Bu koku da ne

Allah şifa versin , yatağı be kanepeyi sirke ile silerseniz hiç koku kalmaz

Canim esine söyle gerekirse neyi var neyi yok satar iyi olmani sağlar adamin anlamasi veya anlamamasi degil problem ayni sorun onda olsa igrenc mi bulursun yoksa cnm çaresini bulalim mi dersin

Off üzüldüm çok geçmiş olsun canm. Eminim zordur. Bende hamileyken belli bir ayımdan snra tutamıyordum bebek mesaneye baskı yapııor o yüzden demişti drum. Hapşırdığım öksürdüğüm güldüğüm zaman altıma kaçırırdım. Çok sinir bozucu bişey. Ki senin küçüklüğünden beriymiş allah yardımcın olsun

Ve benim de rahatsizliklarim vardi evlenmeden esime anlatmıştm en buyuk yanlisin orda senin adama onceden desen şimdi kendine bu kdr eziyet etmezdin her zaman dürüst olmak lazim simdi boyle bunalim yasamazdin

Tamamen saçmalamışın bence. Kocan anlamasın diye bez takmıyorum ne demek. 2binlik yatak gitmiş, sen kocam anlamasın diyosun. Ayrıca içine işlemiştir zaten. Kocan anlıyodur. Depend emici külot var. Onlardan al. Ayrıca bunun tedavisi akupunktur. Tamamen geçiriyor

Esinle paylaş derim. Yakınlaşmak istediğinde tartisip uzaklaşmak daha kotu adam eninde sonunda sorar noluyo diye. Hem artik senin hayat arkadasin.daha anlayisli yaklasir sana. Ayrıca yetişkin bezi almaya da utanma lys te girerken bende almistim

buyukler ıcın olan bezlerden al eczanede hasta bezlerı var o kocaman yada markette yaslılar ıcn olan var o yeterlı olur gece yaptıgına.yatagınında uzerınde poset folyo falan kapla oyle alez ve carsaf tak yatagına gecmesn

Öncelikle geçmiş olsun.
Şu külot gibi giyilen kadın pedleri var sıvı geçirmez, onlar sizi sabaha kadar idare eder.

Utancak bisey yok benim esimdede yillar once vardi yatak cok kotu durumdaydi ona hissettirmeden degistirdim ucuza bulmustum 300 liraya simdi alez taktim gerci esimde iyilesti gecmis olsun esinle paylas derim

Gecmis olsun yataga sivi gecirmez alez size canbebenin falan var hasta bezi gunduzde depend kullanirsiniz daha ince dokusu.

Benim tavsiyem esinizle paylasmaniz belki maddi imkan dogurur bilemezsiniz.Birde geceleri saat kurun kendinize tuvalete kalkin bence hem bezide degistirirsiniz yataga gecmemis olur.o kadar silmeye koku olmuyodur merak etmeyin.

Bak esine sirt çevirme asla kavga etme onunla, yazık o da senin icin üzülüyordur. Benim de kardeşim doğduktan sonra başlamış ve 14 yasıma kadar altımi ıslattım ve geçmişti. En sonuncusu da 24 yasımda bir arkadasın evinde basıma geldi Allah tan farketmedi ve kurudu iz kalmadan. Cok utanmıştım kendi kendime. Psikolojik te olabilir bu, psikologla görüşmen belki sana fayda sağlayacaktır. Esinle paylaşmaya çalış sonuçta senin hayat arkadasın, hastalıkta saglıkta diye yola çıktınız. İnsallah en kısa zamanda çözüm bulursun. Bende bir araştırayım

Böyle hayat geçmez ki canım benim. Hayatı kendine zehir etmissin. Gecen bi programda izlemistim emin ol yalnız ddeğilsin. Seninle benzer şeyleri yaşayan bi çok kadın var. Oncelikle at üzerinden su utanç duygusunu. Durumunda utanılacak bi şey yok. Ne bileyim kanser filan olsaydın uyanacak miydin? Elinde olmayan bir rahatsızlık bu sonuçta. Yakın cevrenle paylaşmak sana iyi gelecektir üzerindeki stresi azaltacaktır. Bez takmak yatak alezi filan çözüm değil ki. Tedavi olman sart. Hayatını bununla geçirmek için çözüm uretmek yerine tedavi etmek için çözüm bulmaya çalış.

İlk iş cesaretini topla esinle durumu tüm açıklığıyla konuş. Maddi manevi birlikte neyiniz varsa ortaya koyun tedavi için iyi bir araştırma yapın. Tedavisi olmayan bi durum değil. Önemli olan kapsamlı bi araştırmayla nedenini bulmak. Psikolojik bi şey mi fiziksel bi şey mi. Fizikselse olursun ameliyatını geçer zaten. Küçükken bi yaştan sonra oldu diyorsun. Belki o yaşlarda travmatik bi olay yaşadım psikolojik kaynaklı da olabilir. Belki de ağır bi enfeksiyon durumu var kronikleşmiş. Bi çok şey olabilir yanı. Yapman gereken şey olayı hayatın boyunca saklayarak idare etmeye çalışmak değil. Yüzleşip çözüm aramak. Daha genceciksin. Hayatını böyle geciremezsin. Çok güzel yıllar var onunde. Tedavi olacaksın ve evliliğinin çocuğunun keyfini doyasıya sureceksin, bunu dusunmek zorunda kalmadan gezeceksiniz, misafirliğe gideceksiniz, bi sürü arkadaşlıklar edineceksiniz inşallah. İnsan için en büyük yatırım sağlığına yaptığı yatırımdır. Maddi olarak butun insanlarımızı kullanıp çözüm bu problemi sen daha fazla hayatı kaçırmadan.

Canım su geçirmez aletler var çok işe yarıyor. Öyle muşamba gibi ses falan çıkarmıyor. Üstü havlu altı şu geçirmez ben Oğlumda kullandim hep. En üstede çarşaf seriyorum. Bu arada ter vs ile yatak kirlenmesin diye de kullanılıyor kimse şüphelenmez yani. Yatağı hali yikamadılar makinesi ile de yıkayabilirsin yazın kurutacak yer varsa. Saatini kur sımdı hamilesin daha çok tyvalet ihtiyaci olur gece yarım saate bir kalk tuvalete. Belki bu sayede zamanla düzelir. Ama psikolojik de olma şansı yüksek

Doğumlarda verilen hasta bezinden edinin yatağınıza muşamba serin. Gerçekten durumunuz çok zor Allah kurtarsın bu illetten.

canım benim çok geçmiş olsun. eşine anlatmak istemeyişini anlıorum çok da haklısın eminim ki eşine anlatmak çok zor geliodur sana ama böyle de çok zorlanıosun, acı çekiosun. zaten eşim anladı diosun, bak ne kadar ii niyetli bi insanmış zaten seni yadırgamamış, belli etmiomuş sana. bu sana güç versin. eşinle konuş sonuçta bu bi rahatsızlık ki hamilelikte böle bi rahatsızlığı olmayan birçok kadın bile altını ıslatabilio. eşinle konuşursan en azından ameliyat olana ya da tedavi sonuçlanana kadar biraz rahat edersin. yatağına sıvı geçirmez örtülerden alıp, geceleri hasta bezi takarsın, psikolojin de biraz rahatlar. evt utanıosundur haklısın ama bunu bile istiye yapmıosun lütfen kendine bu kadar yüklenme. umarım en kısa sürede iileşirsin

Bu tip sorunlar %90 psikolojik oluyor. Bende de vardı aynı sorun lise yıllarına kadar altımı ıslattım. Hatta küçükken dalga geçerlerdi sidikli kız diye. Küçük yaşlarda(5-6 yaş) ailem 1 sefer hastaneye götürdü ama bir problem bulamadı doktorlar. Ben çok sonradan lise yıllarımda anladım sorunun ne olduğunu.
Problem şuydu; Ben 5 çocuklu bir ailede büyüdüm. 4 kız 1 erkek. Ben 4. kız çocuğuyum ve benden sonraki kardeşim erkek aramızda da 2 yaş hatta 2 yaştan bile az yaş var. Ailem hep erkek çocuk istediği için 5 çocuk yapmışlar. erkek çocuk istedikleri için hep onu koruyup kolladılar beni pek umursamadılar. Küçükken (ben 6-7 kardeşin 4-5 yaşlarındayken) kardeşimle güreşirdik ben yenerdim ama kardeşimin yendiğini söylerlerdi. Ona oyuncak tabanca falan alırlardı bana hiçbirşey alınmazdı. Kavga ederdik ben haklı bile olsam bana kızarlar ona bir şey demezlerdi. Arada sinirlenip eline geçirdiği taşları kafama atardı oyüzden kafam kaç sefer yarıldı kanadı ama kimse ona ne kızdı ne bağırdı. Hep onu üstün tutup beni görmezden geldiler anlayacağınız.Haliyle kardeşimin yüzünden berbat bir çocukluk geçirdim.
Hatta onların çocuğu değilmişim gibi hissederdim sürekli. Uyuyor taklidi yapıp arkamdan bişey konuşuyorlar mı bir açık verecekler mi diye kollardım çocuk aklı işte(zaten 3 tane kızı olan ve erkek çocuğu isteyen bir aile beni başkasından evlatlık alıp napacaksa) Bilinçaltımda bunlar yerleştiği için psikolojik olarak altımı ıslatıyordum.Her yatağı ıslattığımda kendimden nefret ederdim. Düzelsin diye dua ederdim ama uzun yıllar düzelmedi. Ta ki liseye başlayıp başarılı bir öğrenci (okul birincisi olmuştum) olup ailem kardeşimi bırakıp benimle övünmeye başlayınca kendiliğinden kesildi.
Şimdi çevremde bu tip problemi olanlara bakıyorum aile nekadar kabul etmese de yakın yaş arası olan diğer kardeşi kayırıyor ve dışlanan çocuk altına ıslatıyor genelde.

Nasil soylenir ki evlenmeden de vardi evlenmeseydim keske tek basima bir hayatim olsaydi
Ben hiç bir arkadaşıma anlatamamıştım utandığım için ama eşime anlattım. Bişey demedi o da. Hamile kalmadan önce sıvı alımına dikkat ediyordum demişsin ozaman ıslatmadığını düşünerek büyük ihtimalle eşin hamilelikten kaynaklandığını düşünüyordur ve seni utandırmak istememiştir. Hamile bayanlarda olabiliyor bu tip şeyler.
Birde eşim küçükken kardeşinin altını ıslattığını ve bu resmini paylaştığım otu (ökse otu) kaynatıp içirmişler ondan sonra düzelmiş. Bu paylaştığım şey elma armut vb ağaçlarda kendiliğinden yetişiyor. Nete ökse ağacı yazarsan bulursun.
Ama hamilelikte zararı olur mu diye bir araştır..

Cok uzuldum ya.
Bi kadin icin dahada zor olmasi gerek.
Ben sizin yerinizde olsam hamilelikten dolayi diye anlatirim esime ve en iyi hastane ve doktorlara giderim ameliyat icin. Tm belki esin anliycak hamilelikten odolayi felan olmadini, coktaktir boyle oldugunu biliyordur belki. Ama bu vesileyle ameliyat olucaksin, kocanda iylesmeni ister ve kosa kosa doktordan doktra gider senle birlikte, uzakmis, bebek var gezemem frlan dinlemez. Tum imkanlari ayarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…