• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

külot şeklinde olanları da var.
utanacak ne var hastalık bu? yaşlanınca da olabilir gençken de.
böyle ürünler var insanlar için üretmişler demek ki ;)
bi aralar sistit olmuştum uzun süre sürdü
bi kaç gece eşimin üstüne çişimi yaptım :D
napalım yani eşim o benim. gülüp geçiyoruz şimdi

Psıkolog degıldı onun ki,ankarada bır dr gıttı lakın 9 sene oluyor bu bahsettıgım durum..suan sızı hangı bolume gıttıgıne daır yanlıs bılgılendırmeyım emın oldugum tek sey psıkolog olmadıgı..
Ben de ankarada yasiyorum, musait bir zamanda sorup bana haber verebilir misiniz lutfen

almaya utanıyosan internetten de sipariş edebilirsin toplu olarak

gece her saat başı alarm kurup wc ye gitmeyi denedin mi?

külot şeklinde olanları da var.
utanacak ne var hastalık bu? yaşlanınca da olabilir gençken de.
böyle ürünler var insanlar için üretmişler demek ki :KK66:
bi aralar sistit olmuştum uzun süre sürdü
bi kaç gece eşimin üstüne çişimi yaptım :KK70:
napalım yani eşim o benim. gülüp geçiyoruz şimdi
:) kucuklukten beri sakladigim icin utanilacak birsymis gibi dusunuyorum
sizinki de komikmis ama benimki surekli bir durum oldugu icin sanki bir hastalik gibi degil de bir eksiklikmis gibi hissediyorum

Anlatmışsın ama 2 sene saklamayı nasıl başardın aklım almadı açıkcası.
Eşin yanında sen yatağı ıslatınca hiç denk gelmedi mi ıslaklığa? Altında bebek bezi varken yatakta hiç temas etmedi mi?
Pardon ama eşim bazen uyurken farkında olmadan yanaşıyor veya sarılıyor.

Eşine bunu anlatmalısın. Şahsen eşim benden bir rahatsızlığını saklasa üzülürdüm. Tek başınıza taşımayın bu yükü.
Allah şifa versin inşallah.

almaya utanıyosan internetten de sipariş edebilirsin toplu olarak

gece her saat başı alarm kurup wc ye gitmeyi denedin mi?

Saat basi kurmuyorum esim rahatsiz olmasin diye 11 12 gibi uyuyorum saatim 1.30 ve 3 e kurulu 6 gibi de uyaniyorum zaten. Ama bazen duymuyorum alarmi bazen de uyandigimda yapmis oluyorum

Ben de ankarada yasiyorum, musait bir zamanda sorup bana haber verebilir misiniz lutfen
Bu konuda yardımcı olmayı cok ama cok ısterdım ama ben suan ne kaynımla ne kayınvelıdemle gorusmuyorum sormam ımkansız ..

İnşallah en kisa zamanda kurtulursunuz zor bir durum bende eşime değil kimseye söyleyemezdim herhalde allah yardim etsin canim.

Biraz once siparis verdim internetten cihazi. 3 farkli urologa gittim hepsimde ilac verip gonderdi ne muayene ne herhangi bir test yapmadilar. Durumumuz biraz duzelince iyi bir doktor arastirip ozele gidecegim insallah
Eğer ciddi bir sebep yoksa doktor doktor gezmenize gerek kalmaz. Aletle çözersiniz inşallah. Daha çok çocuklar kullandığı için aletin kablosu kısa gelebilir. Uzatmak isterseniz elektrikçilerde yaptırabilirsiniz.

Anlatmışsın ama 2 sene saklamayı nasıl başardın aklım almadı açıkcası.
Eşin yanında sen yatağı ıslatınca hiç denk gelmedi mi ıslaklığa? Altında bebek bezi varken yatakta hiç temas etmedi mi?
Pardon ama eşim bazen uyurken farkında olmadan yanaşıyor veya sarılıyor.

Eşine bunu anlatmalısın. Şahsen eşim benden bir rahatsızlığını saklasa üzülürdüm. Tek başınıza taşımayın bu yükü.
Allah şifa versin inşallah.
Amin insallah tesekkur ediyorum. Yazmistim yorumlarda o uyudugu zaman takiyorum bezi uyanmadan da cikariyorum. Yatagin duvara yapisik tarafini kullaniyorum islak oldugunda carsafi katliyorum uzerine yada kalkip temizlenip esimi ellerinden tutup kaldiriyorum ise gitmesi icin gormuyor islakligi. Bazen uzeri biraz islandiginda cok terlemisim diyor hem uzuluyorum hem guluyorum ne yapayim

Eğer ciddi bir sebep yoksa doktor doktor gezmenize gerek kalmaz. Aletle çözersiniz inşallah. Daha çok çocuklar kullandığı için aletin kablosu kısa gelebilir. Uzatmak isterseniz elektrikçilerde yaptırabilirsiniz.
Amin insallah sabah aksam bunun icin dua ediyorum

Alezden nasıl geçiyor anlamadım ki, altı muşamba gibi olan alezler var istediğin kadar su döksen de altına geçmiyor, ha yani yanında yatan eşin ıslaklığı kokuyu nasıl farketmedi, ya da farkettiyse nasıl söylemedi. Bunun rencide etmekle ilgisi yok ki sonuçta farkettiyse seni tedavi ettirmek için adım atardı. Mantıklı gelmedi bana

Yatagina molton ve onunda altina (en azindan kendi yattigin tarafa) koruyucu bezlerden sersen hic bukadar gerilmezsin.

Ne kotu bir durum, soyle bir dusundumde..iyi idare ediyosun onca zamandir. doktorunada bir an once git, bu cile bitermi canim

Alezden nasıl geçiyor anlamadım ki, altı muşamba gibi olan alezler var istediğin kadar su döksen de altına geçmiyor, ha yani yanında yatan eşin ıslaklığı kokuyu nasıl farketmedi, ya da farkettiyse nasıl söylemedi. Bunun rencide etmekle ilgisi yok ki sonuçta farkettiyse seni tedavi ettirmek için adım atardı. Mantıklı gelmedi bana

Uc tan3 eskittim alez. Bir sure sonra altindaki musamba pul pul dokuluyor sadece kumas kaliyor uzerinde

Muhtemelen biliyordur, üzülmesin diye söylemiyordur. Adamın diplomasisine hayran kaldım. Saklanamayacak bir şey. Burada kocanın son derece ketum olduğunu görüyorum.

Benim yatagim visko yaysiz yatak bu yatakların hiç şu almaması gerekiyor bu yüzden farklı bir alezi var bu alezden al.

Psikologa git bunu taktikca daha çok kacirirsin
Şuan hamileyken söyle eşine
Hamileyken bende çok kaçırdım ped ile geziyordum
Canbebenin bu lohusayken kullanmak için mi ne sarı paket bir Pedi var çocuk bezi gibi onu tam doğum zamanı keşfettim oda iyi koruyor sıvıyı.
İnşallah doğuştan değildir bu geçer
Gerçekten çok cekmissin insallah iyilesirsin

Back