Bu koku da ne

yazmışsınız pardon. bu bir sağlık sorunu ve eşinizden utanmamalısınız. onun desteğiyle belkide daha iyi olacaksınız

Bunu eşinle paylasmalisin bu bir kusur degil hastalik. Hepimizin basina yarin ne gelecegi belli degil. Oncelikle hasta bezi al gece o sekilde kullan eşinle durumunu paylas ve iyi bir doktor arastirmasi yap.. eşin fark etmistir ama soramamistir bile bile birbirinizi kandirmayin hastalik sonucta tedavi olursun insallah.. piskolojikde olabilir birde piskologa git görüş allah sifa versin.

Çok zor bi durum ama eşine söylemelisin mutlaka...
Her gece mi oluyor?
Saat başı wc ye kalksan alarm kurup?
Arada kaçsa bile en azından yatak yorgan batıracak kadar olmaz..

Utanılacak hiçbir şey yok durumunuzda.
Bir sağlık problemi yaşıyorsunuz ve herkesin başına gelebilecek bir durum.
Hamilelikte iyice zorlanacaksınız, 1 bardak çay içseniz 3 kere tuvalet ihtiyacınız olacak.
Bu sebeple bence eşinize anlatmanız gerekiyor, size destek de olur hem.
Yatak, koltuk konusuna gelince...
Yatağınız için sıvı geçirmez alez alabilirsiniz.
Eviniz mis gibi kokuyordur emin olun ama siz psikolojik olarak bunu reddediyorsunuz.
Gece yatarken eşiniz uyuduktan sonra kalkıp hasta bezlerinden kullanabilirsiniz.
Ya da şimdi yeni yeni çıkan lohusa kilotları var tek kullanımlık.
Onlardan edinip geceleri rahatlarsınız.
Her yarım saatte bir tuvalete gitmeye özen gösterin, yatmadan önce de 10ar dk da bir gidin.

Herseyimizi paylasiriz aslinda iletisimimiz iyidir ama ben bu konuda kiramiyorum kendi gururumu 3 doktora gittim hepsi de devlette sadece ilac tedavisi oldugunu soylediler bana gercekten ameliyatla duzelecegimi bilsem degil gun saniye beklemez olurdum

Bence iyi bir doktora gidin cozumu var diye biliyorum..

Çok zor bi durum ama eşine söylemelisin mutlaka...
Her gece mi oluyor?
Saat başı wc ye kalksan alarm kurup?
Arada kaçsa bile en azından yatak yorgan batıracak kadar olmaz..

Hamilelikten once daha azdi ama simdi daha cok oluyor bir ayda 8 9ndefa oluyor
Alarm kurulu ama sik araliklarla kuramiyorum esime aciklama yapmamak icin

O kilotlari arastirayim.
Zaten esimin uyumasini bekliyorum her gece ama o biraz zor uyiyor ben de basimi koyar koymaz uyuyorum. Bazen onu bekklerken ben uyuyakaliyorum ve kaciriyorum. Gece alarmlarim kurulu 2 tane 1.5 ve 3 e olmak uzere ama bazen kalktigimda yapmis oluyorum

Geçmiş olsun, Evinize bi temizlik şirketi çağırın şu robotla yatak halı koltuk yıkayanlardan. Eşinize şu güne kadar durumu söylememişsiniz ama, enazından hamilelikten dolayı olduğunu söyleyin, utandığınız için bişey diyemediğinizi, doğumdan sonra tedavi olacağınızıi söyleyin. Ayrıca hasta bezleri olur, onlardan kullanın.. Alezlerin naylonluları oluyor, yatağınızı yıkatınca ondan serin.. İleride bebeğiniz olduğunda içiniz rahat olur, hijyen anlamında.. Ama mutlaka tedavi olun..

öncelikle şu an hamıle olduğun için bunu ınsnalara soylesen bıle anlayışla karşılarlar..çünkü hamılelıkte ozellıkle ılerleyen sahfalarında altına kaçıran çok bayan var....
bebegın oldugundada koku normal karşılanır....bebekten geldığını sanarlar...ancak benım takıldığım nokta bunu esıne söylememen...nasıl saklamayı basarıyorsunki...bu senın ayıbın degıl bırtur hastalık rahatsızlık..esınle paylaş durumu....anlat ona dök içini....aranızda kalmasını soyle....sonrada o yatağı at ve iyi bor dr bul arkadaşım....ıllakı caresi vardır üzülme boşuna...utanma...ısteyerek yaptığın bırsey degıl

Babam yasamis kucukken ama ayda yilda bir zor is yaptiginda olurmus.
Hayir hic bir test yapilmadi norolojiye de gittim urolojiye de tek verdikleri ilac.
Anksyete bozuklugum da var ama onun ustunden ilacsiz gelebiliyorum. Surekli kullandigim bir ilac yok. Detri...... diye urolojik bir hap kullaniyordum enurezisnicin ama hamilelikte onunda biraktim. Hatta hamilelikten 4 ay once birakmistim

Kac tane alez eskittim, sanirim onlar daha az sivilar icin. Ise yaramiyorlar
Evet dogumdan sonra gidecegim soyledigim gibi maddiyatin duzelmesini atanmayi bekliuorum
Çok geçmiş olsun anlayabiliyorum sizi. Ama bu bi hastalık yani kryfi yaptığınız bişey değil kasmayın sizde kendinizi bu arada bi markette gördim külot şeklinde giyiyosunuz idrar kaçıranlar için yapılmış bi ürün deneyebilirsiniz

Cagirdim inanir misiniz esime soylemeden 4 erkek geldiler yatagi kanepeleri yikayip gittiler hem cok korktum hem utandim o parayi da zorla biriktirmustim ama hic ise yaramadi benim haliyikama makinem de ayni isi goruyor zaten

Peki doktorun senden idrar takibi istedi mi? ürodinami ve mesane ultrason yapıldı mı? direk sana ilaç mı verdiler?

Bilmiyorum soylemek cok zor inanailmaz utaniyorum
Babamin durumu iyi aslinda istesem evimin esyalarini degistirir ama onlara da cokk kinliyim beni kucukken doktora goturselerdi daha kolay cpzulurdu sorunum. Uroloji doktorum oyle soyledi cok agladim bunu duyunca. Ilk kez doktora univesitede gittim utana sikila

Peki doktorun senden idrar takibi istedi mi? ürodinami ve mesane ultrason yapıldı mı? direk sana ilaç mı verdiler?
Hayir yapilmadi sadece haftada kac oluyor diye sordu 2 3 cevabini verdim once dil alti hapi daha sonra da adini yazdigim ilaca baslattilar. Devlet hastanesine gittim hep

bak bende cok gururluyumdur ama basıma gelse muhakkak soylerdım..hastalık bu....ılerleyen zamanlarda cok daha fazla kaçıracaksın..ne kadarlık hamılesın bılmıyorum ama ozellıkle 30 haftadan sonra çok çok sıklaşacak...sen zaten böyle bır rahatsızlığın olduğunu soyle..dök içini...çok rahatlayacaksın bırlıkte çözüm bulursunuz...saklamakla doğrusunu yapmıyorsun....ozellıkle bebış olduğunda napacaksın...gece sık sık uyanacak bebek.. e esın hıçmı görmeyecek....hem bu bır hastalık sonuçta...ınsanın basına neler gelır neler....bence beklemen hata canım...hemen bu akşam gec karsısına anlat beraber cozum bulun

eşiniz anlamıştır zaten, konuşun, o da size yardımcı olmaya çalışır.bazı arkadaşlar bunun için operasyon var yazmış, en kesin çözüm bu gibi görünüyor.

Ilac yeterli olmayinca ameliyat ediliyomus. Bu arada ben de yeni uyeyim bunu yazmak için üye oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…