bak bende cok gururluyumdur ama basıma gelse muhakkak soylerdım..hastalık bu....ılerleyen zamanlarda cok daha fazla kaçıracaksın..ne kadarlık hamılesın bılmıyorum ama ozellıkle 30 haftadan sonra çok çok sıklaşacak...sen zaten böyle bır rahatsızlığın olduğunu soyle..dök içini...çok rahatlayacaksın bırlıkte çözüm bulursunuz...saklamakla doğrusunu yapmıyorsun....ozellıkle bebış olduğunda napacaksın...gece sık sık uyanacak bebek.. e esın hıçmı görmeyecek....hem bu bır hastalık sonuçta...ınsanın basına neler gelır neler....bence beklemen hata canım...hemen bu akşam gec karsısına anlat beraber cozum bulun
aynen bence de belli aralıklarla tuvalete kalkın, sıkışmış gibi hissetmeseniz de.Çok zor bi durum ama eşine söylemelisin mutlaka...
Her gece mi oluyor?
Saat başı wc ye kalksan alarm kurup?
Arada kaçsa bile en azından yatak yorgan batıracak kadar olmaz..
Hosgeldiniz :) tesekkur ederim cok sadece bir yazi buldum bununla ilgili link atabilir misinizIlac yeterli olmayinca ameliyat ediliyomus. Bu arada ben de yeni uyeyim bunu yazmak için üye oldum :)
hangi ildesin? hamilelik ilerledikçe çok zorlar seni. araştırma hastanesine gitmelisin bence. istanbuldaysan anadolu yakasında bildiğim bir doktor var. idrarını ne kadar tutabildiğine nasıl yapabildiğine hepsine bakılması lazım. belli ki başka bir problem var sadece psikolojik gibi gelmedi banaHayir yapilmadi sadece haftada kac oluyor diye sordu 2 3 cevabini verdim once dil alti hapi daha sonra da adini yazdigim ilaca baslattilar. Devlet hastanesine gittim hep
ESimle siimdiden anlasma yapiyorum cocuk oldugunda ben xoxuk odasinda yatarim sejimle yatmam bir iki sene sen yatak odasinda yatarsin diyorum. Simdiden onun planini mi yapiyorsun diyor e insanin boyle bir sorunu olunca yapiyor iste
Bilmiyorum belki o zaman onu kilif uydurur soylerim simdi bunu soyleyecek ne cesaretim ne de gucum yok
Ya hastalık bu gurur mu olurbak bende cok gururluyumdur ama basıma gelse muhakkak soylerdım..hastalık bu....ılerleyen zamanlarda cok daha fazla kaçıracaksın..ne kadarlık hamılesın bılmıyorum ama ozellıkle 30 haftadan sonra çok çok sıklaşacak...sen zaten böyle bır rahatsızlığın olduğunu soyle..dök içini...çok rahatlayacaksın bırlıkte çözüm bulursunuz...saklamakla doğrusunu yapmıyorsun....ozellıkle bebış olduğunda napacaksın...gece sık sık uyanacak bebek.. e esın hıçmı görmeyecek....hem bu bır hastalık sonuçta...ınsanın basına neler gelır neler....bence beklemen hata canım...hemen bu akşam gec karsısına anlat beraber cozum bulun
Telefondan giriyorum link atamiyorum o yüzden. Ama google a enurezis ameliyati yazdim cikan sonuclardan rastgele birini okudum doktor sitesiydi. Arastirsam kim bilir neler cikicak. Ne bileyim sizin gittiginiz doktorlardan cok bilecek halim yok ama neler neler ameliyat ediliyo artik bunda ne var ki :)
esınızle odanızımı ayıracaksınız yok artık...hıç doğru bulmuyorum bu dusunceyı....adam evlılıkten soğur yahu
Bir yakınım bugün bu ameliyatı oldu ama onun yaşı ilerlemiş. Sigorta karşılamıyor sanırım özel bir hastanede 7.500₺ ödeyecekler.
Utanılacak bir şey yok çünkü bu hastalık senin elinde olan bir şey değil. Muhakkak söyle. En azından psikolojik olarak rahatlarsın.
Bir de külot gibi giyilen hasta bezleri var. Dışarı çıkarken bile giyilebiliyor. Onları deneseniz?
Canım ben sana bir iki güne kadar detaylı bilgi vereyim olur mu? Şimdi ameliyat çok yeni diye rahatsız etmeyeyim ama sonra yazarım.Ac yasinda acaba bir de bayan mi akrabaniz ilac tedavisi sonuc vermemis miydi onda da, devlet neden karsilamiyor ki bu da bir saglik problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?