Dile kolYeşine söylememek nasıl bi mantık?
eşin o senin ya
benim bi hastalığım var diyip anlatcaksın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dile kolYeşine söylememek nasıl bi mantık?
eşin o senin ya
benim bi hastalığım var diyip anlatcaksın işte
Ben de ankarada yasiyorum, musait bir zamanda sorup bana haber verebilir misiniz lutfenPsıkolog degıldı onun ki,ankarada bır dr gıttı lakın 9 sene oluyor bu bahsettıgım durum..suan sızı hangı bolume gıttıgıne daır yanlıs bılgılendırmeyım emın oldugum tek sey psıkolog olmadıgı..
:) kucuklukten beri sakladigim icin utanilacak birsymis gibi dusunuyorumkülot şeklinde olanları da var.
utanacak ne var hastalık bu? yaşlanınca da olabilir gençken de.
böyle ürünler var insanlar için üretmişler demek ki
bi aralar sistit olmuştum uzun süre sürdü
bi kaç gece eşimin üstüne çişimi yaptım
napalım yani eşim o benim. gülüp geçiyoruz şimdi
almaya utanıyosan internetten de sipariş edebilirsin toplu olarak
gece her saat başı alarm kurup wc ye gitmeyi denedin mi?
Bu konuda yardımcı olmayı cok ama cok ısterdım ama ben suan ne kaynımla ne kayınvelıdemle gorusmuyorum sormam ımkansız ..Ben de ankarada yasiyorum, musait bir zamanda sorup bana haber verebilir misiniz lutfen
Eğer ciddi bir sebep yoksa doktor doktor gezmenize gerek kalmaz. Aletle çözersiniz inşallah. Daha çok çocuklar kullandığı için aletin kablosu kısa gelebilir. Uzatmak isterseniz elektrikçilerde yaptırabilirsiniz.Biraz once siparis verdim internetten cihazi. 3 farkli urologa gittim hepsimde ilac verip gonderdi ne muayene ne herhangi bir test yapmadilar. Durumumuz biraz duzelince iyi bir doktor arastirip ozele gidecegim insallah
Amin insallah tesekkur ediyorum. Yazmistim yorumlarda o uyudugu zaman takiyorum bezi uyanmadan da cikariyorum. Yatagin duvara yapisik tarafini kullaniyorum islak oldugunda carsafi katliyorum uzerine yada kalkip temizlenip esimi ellerinden tutup kaldiriyorum ise gitmesi icin gormuyor islakligi. Bazen uzeri biraz islandiginda cok terlemisim diyor hem uzuluyorum hem guluyorum ne yapayimAnlatmışsın ama 2 sene saklamayı nasıl başardın aklım almadı açıkcası.
Eşin yanında sen yatağı ıslatınca hiç denk gelmedi mi ıslaklığa? Altında bebek bezi varken yatakta hiç temas etmedi mi?
Pardon ama eşim bazen uyurken farkında olmadan yanaşıyor veya sarılıyor.
Eşine bunu anlatmalısın. Şahsen eşim benden bir rahatsızlığını saklasa üzülürdüm. Tek başınıza taşımayın bu yükü.
Allah şifa versin inşallah.
Anladim canim sagol yine deBu konuda yardımcı olmayı cok ama cok ısterdım ama ben suan ne kaynımla ne kayınvelıdemle gorusmuyorum sormam ımkansız ..
Amin insallah sabah aksam bunun icin dua ediyorumEğer ciddi bir sebep yoksa doktor doktor gezmenize gerek kalmaz. Aletle çözersiniz inşallah. Daha çok çocuklar kullandığı için aletin kablosu kısa gelebilir. Uzatmak isterseniz elektrikçilerde yaptırabilirsiniz.
Alezden nasıl geçiyor anlamadım ki, altı muşamba gibi olan alezler var istediğin kadar su döksen de altına geçmiyor, ha yani yanında yatan eşin ıslaklığı kokuyu nasıl farketmedi, ya da farkettiyse nasıl söylemedi. Bunun rencide etmekle ilgisi yok ki sonuçta farkettiyse seni tedavi ettirmek için adım atardı. Mantıklı gelmedi bana
Muhtemelen biliyordur, üzülmesin diye söylemiyordur. Adamın diplomasisine hayran kaldım. Saklanamayacak bir şey. Burada kocanın son derece ketum olduğunu görüyorum.Alezden nasıl geçiyor anlamadım ki, altı muşamba gibi olan alezler var istediğin kadar su döksen de altına geçmiyor, ha yani yanında yatan eşin ıslaklığı kokuyu nasıl farketmedi, ya da farkettiyse nasıl söylemedi. Bunun rencide etmekle ilgisi yok ki sonuçta farkettiyse seni tedavi ettirmek için adım atardı. Mantıklı gelmedi bana
Kokmuyor mu eşineUc tan3 eskittim alez. Bir sure sonra altindaki musamba pul pul dokuluyor sadece kumas kaliyor uzerinde