Bu koku da ne

Canım Ped kullansan sürekli ya da depent diye bi kilot var lohusalar kullaniyo ondan al kilot gibi giyiyosun tek kullanimlik
Gunduzleri olmuyor sukur, hatta gunduz kac saat uyursam uyuyayim hic kacirmadim sadece geceleri kaciriyorum, ped olmaz ama dependi arastiriyorum su anda. Bir alarm cihazi siparis ettim dun, insallah gecer gider kurtulurum su dertten

O cocukla simdi ilgilenilmesi doktora goturulmesi lazim
Doktor bu yasta tedavi zor daha erken yasta aileniz getirseydi sizi kolay halledilirdi hapla demisti bana.
Benim de eltimin cocugu 12 yasinda gece kaciriyor altina bir yalvarmadigim kaldi ama goturmuyorlar cocugu doktora regl olunca gecer diyorlar, soyleyemiyorum ki iste gecmedi goturun diye anlayamiyorlat

Annem okula basladiktan sonra sen arkadaslarini kaldiriyordun o zaman oldu dedi bilmiyorum bir baglantisi var mi, bel agrisi sebebiyle doktora gittim 3 5 kere mr cekildim ama hic biri soylemedi boyle birsey, direkt bu konuyu anlatip bel acikligi var mi yok mu diye bakmalarini mi isteyeyim dogumdan sonra gidebilirim anca mr a

Üroloji den sonra fizik tedaviye yada ortopedi uzmaninada git mutlaka benim doğuştan belini iç kısmında açıklık varmis o yüzden olduğunu öğrendim
Bir arkadas daha yazmis olabilir mi acaba, peki bu konuda doktor ne yapti ameliyat mi onerdi tedavisi olan birsey mi

Bence esinizle konusursaniz. Size cok iyi gelecek. Hatta iyilesmeniz kolaylasacak. Bebek bezi yerine hasta bezi alin. Hatta simdi kulot gibi bezler var. Hasta bezi de degil. Kadinlar icin. Onlardan bulursaniz süper olur. Gecmis olsun.

Bebek dogduktan sonra ebeye sorun. onlar bilir bence. Göbek kaldiriyorlarmis. Bir aradtirin. Cocugu olmayanlar icin. Burda okuyup. Bir büyügüme anlatmistim. O da evet eskiden yaparlardi. Agir kaldirmak iyi degil . Sonra hamilelik icin göbek kaldirmak zorunda kaliyor kadinlar demisti. Ama sehir efsanesi de olabilir tabi.

Not: tabiki ortopedi ve fizuk tedavi daha iyi fikir

Eşinizı takdir ettim En ufak bir konuyu defalarca yüze vuran erkeklerden sonra eşiniz şifa gibi geldi

Tesekkur ederim doktorla konhsacagim bu konuyu, sizin soylediginiz yontemi de bir arastirayim

Bazen eşimin üstü ıslamıyor o da çok terlemişim heralde diyor demişsiniz ya. Eşiniz namaz falan kılıyor mu. Eğer kılıyorsa ve üzerinde idrar olduğunu bilmeden kılıyorsa bu sıkıntılı bir durum. Bilmeden adamın hakkına girersiniz. Yazılanları okuyunca bu aklıma geldi.

Hayir kilmiyor namaz,
Ama uzerini degistirir dusunu almadan evden cikmaz zaten

Gelen misafirler kokudan durumu anlar yatağı değiştir idrar kokusu çıkmıyor malesef .geçmiş olsun iyi bir doktor tedavi eder eminim

sizi anlıyorum belki eşinizden utanıyorsunuz ama şöyle düşünün eşinizin aynı problemi olsaydı ve size söyleseydi siz ne yapardınız? gülüp alay etmezdiniz değil mi inanın o da böyle yapmayacak size yardımcı olmaya çalışacak.kendinize eziyet ediyorsunuz ve ne zamana kadar saklayacaksınız.tamam atama bekliyorsunuz ama ya olmazsa hiç düşündünüz mü eşinize her şeyi dürüstçe anlatın zor gelebilir ama inanın ilerisi için çok kolay olur depent kullanırsınız doğumdan sonra tedavi olursunuz kaç günlük dünya bu eziyete değer mi?

hem o kadar oda spreyi kokular zararlı kanserojen madde var hepsinde size de yazık bebeğe de yazık.

Benim de orta Son à kadar vardı bu sıkıntı. Annem belirli saatten sonra çay karpuz su falan yasaklamıştı gizli gizli yiyordum ve gece yine olan oluyordu. Ama benim uykum aşırı derindi. Kapı sesi tlf vs mümkün değil duymazdım. Kapıyı kırıp eve girdiler babamgil kaç kere onu bile duymazdım.
Neyse en Son beni doktora götürdüler heyet raporlu bir ilaç verdi doktor. Heyetin önünde utançtan yerin dibine gircektim o yaşımda. Anlıyorum seni... Her neyse Burnuma sıkıyordum fısfıs şeklinde. Ve kullandığım gibi kesildi kaçırmalarım. Mesela bazen ilaç bitiyordu yenisini alana kadar 1 gece ilaçsız kalıyordum ya kaçırabiliyordum. Ama 1 sene kullandım ve 1 sene sonunda çok şükür bitmişti.
Bebeğin olunca geçeceğini düşünüyorum ben. Uykun hafifleyecek sonuçta her emzirmeye kalktığında.
Çok geçmiş olsun

Alarm sistemi diye bisey var telefonun alarmını yarım saatte bir ötecek şekilde kur ve her kalkmanda tuvalete git bir süre snra tuvalet geldiğinde beynine uyarılar rahat gidecek ve tuvaletngeldgnde uyanacaksinn .

sız zaten alınabılecek her turlu onlemı almısınız, hamılelıkte bu durumu bır nebze arttırmıs olabılır..

bence gebelık sonrası amelıyatla bu sorunu cozebılırsınız mesanenızde gevseme olabılır cogu kadın bunu genelde dogum sonrası yasar ama sızınkı genetık yapınızla alakalı fızıkı bır durum sanırım..

yatagın ıslanmaması ıcın alez ve naylon ortuler var cocuklarda kullanılan onlardan kullanabılırsınız, mesane pedlerıne ıyı dıyor kullananlar akşamları ondan kullanabılırsınız, yatak ıslanmadıkça sorun olmaz gunluk duzenlı dus ve camasır degısmı ıle koku vs de olmaz...

umarım bır an once rahatsızlıgınızdan kurtulursunuz.. Allah şifa versin..

Dogru soyluyorsunuz hic sorun etmezdim, eminim esim de etmez etmiyor da zaten ama acik acik soylemekte cok zorlanirim zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…