• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

Geçmiş olsun ama eşinizden neden saklıyorsunuz ki ? Hayat arkadaşınızsa size iyi günde kötü günde destek olmalı. Bu stres size de bebeğinize de zarar.

Kokuya takıntı yapmışsınız. Bu takıntı psikolojinizi daha da bozuyor.

Kusura bakmayin arkadaslar yazamadim ne zzmandir.

Evet sorunum psikolojik te olabilir. Yillarca annemin babami aldatmasi hatta adamla bulusmaya beni d goturmesi, sonra en yakinim amcam tarafindan defalarca taciz edilmem...

Esim ve kardesim su dunyada sevdigim tek insan ikisi. Yavrumu da cok sevecegim tabi hep ddua esdiorum bebegimde olmasin diye.

Biliyorum bu da bir sinav ama artik tahammul edemiyorum. Biri ogrense kahrolurum heralde

Kardesimin evlendikten sonra aramasi abla yatagini islatiyor musun hala dmesi saatlerce susup aglamam :( cok uzgunum kizlar cok. Esime nasil soylerim hala bilemiyorum dalga gecer gibime geliyor ilk kavgamizda yuzume vurur gibi geliyor.babam istemedigi biseyi yaptigimda yada soyledigimde az sidikli diye bagirmadi cunku arkamdan

Hasta bezleri kocaman oluyor anlasilir diye almadim hic bir de utandim sanirim almaya
Bebek bezi dahi kullandığın zaman eşin nasıl farketmiyor okadar yatağı ıslatıyorum diyorsun eşine nasıl aynı yatakta geçmiyor hergün bu yatak niye yaş diye sormuyormu kanepelere kadar ıslatıyorum diyorsun farkında olmaması imkansız eşime belli etmiycem diye hasta bezide kullanmıyorum diyorsun böyle devam ederek nasıl rahat ediyorsun ben yerinde olsam söylerim ve hasta bezi muhakkak takarım pislik içinde yaşayamam kokuya gelince muhakkak kokuyordur idrar bu başka bişeye benzemez ne kadar silersen sil bir yeri iyice koku gidene kadar kuruduktan sonra tekrar tekrar silmen lazım

Bebek bezi dahi kullandığın zaman eşin nasıl farketmiyor okadar yatağı ıslatıyorum diyorsun eşine nasıl aynı yatakta geçmiyor hergün bu yatak niye yaş diye sormuyormu kanepelere kadar ıslatıyorum diyorsun farkında olmaması imkansız eşime belli etmiycem diye hasta bezide kullanmıyorum diyorsun böyle devam ederek nasıl rahat ediyorsun ben yerinde olsam söylerim ve hasta bezi muhakkak takarım pislik içinde yaşayamam kokuya gelince muhakkak kokuyordur idrar bu başka bişeye benzemez ne kadar silersen sil bir yeri iyice koku gidene kadar kuruduktan sonra tekrar tekrar silmen lazım
Sagolun

Peki nasıl saklayabiliyorsunuz ki ? Bez takıyorum diyorsunuz eşimi red ediyorum diyorsunuz, yakınlaşma ne ara oluyor ? Benim eşim bez ile yatsa ben hissederim ya anlarım gibime geliyor. Saklaması çoook zor olsa gerek.

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.
Su geçirmeyen Alezler var ondan deneseniz. Bir de aynı yatakta yatmıyor Musunuz eşinizin Nasıl haberi olmuyor

Peki nasıl saklayabiliyorsunuz ki ? Bez takıyorum diyorsunuz eşimi red ediyorum diyorsunuz, yakınlaşma ne ara oluyor ? Benim eşim bez ile yatsa ben hissederim ya anlarım gibime geliyor. Saklaması çoook zor olsa gerek.

Esimin uyumasini bekliyorum sonra gidip takiyorum bezi sabah ta ondan once uyanip atiyorum, bazen uyuyakaliyoum ozellikle hafta sonlari, benden once kalkmis oluyor bazen esim diyorum ya biliyor aslibda esim sadece yuzlesmedik bu konuda. Beni utandirmak kstemiyor sanirim

Esimin uyumasini bekliyorum sonra gidip takiyorum bezi sabah ta ondan once uyanip atiyorum, bazen uyuyakaliyoum ozellikle hafta sonlari, benden once kalkmis oluyor bazen esim diyorum ya biliyor aslibda esim sadece yuzlesmedik bu konuda. Beni utandirmak kstemiyor sanirim

O zaman nazik bir eşiniz var, bu iyi bir şey. Bence kendinizi sıkmayın artık daha fazla. Yaşadıklarınız çok ama çok ağır elbette izi kalacak. Anneniz sizi de götürmüş buluşmasına ve belki de görmemeniz gereken şeyler gördünüz. Bunlar travma yaratan olaylar ve her travma vücuda yansıyor koordineli yani. Eşinize anlatın ve mümkünse bir doktordan yardım alın. Ama jinekolog değil psikolog.

Evet sorunum psikolojik te olabilir. Yillarca annemin babami aldatmasi hatta adamla bulusmaya beni d goturmesi, sonra en yakinim amcam tarafindan defalarca taciz edilmem...

Esim ve kardesim su dunyada sevdigim tek insan ikisi. Yavrumu da cok sevecegim tabi hep ddua esdiorum bebegimde olmasin diye.

Biliyorum bu da bir sinav ama artik tahammul edemiyorum. Biri ogrense kahrolurum heralde

Kardesimin evlendikten sonra aramasi abla yatagini islatiyor musun hala dmesi saatlerce susup aglamam :KK43: cok uzgunum kizlar cok. Esime nasil soylerim hala bilemiyorum dalga gecer gibime geliyor ilk kavgamizda yuzume vurur gibi geliyor.babam istemedigi biseyi yaptigimda yada soyledigimde az sidikli diye bagirmadi cunku arkamdan
trt 1 de böyle bitmesin diye bir dizi vardı orda da bir bölümde işlemişlerdi bu konuyu. Kadın baskı altında büyümüş önce babasından evlendikten sonra da kocasından baskı görüyordu. http://www.trt.net.tr/anasayfa/vod....2d4a0&sm=a7c08c8b-76a1-4705-b053-313a26c6429c bu bölümün linki. Bana kalırsa sorunun tamamen psikolojik. Psikologla görüş problemlerini. Sorunların çözüldüğünde bu problem de ortadan kalkacaktır..

Güzel bir dille eşine söyle canım hatta kabahati onun üstüne at :) evlenince bana bir haller oldu de sürekli istemeyerek altıma kaçırıyorum de buna bir çözüm bulmalıyım şimdiye kadar utandım söyleyemedim evlendiğimden buyana bende anlamadım de böylece rahatlıkla hasta bezi kullanırsın senin başınada kakamaz evlenince olmuş diye

Cnm durumuna üzüldüm gercekten gecmisi unut simdiki hayatına odaklan o uzuntuler simdiki guzel yasamini da mahvetmesin esinle de konus seni anlayacaktir bu saaten sonra guzel yasamani rabbimden temenni ederim insallah bu sorunu da atlatirsin

Kardesimin evlendikten sonra aramasi abla yatagini islatiyor musun hala dmesi saatlerce susup aglamam :KK43: cok uzgunum kizlar cok. Esime nasil soylerim hala bilemiyorum dalga gecer gibime geliyor ilk kavgamizda yuzume vurur gibi geliyor.babam istemedigi biseyi yaptigimda yada soyledigimde az sidikli diye bagirmadi cunku arkamdan

gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına. ama şunu unutma hiçbiri senin hatan değildi. bu sorunun da geçmişte yaşadığın travmatik olaylar sebebiyle olabilir. eşin bununla dalga geçip yüzünek vurucak biri olsa bu zamana kadar anlayıp yapardı die düşünüorum. bence babanın seninle küçük yaşlarda dalga geçip yüzüne vurmuş olmasını genelleyip eşim de yapar die düşünüorsun. yani yanlış bir zihin okuma yaparak, onun yerine de düşünüp olmamış birşeyle kuruntu yapıosun. bence bi terapistle görüşüp destek almalısın. hem geçmişte yaşadığın travmalar hem de şuanki sorunun da çözülebilir.

O zaman nazik bir eşiniz var, bu iyi bir şey. Bence kendinizi sıkmayın artık daha fazla. Yaşadıklarınız çok ama çok ağır elbette izi kalacak. Anneniz sizi de götürmüş buluşmasına ve belki de görmemeniz gereken şeyler gördünüz. Bunlar travma yaratan olaylar ve her travma vücuda yansıyor koordineli yani. Eşinize anlatın ve mümkünse bir doktordan yardım alın. Ama jinekolog değil psikolog.
Evet esim konusunda cok sansliyim cok sukur Rabbime hic uzmedi beni.
Insallah giddcegim, daha once gitmistim anksyete blzuklugu ve travmaya bagli stres blzuklugu teshisi koymustu ama bu sorunumu anlatamamistim

Cnm durumuna üzüldüm gercekten gecmisi unut simdiki hayatına odaklan o uzuntuler simdiki guzel yasamini da mahvetmesin esinle de konus seni anlayacaktir bu saaten sonra guzel yasamani rabbimden temenni ederim insallah bu sorunu da atlatirsin
Insallah, cok tesekkur ederim.

Aynı durum benım kaynımda vardı bes dk uyuyakalsa koltukda hemen altını ıslatırdı,dr a gıttı 21 yasında kı bu yasa kadar sureklı altını ıslatmıs,askere gıtmeden dr gıtmek zorunda kaldı ve tek seferde bu durumdan kurtuldu..dr a gıtmelısınız bıran evvel.

Güzel bir dille eşine söyle canım hatta kabahati onun üstüne at :) evlenince bana bir haller oldu de sürekli istemeyerek altıma kaçırıyorum de buna bir çözüm bulmalıyım şimdiye kadar utandım söyleyemedim evlendiğimden buyana bende anlamadım de böylece rahatlıkla hasta bezi kullanırsın senin başınada kakamaz evlenince olmuş diye
Dusundum bunu bende bi zaman :) zaten bin tane cakallik yapiyorum ogrenmesin diye kiyamadim sonra esime. Kendini suclu hisetmesin onun ne sucu var ki

Evet esim konusunda cok sansliyim cok sukur Rabbime hic uzmedi beni.
Insallah giddcegim, daha once gitmistim anksyete blzuklugu ve travmaya bagli stres blzuklugu teshisi koymustu ama bu sorunumu anlatamamistim

Anlatın hiç çekinmeyin. Doktorlar ne için var. Yazık bununla yaşanır mı bir ömür ? Çözümü varken kendinize yapmayın bunu.

Aynı durum benım kaynımda vardı bes dk uyuyakalsa koltukda hemen altını ıslatırdı,dr a gıttı 21 yasında kı bu yasa kadar sureklı altını ıslatmıs,askere gıtmeden dr gıtmek zorunda kaldı ve tek seferde bu durumdan kurtuldu..dr a gıtmelısınız bıran evvel.
3 doktora gittim. Urolog norolog kayninjz hangi doktora gitti acaba ilac mi kullandi cdvap verirseniz mutlu olurum

Back