Gunduzleri olmuyor sukur, hatta gunduz kac saat uyursam uyuyayim hic kacirmadim sadece geceleri kaciriyorum, ped olmaz ama dependi arastiriyorum su anda. Bir alarm cihazi siparis ettim dun, insallah gecer gider kurtulurum su derttenCanım Ped kullansan sürekli ya da depent diye bi kilot var lohusalar kullaniyo ondan al kilot gibi giyiyosun tek kullanimlik
O cocukla simdi ilgilenilmesi doktora goturulmesi lazimBnm esimin yigenide tutamiyo 12 yaşında bi keresnde beraber oyun oynarken kaçırmış haliya dayi sigara içmeye cikmiycakmsnz diye sordu bnde lawabyA gitceksen git sen ablam bekleriz dedm yok faln dedi hadi sen git genede bi lawabyA dedm cocuk başladı aqlmya cok suclandm uzuldm snra konstk faln bn sizde kalamiyorm falan dedi cocuk suclaniyo ama bu onun elnde deil sznde deil lutfen zor biliyorm ama esine soyle pskljni baya etklms
Annem okula basladiktan sonra sen arkadaslarini kaldiriyordun o zaman oldu dedi bilmiyorum bir baglantisi var mi, bel agrisi sebebiyle doktora gittim 3 5 kere mr cekildim ama hic biri soylemedi boyle birsey, direkt bu konuyu anlatip bel acikligi var mi yok mu diye bakmalarini mi isteyeyim dogumdan sonra gidebilirim anca mr amesane konusu degil bnce bu gece altına kaçırma belirli bir yaştan sonra oluyo ise psikolojik olabilir yada bel kemiğinde açıklık olmuştur genelde çocuk larda oluyo fakat büyüdükçe o açıklık kapanır bir ultrasyona girin yada bir flm çektirin en önemlisi doktoru değiştirin ve esinizls konusun
Bir arkadas daha yazmis olabilir mi acaba, peki bu konuda doktor ne yapti ameliyat mi onerdi tedavisi olan birsey miÜroloji den sonra fizik tedaviye yada ortopedi uzmaninada git mutlaka benim doğuştan belini iç kısmında açıklık varmis o yüzden olduğunu öğrendim
Annem okula basladiktan sonra sen arkadaslarini kaldiriyordun o zaman oldu dedi bilmiyorum bir baglantisi var mi, bel agrisi sebebiyle doktora gittim 3 5 kere mr cekildim ama hic biri soylemedi boyle birsey, direkt bu konuyu anlatip bel acikligi var mi yok mu diye bakmalarini mi isteyeyim dogumdan sonra gidebilirim anca mr a
Tesekkur ederim doktorla konhsacagim bu konuyu, sizin soylediginiz yontemi de bir arastirayimBebek dogduktan sonra ebeye sorun. onlar bilir bence. Göbek kaldiriyorlarmis. Bir aradtirin. Cocugu olmayanlar icin. Burda okuyup. Bir büyügüme anlatmistim. O da evet eskiden yaparlardi. Agir kaldirmak iyi degil . Sonra hamilelik icin göbek kaldirmak zorunda kaliyor kadinlar demisti. Ama sehir efsanesi de olabilir tabi.
Not: tabiki ortopedi ve fizuk tedavi daha iyi fikir
Cok sukur ki boyle bir ese sahibimEşinizı takdir ettim En ufak bir konuyu defalarca yüze vuran erkeklerden sonra eşiniz şifa gibi geldi
Hayir kilmiyor namaz,Bazen eşimin üstü ıslamıyor o da çok terlemişim heralde diyor demişsiniz ya. Eşiniz namaz falan kılıyor mu. Eğer kılıyorsa ve üzerinde idrar olduğunu bilmeden kılıyorsa bu sıkıntılı bir durum. Bilmeden adamın hakkına girersiniz. Yazılanları okuyunca bu aklıma geldi.
Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.
Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyordoktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.
Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.
Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.
O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin
Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazenesim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.
atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye
cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.
Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.
Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendimehele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim
kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku
okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.
Dediğin gibiyse eşinin fark etmemesi imkansız. Yetişkin bezi kullanmayı denedin mi? Yanlış anlama ama bu konuda mantık hatası var bence...
Yatak yatılamayacak durumda ve eşin anlamazlıktan geliyor. Tuhaf gerçekten...
Çok üzüldüm ama herseyin bir yolu var emin ol kocana bebeğine sıkı sıkı sarıl maddi olarak düzelince hersey yoluna girer
Alarm sistemi diye bisey var telefonun alarmını yarım saatte bir ötecek şekilde kur ve her kalkmanda tuvalete git bir süre snra tuvalet geldiğinde beynine uyarılar rahat gidecek ve tuvaletngeldgnde uyanacaksinn .Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.
Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyordoktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.
Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.
Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.
O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin
Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazenesim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.
atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye
cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.
Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.
Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendimehele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku
sız zaten alınabılecek her turlu onlemı almısınız, hamılelıkte bu durumu bır nebze arttırmıs olabılır..Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.
Dogru soyluyorsunuz hic sorun etmezdim, eminim esim de etmez etmiyor da zaten ama acik acik soylemekte cok zorlanirim zannediyorumsizi anlıyorum belki eşinizden utanıyorsunuz ama şöyle düşünün eşinizin aynı problemi olsaydı ve size söyleseydi siz ne yapardınız? gülüp alay etmezdiniz değil mi inanın o da böyle yapmayacak size yardımcı olmaya çalışacak.kendinize eziyet ediyorsunuz ve ne zamana kadar saklayacaksınız.tamam atama bekliyorsunuz ama ya olmazsa hiç düşündünüz mü eşinize her şeyi dürüstçe anlatın zor gelebilir ama inanın ilerisi için çok kolay olur depent kullanırsınız doğumdan sonra tedavi olursunuz kaç günlük dünya bu eziyete değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?