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda şifasını bulursunuz. Ama eşinize söylemeniz gerekir nereye kadar saklayacaksınız ki ? Söylediğinde en azından içiniz daha rahat olur.

Esinle niye paylasmiyorsun bu durumu?
Boyle saklamayi ben olsam tercih etmezdim. Madem bir rahatsizlik var ortada birlikte ustesinden gelmeyi deneyin. Siz ayni evi paylasan kari kocasiniz sonucta. Bunca zaman ben olsam paylasmadan duramazdim.

Ya bence utanilacak bisey yok bende 7 yasima kadar hep altima kaciridim misafirlige giderken cok utanirdim ama sonradan gecti simdi ise cok alkol alinca veya cok gulunce altima kaciriyorum hatta gecen sene okul gezisi icin yurtdisina gitmistim gece de cok alkol icmistik bende arkadasimim yatagina yankislikla isedim ve ertesi gun herkes benimle dalga gecmisti geri dondugumzde de butun okul duydu ama ben hic takmadim onlarla beraber guldum. Bu durumu esinden saklama hic kimse dort dortuk degildir inan bu durumu yasiyan bir cok insan var. Eger bu durumu kabullenirsen ve esine paylasirsan daha kolay atlatirsin bundan eminim.

Bende de mesane duvarı kalınlaşması var sık tuvalete çıkmak bile çok sorun olurken senin yaşadıklarına çok üzüldüm Allâh acil şifa versin

merhaba,konunuzu görünce üye olup yazmak istedim. bende küçüklüğümden lise 1'e kadar aynı sorunu yaşadım. bu sorun ile ilgili olarak doktora gitmedim fakat sağlıkçıların içinde büyüdüğüm için annem-babam bu konu üzerine konuşmuşlardır muhakkak. yatağımda hala alez var, bence bu psikolojik ben ne zaman yapmıyorum diye düşünmeye başladım o zaman atlattım o korku hala içimde var bir yere giderken ama bunu kafanızda başarabileceğinize inanırsanız atlatabilirsiniz diye umuyorum,geçmiş olsun! :)

Cok uzuldum cnm ya cok bi bilgim yok ama dua da bir yardimdir di mi ama
Rabbimden diliyorum sifa bulursun ama inanarak yatmadan once bir kevser suresi oku ve dilegini dile her gece ama inan ki karsiligini gorecen.kor bir hasta vardi bunu yapti gozu gormeye basladi...bellki inanmayacaksiniz ama oyle
Tecrubeyle de sabittir bende yaptim dilegim kabul oldu ama halen okurum...

Benim cevremde de bu sorunu yasayan var misal bizim bi akraba var hemi de erkek bi gorsen dalyan gibi ama evlendiginde de bu sorunu vardi utandigini duymustum ama o kadin degil ki nasil saklayacak ki bilmiyorum belki de halen ayni ama insan soramiyor ki belki de iylesmistir..
Yoksa sorardim ne yapmis nasil olmus diye...
Senin icin en azindan .Ama....

Cok uzuldun hakikaten :( Rabbim yardimciniz olsun ,sifa versin :KK19: Koca kari ilaci falan bilmem ama gunluk "Ya Şafi (Şifa veren) " ve "Ya Settar (Ayiplari orten,setreden) cekin , derdi veren dermani da vermis. İnsh en kisa zamanda iyilesirsiniz ...

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.
Cnm çocuk bezine benzeyen hasta bezleri var eşin uyudukdan sonra giyebilirsin kesinlikle sızdırmaz. Durumunuza çok üzüldüm benimde erkek kardeşim 14 yaşında oda geceleri altını ıslatıyo onun için özel hastanede bi doktorla görüştüm getirin dedi ama o utanıyo beni doktora götürürseniz kaçarım dedi bizde üstelemedik

Cnm çocuk bezine benzeyen hasta bezleri var eşin uyudukdan sonra giyebilirsin kesinlikle sızdırmaz. Durumunuza çok üzüldüm benimde erkek kardeşim 14 yaşında oda geceleri altını ıslatıyo onun için özel hastanede bi doktorla görüştüm getirin dedi ama o utanıyo beni doktora götürürseniz kaçarım dedi bizde üstelemedik
Gerekirse kulagindan tutup goturun kardesinizi, doktora anlatmak kolay ileride baskalarina anlatmakta zorlanir:(

Back