• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

bak bende cok gururluyumdur ama basıma gelse muhakkak soylerdım..hastalık bu....ılerleyen zamanlarda cok daha fazla kaçıracaksın..ne kadarlık hamılesın bılmıyorum ama ozellıkle 30 haftadan sonra çok çok sıklaşacak...sen zaten böyle bır rahatsızlığın olduğunu soyle..dök içini...çok rahatlayacaksın bırlıkte çözüm bulursunuz...saklamakla doğrusunu yapmıyorsun....ozellıkle bebış olduğunda napacaksın...gece sık sık uyanacak bebek.. e esın hıçmı görmeyecek....hem bu bır hastalık sonuçta...ınsanın basına neler gelır neler....bence beklemen hata canım...hemen bu akşam gec karsısına anlat beraber cozum bulun

ESimle siimdiden anlasma yapiyorum cocuk oldugunda ben xoxuk odasinda yatarim sejimle yatmam bir iki sene sen yatak odasinda yatarsin diyorum. Simdiden onun planini mi yapiyorsun diyor e insanin boyle bir sorunu olunca yapiyor iste :(

Bilmiyorum belki o zaman onu kilif uydurur soylerim simdi bunu soyleyecek ne cesaretim ne de gucum yok

Çok zor bi durum ama eşine söylemelisin mutlaka...
Her gece mi oluyor?
Saat başı wc ye kalksan alarm kurup?
Arada kaçsa bile en azından yatak yorgan batıracak kadar olmaz..
aynen bence de belli aralıklarla tuvalete kalkın, sıkışmış gibi hissetmeseniz de.

Eşinizle paylaşın bencede. O hayat arkadaşınız onda olsa sizden 2 sene saklasa-ki bence bilmiyor olması imkansız- duyduğunuzda üzülmezmisiniz neden kendi başına çekti yardımcı olamasamda destek olurdum diye..
Doktordan önce adımınız bu olmalı..

Telefondan giriyorum link atamiyorum o yüzden. Ama google a enurezis ameliyati yazdim cikan sonuclardan rastgele birini okudum doktor sitesiydi. Arastirsam kim bilir neler cikicak. Ne bileyim sizin gittiginiz doktorlardan cok bilecek halim yok ama neler neler ameliyat ediliyo artik bunda ne var ki :)

Hayir yapilmadi sadece haftada kac oluyor diye sordu 2 3 cevabini verdim once dil alti hapi daha sonra da adini yazdigim ilaca baslattilar. Devlet hastanesine gittim hep
hangi ildesin? hamilelik ilerledikçe çok zorlar seni. araştırma hastanesine gitmelisin bence. istanbuldaysan anadolu yakasında bildiğim bir doktor var. idrarını ne kadar tutabildiğine nasıl yapabildiğine hepsine bakılması lazım. belli ki başka bir problem var sadece psikolojik gibi gelmedi bana

ESimle siimdiden anlasma yapiyorum cocuk oldugunda ben xoxuk odasinda yatarim sejimle yatmam bir iki sene sen yatak odasinda yatarsin diyorum. Simdiden onun planini mi yapiyorsun diyor e insanin boyle bir sorunu olunca yapiyor iste :KK43:

Bilmiyorum belki o zaman onu kilif uydurur soylerim simdi bunu soyleyecek ne cesaretim ne de gucum yok

esınızle odanızımı ayıracaksınız yok artık...hıç doğru bulmuyorum bu dusunceyı....adam evlılıkten soğur yahu

Kilot şeklinde olan bezler var ondan denedinismi gardroba saklayın her gece ondan giyin alezde kullan yattigin yere bornoz havlusu gibi havlular ser hamilesin gebeliğin sona erince zahideye gelen bi aktarci var bi ot dedi kesiyomus bi arastititsin

Allahım tez zamanda şifa versin inşallah. Sıkma canını belki de üzldükçe oluyodur. İnsanız hastalık hepimiz için.. Belki de bilmediğin bişeyi takıyosundur kafana olabilir mi?

Acaba alternatif tıp işe yarar mı ki buna. Mesela atıyorum hacemat sülük hipnoz akupunktur gibi.
Ne bileyim ya öyle bişeyler. Denedinizmi hiç bunları.
Allah yardımcınız olsun çok zor ya..

Bide eşinize hamilelikten dolayı oldu diye anlatabilirsiniz onu hoş görür sizde içinizde tutmamış olursunuz.

Öncelikle acil şifalar dilerim canım ben avustralyada yaşıyorum bi ara böyle sorunları olan insanların araştırma kliniğine gönüllü katıldım binlerce insanın 100/100 başarılı sonuçları gördüm şöyleki hastalara özel saat veriliyor ilk 15 gün saat alarmı 3 saatte bir titreşim vererek hastayı uyarıyor tuvalete gitmek için sonra tekrar kliniğe gidiliyor tüm tahlillerine bakılıyor hasta 3 saatte bir gidip altına kaçırma işlemi yoksa saat alarmı tekrardan 4 saate ayarlanıyor git ve saat sonrası hasta tuvalete gitme çişini daha fazla içerde tutmama alışkanlığı kazanıyor hatta bize bir kitap vermişlerdi orda bilim adamının iştene dalıpda çişini bir gün boyunca tutmasından yıllar sonra tuvaletini tutamama sürekli kaçırdığını sonra bu saat olayından sonra 100/100 iyileştiği yazıyordu şimdi kim olduğu aklıma gelmedi ve sonuç dosyaları bilgisayara geçirirken gördüm binlerce insanın alarm sayesinde iki yılda 100/100 iyileştiklerini bence eşinden saklama bu bir hastalık bizler süs olsun diyemi atıyoruz o imzayı iyi günde kötü günde hastalıkda sağlıkda hiç utanıp sıkılma biran öncede çare ara tek drla sınırlı kalma mutlaka vardır bir yolu tekrardan acil şifalar dilerim

Bir yakınım bugün bu ameliyatı oldu ama onun yaşı ilerlemiş. Sigorta karşılamıyor sanırım özel bir hastanede 7.500₺ ödeyecekler.

Utanılacak bir şey yok çünkü bu hastalık senin elinde olan bir şey değil. Muhakkak söyle. En azından psikolojik olarak rahatlarsın.

Bir de külot gibi giyilen hasta bezleri var. Dışarı çıkarken bile giyilebiliyor. Onları deneseniz?

bak bende cok gururluyumdur ama basıma gelse muhakkak soylerdım..hastalık bu....ılerleyen zamanlarda cok daha fazla kaçıracaksın..ne kadarlık hamılesın bılmıyorum ama ozellıkle 30 haftadan sonra çok çok sıklaşacak...sen zaten böyle bır rahatsızlığın olduğunu soyle..dök içini...çok rahatlayacaksın bırlıkte çözüm bulursunuz...saklamakla doğrusunu yapmıyorsun....ozellıkle bebış olduğunda napacaksın...gece sık sık uyanacak bebek.. e esın hıçmı görmeyecek....hem bu bır hastalık sonuçta...ınsanın basına neler gelır neler....bence beklemen hata canım...hemen bu akşam gec karsısına anlat beraber cozum bulun
Ya hastalık bu gurur mu olur

Telefondan giriyorum link atamiyorum o yüzden. Ama google a enurezis ameliyati yazdim cikan sonuclardan rastgele birini okudum doktor sitesiydi. Arastirsam kim bilir neler cikicak. Ne bileyim sizin gittiginiz doktorlardan cok bilecek halim yok ama neler neler ameliyat ediliyo artik bunda ne var ki :)

Tesekkur ederim, o kadar cok isterim ki ameliyat olup su iletten kurtulmayi insallah, insallah vardir bir cozumu dogumdan sonra daha iyi bir doktora gidcegim

Çok zor bir durum eşine utanma söyle bilsin

saklanacak bir durum değil bu

bu konuda gurur olmaz bacım olabilir hepimiz insanız basımıza ne gelecek bilmiyoruz bence bu aksam anlat eşine bak diyceksin ohh beee daha önce niye söylemedim diye bunda utanılcak inan hic bişey yok kasma bukadar olabilir eşine anlat bizide bilgilendirirsen sevinirim ;)

Bir yakınım bugün bu ameliyatı oldu ama onun yaşı ilerlemiş. Sigorta karşılamıyor sanırım özel bir hastanede 7.500₺ ödeyecekler.

Utanılacak bir şey yok çünkü bu hastalık senin elinde olan bir şey değil. Muhakkak söyle. En azından psikolojik olarak rahatlarsın.

Bir de külot gibi giyilen hasta bezleri var. Dışarı çıkarken bile giyilebiliyor. Onları deneseniz?

Ac yasinda acaba bir de bayan mi akrabaniz ilac tedavisi sonuc vermemis miydi onda da, devlet neden karsilamiyor ki bu da bir saglik problemi :(

Kilot gibi olan bezlerden alın eşiniz görürse hamilelikten deyin

Doğumdan sonra da eşinize kaçırıyorum bir yerimde bir sıkıntı mi oldu doğumda deyip iyi bir hastaneye gidin

Şimdi gitseniz ilaç da veremez ameliyat da edemezler belki doğum sonrası bu sıkıntı da ortadan kalkar

Ama bu sorunu kadın doğum uzmanınıza söyleyin belki erken doğuma vs neden olur kaslarda vs sıkıntı varsa

Yalnız yurtta nasıl anlaşılmaz kokar bir kere yapınca ıslak görülürsün vs vs

Ac yasinda acaba bir de bayan mi akrabaniz ilac tedavisi sonuc vermemis miydi onda da, devlet neden karsilamiyor ki bu da bir saglik problemi :KK43:
Canım ben sana bir iki güne kadar detaylı bilgi vereyim olur mu? Şimdi ameliyat çok yeni diye rahatsız etmeyeyim ama sonra yazarım.

Akrabamız 70li yaşlarda. Babaannem de oldu aynı ameliyatı o da yaşlı.

Back