• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

Canim bunda utanarak birsey yok ben bir keresinde kızımla uyurken üstüne yapmışım kızım sabah sordu nolmus yaa burda bende gece altına kacirmissin dedim bana dediki;10 yıllık hayatımda böyle bişey yapmamistim gerçekten çok rezil bir durum içindeyim deyip ağlamaya basladiöyle olunca bende itiraf ettim ama baya bir dalga geçtiler şimdi bende umursamiyorum. umursamayincada zaten olmuyor şartlı yatıyorsun rahat birak kendini eşine de espriyle karışık itiraf et 2senedir bunu biliyor ve senden kacmadiysa seni çok seviyordur oyuzden eşine sarıl ve böyle bir eşe sahip oldugundan dolayı şükür et.
Cok sukur Rabbime, o boyle davrandikca kat be kat artiyor sevgim simdi gidip opucem :)
Sizin aniniz da komikmis ama kizinizin ustune atmadiginiz cok iyi olmus :)

Sorma bu anı olarak kalsa iyi arada yine oluyor gülüp geçiyoruz ne yapalım önce bunu takıntı olmaktan çıkarın ve esinizle paylaşın yoksa kurtulamassiniz

bu bir rahatsızlık utanılacak bişey yok ama yinede anlayabiliyorum sizi..
kimin başına gelse çekinirdi anlatmaktan...
ama yinede zorda olsa eşinizle paylaşın..
hem rahatlarsınız hemde yardımcı olur size..
bence tiyi bir doktor bulana kadar hasta bezlerinden kullanın en azından yatağa geçmesinden daha iyidir..

Tesekkur ederim paylasacagim doktorumla bir arkadas da bahsetmisti.
Devlet hastanesine gidiyorum ben acaba orada da ilgilenirler mi bu konuda yoksa ozeli mi tercih etmeliyim dogumda
Canım bak arkadaşım aynen şunu dedi: Hamileliğini takip eden doktora durumu anlatsın, doğumu da aynı doktorda yaparsa doğumda o işi de halleder. Devlet hastanesi bu işlemi ücretsiz olarak yapıyor. önemli olan paylaşması. Sen hangi ildesin, hangi hastaneye gidiyorsun? Eğer İstanbul ise arkadaşım FSM Hastanesinde çalışıyor. Sana oradaki en iyi bu işi yapan hocanın adını versin. Git güzelce muane ol, takibini yaptır, kurtul.

Ben hemsireyim kizima 8 aylık gebe iken hastanede doktorla vizite çıktım hastayı muayene ederken şııırsularım geldi sandım meğer bildiğin işemisimgebelikte daha zor oluyor ama benim gibi yap rahat ol ve bu olayı dramatize etme herkesin başına geliyor aslında ben ilaçta kullandım ama ilaçtan daha iyi olan bu sorunu sorun olmaktan çıkarmak

yetiskinler icin boyle bezler oluyor onlardan alip kullansan, sonucta tibbi bi sorun esinle paylasmalisin canim. yatak koruyucular alman gerekiyor boylece yataga gecmez. allah yardimcin olsun insallah

bu arada hasta bezi almaya neden utanıyorsunuz
belki yaşlı hasta dede nine var evde..
ben markette çalışsam genç bi bayan hasta bezi alsa.. aklıma asla yatağını ıslatıyor gelmez..
hastası var heralde derim..
boş yere kendinizi paralamışsınız bunca zaman.. eşiniz anlamışşa saklamaya çalışmayın.. böyle bir konuyu size hiç sormamışsa kavgada da vurmaz yüzünüze.. korkmayın anlatın..

Üroloji den sonra fizik tedaviye yada ortopedi uzmaninada git mutlaka benim doğuştan belini iç kısmında açıklık varmis o yüzden olduğunu öğrendim

mesane konusu degil bnce bu gece altına kaçırma belirli bir yaştan sonra oluyo ise psikolojik olabilir yada bel kemiğinde açıklık olmuştur genelde çocuk larda oluyo fakat büyüdükçe o açıklık kapanır bir ultrasyona girin yada bir flm çektirin en önemlisi doktoru değiştirin ve esinizls konusun

Bnm esimin yigenide tutamiyo 12 yaşında bi keresnde beraber oyun oynarken kaçırmış haliya dayi sigara içmeye cikmiycakmsnz diye sordu bnde lawabyA gitceksen git sen ablam bekleriz dedm yok faln dedi hadi sen git genede bi lawabyA dedm cocuk başladı aqlmya cok suclandm uzuldm snra konstk faln bn sizde kalamiyorm falan dedi cocuk suclaniyo ama bu onun elnde deil sznde deil lutfen zor biliyorm ama esine soyle pskljni baya etklms

tedaviniz tamamlanana kadar hasta bezi kullanın.bir de tv de bir ara reklamlarda Sumru Yavrucuk tanıtıyordu,hasta bezimiydi çamaşırımıydı neydi ,hemde taytla tiyatro sahnesinde kullanıyor hiç belli olmuyordu.

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.

Simdi size bunun utancini yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim. Bende ortaikiye kadar altima kacirdim. Akşamları su bile icemiyorum karpuz kavun herkes yerdi canim istese bile bi lokma yiyemezdim. Anlıyorum sizi nasil bi psikolojidir bunu yasamayan bilmez.

Ama bende arkadaslara katılıyorum esinize açılın saklanacak sey değil. Elinizde olan bi sey yok çünkü. Bilerek isteyerek yapılacak sey değil.

Bana hep adet ol gecer dediler. Ben adet olmadan kismet namaza basladim 5 vakit. İkinci gun kesildi altima kacirmalarim. Ve namazi hiç birakmadim.. Manevi olarak yararinin yaninda gunde arti olarak en az 5 kere de abdest almak icin tuvalete gidildiği dusunulunce bir de sabah namazina kalkinca vücut alisiyor. Eger tubbi bi rahatsizlik değilse bence psikolojik olarak tedaviye kendiniz baslayin. Önemli olan sizsiniz ve su an bebeginiz. Bencil olun azicik. Esiniz ne dusunur destek veriri mi vermez mi kendinizi yiyip de daha da takinti haline getirmeyin bu durumu açıklayın hamilelikden kaynakli diyin ne o yataga rahat girin bence kendinizi hep kastiginiz için bu durum bu yaşa kadar ilerlemis. Her zaman sizi dinlemeye hazirim. Bende ergenligimi bu sorunla geçirdim . Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Canım Ped kullansan sürekli ya da depent diye bi kilot var lohusalar kullaniyo ondan al kilot gibi giyiyosun tek kullanimlik

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sifani versin inşallah ama esine söyle bence olabilir aynı durumda oda olabilirdi hayat arkadaşısınız sonuçta hiç saklama daha kolay olabilir işin

Niye devlet hastanesi git en azından cok para gerekmiyor birde bu yasa kadar nasılda rahatsız etmemiş seni saat kur saat başı kalk tuvalete esinde uyandırsın seni bence daha erteleme bir çözüm bul

Canim ben de 10_11 yasima kadar kacirmisim geceleri doktora falanda gitmistik doktor egzersiz vermisti hatirliyorum. Normal zamanda tuvalete gittiginde idrarini yaparken tut birak tut birak seklinde yap demisti hatta ben onu cocuk aklimla anlamamistim yarisini yapar yarisini tutar 1_2saat sonra giderdim lavaboya bu egzersiz kas kontrolu icin ise yarar diye dusunuyorum. Sonra hatirliyorum annem bir aktardan karisim almisti adam kendi hazirliyordu bala karistiriyordu ve gercekten ise yaradi o kavanoz bittiginde gercekten artik geceleri kaza yasamaz olmustum. Istersen bir bak cevrene boyle karisimlar hazirlayan bir aktar bulursan ise yarayabilir

Simdi size bunun utancini yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim. Bende ortaikiye kadar altima kacirdim. Akşamları su bile icemiyorum karpuz kavun herkes yerdi canim istese bile bi lokma yiyemezdim. Anlıyorum sizi nasil bi psikolojidir bunu yasamayan bilmez.

Ama bende arkadaslara katılıyorum esinize açılın saklanacak sey değil. Elinizde olan bi sey yok çünkü. Bilerek isteyerek yapılacak sey değil.

Bana hep adet ol gecer dediler. Ben adet olmadan kismet namaza basladim 5 vakit. İkinci gun kesildi altima kacirmalarim. Ve namazi hiç birakmadim.. Manevi olarak yararinin yaninda gunde arti olarak en az 5 kere de abdest almak icin tuvalete gidildiği dusunulunce bir de sabah namazina kalkinca vücut alisiyor. Eger tubbi bi rahatsizlik değilse bence psikolojik olarak tedaviye kendiniz baslayin. Önemli olan sizsiniz ve su an bebeginiz. Bencil olun azicik. Esiniz ne dusunur destek veriri mi vermez mi kendinizi yiyip de daha da takinti haline getirmeyin bu durumu açıklayın hamilelikden kaynakli diyin ne o yataga rahat girin bence kendinizi hep kastiginiz için bu durum bu yaşa kadar ilerlemis. Her zaman sizi dinlemeye hazirim. Bende ergenligimi bu sorunla geçirdim . Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Cok tesekkur ederim, yazilanlar biraz cesaretlendirdi beni ama hala tam emin degilim konusmak konusunda, konussam anlar beni ama cekiniyorum iste :(

Canim ben de 10_11 yasima kadar kacirmisim geceleri doktora falanda gitmistik doktor egzersiz vermisti hatirliyorum. Normal zamanda tuvalete gittiginde idrarini yaparken tut birak tut birak seklinde yap demisti hatta ben onu cocuk aklimla anlamamistim yarisini yapar yarisini tutar 1_2saat sonra giderdim lavaboya bu egzersiz kas kontrolu icin ise yarar diye dusunuyorum. Sonra hatirliyorum annem bir aktardan karisim almisti adam kendi hazirliyordu bala karistiriyordu ve gercekten ise yaradi o kavanoz bittiginde gercekten artik geceleri kaza yasamaz olmustum. Istersen bir bak cevrene boyle karisimlar hazirlayan bir aktar bulursan ise yarayabilir
Kegel egzersizi, doktoruma ben sormustum bunu ama illa yap dememisti yap tabi ama pek ise yaramaz tarzi birsey soylemisti. O balli karisimlari hamilelikte yiyemem sanirim dogumdan sonra olabilir ama tesekkur ediyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sifani versin inşallah ama esine söyle bence olabilir aynı durumda oda olabilirdi hayat arkadaşısınız sonuçta hiç saklama daha kolay olabilir işin
Amin tesekkur ederim.

Back