• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

Cok uzuldun hakikaten :KK43: Rabbim yardimciniz olsun ,sifa versin :KK19: Koca kari ilaci falan bilmem ama gunluk "Ya Şafi (Şifa veren) " ve "Ya Settar (Ayiplari orten,setreden) cekin , derdi veren dermani da vermis. İnsh en kisa zamanda iyilesirsiniz ...
Okuyacagim insallah bu zikirleri teskkur edrim

Benim cevremde de bu sorunu yasayan var misal bizim bi akraba var hemi de erkek bi gorsen dalyan gibi ama evlendiginde de bu sorunu vardi utandigini duymustum ama o kadin degil ki nasil saklayacak ki bilmiyorum belki de halen ayni ama insan soramiyor ki belki de iylesmistir..
Yoksa sorardim ne yapmis nasil olmus diye...
Senin icin en azindan .Ama....
Yok tabi adamin moralini bozmayin durduk yerde sagolun beni dusundugunuz icin. Allah o akrabaniza da sifa versin

Yanımda şu an doktor bir arkadaş var. Tesadüf oldu okudum ve onunla paylaştım durumu. Hamile ise kadın doğum doktoruyla paylaşsın, doğumda o işi de çözerler dedi. idrar torbasına yapılacak küçük bir müdahale ile çözülür dedi. Hem doğumda onun için bir fırsat. Eşine de en azından hamilelikte böyle bir sorun yaşadığını anlatırsan sana psikolojik açıdan şu dönemde destek olabilir.
Sana acil şifalar diliyorum, lütfen haberdar et bizi.

gitmiyo utanıyo
Bu konumu okutun ona lutfen :(
Beni de elimden tutup goturen bi ailem olsaydi keske belki simdi bu durumda olmazdim.
Ben enurezis alarm siparis ettim bu aksam netten doktora gitmeyecekse o alarmdan edinin siz de belki ise yarar. Ben daha kullanmadim o yuzden yazamiyorum sonucunu

canım çarşafın altına suyum gelir bahanesi ile bebek alt açması koy sıvıyııyı emiyor allah şifa versin canım

Yanımda şu an doktor bir arkadaş var. Tesadüf oldu okudum ve onunla paylaştım durumu. Hamile ise kadın doğum doktoruyla paylaşsın, doğumda o işi de çözerler dedi. idrar torbasına yapılacak küçük bir müdahale ile çözülür dedi. Hem doğumda onun için bir fırsat. Eşine de en azından hamilelikte böyle bir sorun yaşadığını anlatırsan sana psikolojik açıdan şu dönemde destek olabilir.
Sana acil şifalar diliyorum, lütfen haberdar et bizi.
Tesekkur ederim paylasacagim doktorumla bir arkadas da bahsetmisti.
Devlet hastanesine gidiyorum ben acaba orada da ilgilenirler mi bu konuda yoksa ozeli mi tercih etmeliyim dogumda

cok uzuldum durumuna ya. fızıksel bir hastalık imiş dediğine göre hiç bilmiyordum ama bunun yanında alt ıslatmanın cocukluk donemınde yasanan korkularla alakası var. yani aileniz sizi baskıyla, zorlamayla, şiddetle büyütteyse işin psikolojik kısmı daha da ön plandadır. çok acil olarak bir psikiyatristle görüşün terapiye ihtiyacınız olup olmadığını anlayıp sizi yönlendirir durumunuza göre. tez zamanda şifanızı versin Allah.

Bu konumu okutun ona lutfen :KK43:
Beni de elimden tutup goturen bi ailem olsaydi keske belki simdi bu durumda olmazdim.
Ben enurezis alarm siparis ettim bu aksam netten doktora gitmeyecekse o alarmdan edinin siz de belki ise yarar. Ben daha kullanmadim o yuzden yazamiyorum sonucunu
eskiden her gece yapıyodu şimdi arada yapıyo sadece hatta bi gün kalktığında ohh çok şükür bugün yapmadım dediğini gördüm. çok utandığı için bu konuyu pek açmıyoruz daha kötü olmasından korkuyoruz inşallah düzelir oda. ama sen eşine bu durumu anlatmalısın eminim anlayışla karşılayacak. eskiden beri böyle olduğunu söylemek zorunda değilsin sonradan oldu de. belki o sana yardım eder

Bu konumu okutun ona lutfen :KK43:
Hastalığınız için hangi ilacı kullandınız ,merak ettim.Baş harfi M ile mi başlıyor.Benimde bir rahatsızlığım var.İlacımı almazsam idrara fazla çıkıyorum ve suyu çok içiyorum.Prospektüsünde sizin hastalığınızla ilgili olduğunu da okumuştum ve hamilelikte kullanmıştım.Bence hastalığınız hangi branşa giriyorsa dr gidin ,belkide boşa çekiyorsunuz,ilacı kullanınca sorun çözülecek.

Hastalığınız için hangi ilacı kullandınız ,merak ettim.Baş harfi M ile mi başlıyor.Benimde bir rahatsızlığım var.İlacımı almazsam idrara fazla çıkıyorum ve suyu çok içiyorum.Prospektüsünde sizin hastalığınızla ilgili olduğunu da okumuştum ve hamilelikte kullanmıştım.Bence hastalığınız hangi branşa giriyorsa dr gidin ,belkide boşa çekiyorsunuz,ilacı kullanınca sorun çözülecek.
Miniri..... diye bir dil alti hapiydi bir de desmop.... diye mavi bir kapsul. 3 urologa gittim arkadasim sadece ayni ilaci tekrar yazip yolluyorlar baska yaptiklari birsey yo ben iyi doktora denk gelemedim sanirim

eskiden her gece yapıyodu şimdi arada yapıyo sadece hatta bi gün kalktığında ohh çok şükür bugün yapmadım dediğini gördüm. çok utandığı için bu konuyu pek açmıyoruz daha kötü olmasından korkuyoruz inşallah düzelir oda. ama sen eşine bu durumu anlatmalısın eminim anlayışla karşılayacak. eskiden beri böyle olduğunu söylemek zorunda değilsin sonradan oldu de. belki o sana yardım eder
Of kuzum ya, onu cok iyi anliyorum tam da ergenlik zamani Rabbim hepimize kimin ne derdi varsa herkese sifa versin

Miniri..... diye bir dil alti hapiydi bir de desmop.... diye mavi bir kapsul. 3 urologa gittim arkadasim sadece ayni ilaci tekrar yazip yolluyorlar baska yaptiklari birsey yo ben iyi doktora denk gelemedim sanirim
Bende aynı ilacı kullanıyorum,size faydası olmadı mı?Dil altı olarak değil ama.

Bende aynı ilacı kullanıyorum,size faydası olmadı mı?Dil altı olarak değil ama.
Hayir olmadi :( mini... i 2 seneden fazla kullandim des. Olani da 1 yil. Desm.. kullanirken fayda veriyordu ama birakinca eski haline geri dondu maalesef :(

cok uzuldum durumuna ya. fızıksel bir hastalık imiş dediğine göre hiç bilmiyordum ama bunun yanında alt ıslatmanın cocukluk donemınde yasanan korkularla alakası var. yani aileniz sizi baskıyla, zorlamayla, şiddetle büyütteyse işin psikolojik kısmı daha da ön plandadır. çok acil olarak bir psikiyatristle görüşün terapiye ihtiyacınız olup olmadığını anlayıp sizi yönlendirir durumunuza göre. tez zamanda şifanızı versin Allah.
Amin insallah tesekkurnederim dogumdan sonra gitmeyi planliyorum

Canim bunda utanarak birsey yok ben bir keresinde kızımla uyurken üstüne yapmışım kızım sabah sordu nolmus yaa burda bende gece altına kacirmissin dedim bana dediki;10 yıllık hayatımda böyle bişey yapmamistim gerçekten çok rezil bir durum içindeyim deyip ağlamaya basladiöyle olunca bende itiraf ettim ama baya bir dalga geçtiler şimdi bende umursamiyorum. umursamayincada zaten olmuyor şartlı yatıyorsun rahat birak kendini eşine de espriyle karışık itiraf et 2senedir bunu biliyor ve senden kacmadiysa seni çok seviyordur oyuzden eşine sarıl ve böyle bir eşe sahip oldugundan dolayı şükür et.

Back