• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku da ne

Benim de orta Son à kadar vardı bu sıkıntı. Annem belirli saatten sonra çay karpuz su falan yasaklamıştı gizli gizli yiyordum ve gece yine olan oluyordu. Ama benim uykum aşırı derindi. Kapı sesi tlf vs mümkün değil duymazdım. Kapıyı kırıp eve girdiler babamgil kaç kere onu bile duymazdım.
Neyse en Son beni doktora götürdüler heyet raporlu bir ilaç verdi doktor. Heyetin önünde utançtan yerin dibine gircektim o yaşımda. Anlıyorum seni... Her neyse Burnuma sıkıyordum fısfıs şeklinde. Ve kullandığım gibi kesildi kaçırmalarım. Mesela bazen ilaç bitiyordu yenisini alana kadar 1 gece ilaçsız kalıyordum ya kaçırabiliyordum. Ama 1 sene kullandım ve 1 sene sonunda çok şükür bitmişti.
Bebeğin olunca geçeceğini düşünüyorum ben. Uykun hafifleyecek sonuçta her emzirmeye kalktığında.
Çok geçmiş olsun
Degil mi :) yazlari herkes balkonda karpuz peynir yerken imrenerek bakardim onlara benim hakkim bir dilimdi cunku..

Soylediginiz ilac minir... sanirim. Ben de kullandim 2 sene, kullanirken rahattim ama gebelik dolayisiyla girakinca eskisine dondu, hatta gebelikte daha da kotulesti diyebilirim siviyi kesemedigim icin. Dusundum de olabilir aslinda o zaman her saat uyanacagim ve lavaboya gidecegim insallah bebegim sans getirir bana da kurtulurum bu durumdan

Alarm sistemi diye bisey var telefonun alarmını yarım saatte bir ötecek şekilde kur ve her kalkmanda tuvalete git bir süre snra tuvalet geldiğinde beynine uyarılar rahat gidecek ve tuvaletngeldgnde uyanacaksinn .
Yarim saatte bir kuramiyorum malesef esim rahatsiz olmasin diye ama gece 2 alarmim kurulu.
Enuretik alarm siparis ettim internetten insallah faydasini gorurum

Canim benim yaaaaa durumuna nasil uzuldum anlatamam az once ibrahim saracoglunun sitesinde kürler bõlümünde gezinirken senin durumunla ilgili kür de vardi benmibrahim saracogluna cok guveniyorum bi bak bakalim incele o kürü inşaallah rabbimin izniyle sifa bulacagina inaniyorum ben

sız zaten alınabılecek her turlu onlemı almısınız, hamılelıkte bu durumu bır nebze arttırmıs olabılır..

bence gebelık sonrası amelıyatla bu sorunu cozebılırsınız mesanenızde gevseme olabılır cogu kadın bunu genelde dogum sonrası yasar ama sızınkı genetık yapınızla alakalı fızıkı bır durum sanırım..

yatagın ıslanmaması ıcın alez ve naylon ortuler var cocuklarda kullanılan onlardan kullanabılırsınız, mesane pedlerıne ıyı dıyor kullananlar akşamları ondan kullanabılırsınız, yatak ıslanmadıkça sorun olmaz gunluk duzenlı dus ve camasır degısmı ıle koku vs de olmaz...

umarım bır an once rahatsızlıgınızdan kurtulursunuz.. Allah şifa versin..

Evete gebelikte artti cunku sivi alimini kesemiyorum bol bol su icmem lazim.
Doktorumla konusacagim tesekkur eerim

Canim benim yaaaaa durumuna nasil uzuldum anlatamam az once ibrahim saracoglunun sitesinde kürler bõlümünde gezinirken senin durumunla ilgili kür de vardi benmibrahim saracogluna cok guveniyorum bi bak bakalim incele o kürü inşaallah rabbimin izniyle sifa bulacagina inaniyorum ben
Tesekkur ederim Rabbim herkesin derdine deva versin insallah.
Ibrahim saracoglunun kurunu denemedim ama kucukken bir kac kocakari ilaci icmistim.
Dogumdan sonra deneyebilirim soylediginiz kuru, sagolsun bir arkadas videoyu paylasmisti. Tesekkur ederim ilginize

Tesekkur ederim Rabbim herkesin inanıyorume deva versin insallah.
Ibrahim saracoglunun kurunu denemedim ama kucukken bir kac kocakari ilaci icmistim.
Dogumdan sonra deneyebilirim soylediginiz kuru, sagolsun bir arkadas videoyu paylasmisti. Tesekkur ederim ilginize
Ya da ibrahim saracogluna mail at hamile oldugunu da belirt mutlaka iyilesecegine inaniyorum arkadasim derdi veren Allah dermanini da verir

Ya da ibrahim saracogluna mail at hamile oldugunu da belirt mutlaka iyilesecegine inaniyorum arkadasim derdi veren Allah dermanini da verir
Oyle bir imkan varsa yazarim tabi hemen arastiriyorum tesekkurler.
Eminim ben de bir tek olume care yok insallh kisa surede gecer

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

kimseye de farkettirmem bu yasadiklarimi burnum diktir insanlara karsi.
Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

okudugunuz icin tesekkurler, evet uzun oldu yazsam daha da uzun olurdu.
Ben sarı kantaron ve sarı ballıbaba otu kaynatıp içirdim aktardan alabilirsin birde nefroloji bölümüne gidersen çok etkili ilaçlar var geçmiş olsun;(

Ben sarı kantaron ve sarı ballıbaba otu kaynatıp içirdim aktardan alabilirsin birde nefroloji bölümüne gidersen çok etkili ilaçlar var geçmiş olsun;(

Bitkileri hamileyken kullanmam iyi olmaz sanirim
Nefroloji bolumu neye bakiyor ben noroloji ve urolojiye gitmistim bu sorun icin

Merhaba arkadaslar 27 yasinda 2 senelik evli yeni hamile bir bayanim. Benim derdim esurezis olmam, yani geceleri altimi islatiyor olmam.

Aslinda bir saglik problemi ama psikolojimi de o kadar etkiliyor ki doktorlara gittim ilac kullandim ama gecmiyor :KK43: doktor mesanemin ne zaman tam anlamiyla gelisecegini bilemeyeceklerini zamanla olacagini soyluyor. Hatta bir ilac verdi bu ilacla 6 ay yada 1 senede sonuc aliriz dedi ama nafile gecmedi.

Aksam belli bir saatten sonra sivi almazsam bir nebze rahattim ama simdi hamile oldugum icin siviyi kesemiyorum, ilac ta alamiyorum hamilelikten oturu bilirsiniz.

Aslinda 3 yasimda gece gunduz tuvalet aliskanligi kazanmisim ama nasil olduysa 7-8 yaslarimda tekrar islatmaya baslamisim ve su ana kadar da araliksiz devam ediyor.

O kadar zor bir durum ki arkadaslar kkimsede kalmaya gidemiyorum, evlenirken 2000 tlye aldigim yatak su an kullanilmaz durumda, borcumuz da var degistiremiyorum yatagi hos olmasa da nasil diyecegim bunu esime :KK43: 2. El yatak fiyatlarina bakiyorumiyi birsey bulsam almayi kafama koydum. Yatak islak oldugu zaman esimi hadi televizyon izleyerek uyuyalim bahanesiyla salondaki kanepede yatiriyorum ve bir iki defa salondaki kanepelere de kacirdim :KK43: evimden nefret ediyorum kimse gelmesin istiyorum koktugunu hissediyorum evimin:KK43:

Bebek bezi aldim marketten yatarken onu kullaniyorum ama yetmeyebiliyor bazen :KK43: esim yakinlasmak isteyecek diye odum kopuyor:KK43: hatta bazen istiyor ve sacma bahanelerle kavga cikartiyorum rezil olmayayim diye. Cok iyi bir adam esim tabiki anlamistir ama hic yuzume vurmadi bu zamana kadar.

atamalari bekliyorum insallah bu sene atanirsam elimde param olursa hem esyalarimi degistirecegim hem en iyi doktora gidecegim bu sorun icin, alarm sistemi varmis cok arastirdim ama yakana takiyorsun esim sormaz mi bu kablolar ne diye :KK43:

cok utaniyorum cok cok cok cokk son gunlerde tek dusundugum sey bu, evimi yakmak istiyorum, Allahtan korkum olmasa yakar sigortadan alirim parami yeni bastan duzerim evimi.

Bahara Allah nasip ederse geliyor bebegim, ama bebek gormeye geleceklerin stresi sardi beni simdiden, surekli elimde bez yatagi silmekten biktim, her yer kokuyormus gibime geliyor gunde iki kere yerleri siliyorum bol kokulu deterjanla oda spreyi 5 dakikada bir puskuruyor ama benim burnumda hep ayni koku. Bu arada evime gelen hic kimse soylemedi daha boyle bisey. Hatta arkadasimin agzini aradim su dokuldu kanepeye kuruyunca da sanki koku yapti diye hayir yok oyle birsey dedi.

Aileme cok kiziyorum neden beni doktora goturmediler kucukken diye, neden ben hayatimin her evresinde bunun altindan kalkmak icin milyon tane yalan soyledim milyon cakallik yaptim kendi kendime:KK43: hele kyk da kalirken yasadiklarimi o 8 kisilik odada yasadiklsrimi bir Allah bilir hic kimseyle arkadas olamadim ben gelip yatagima oturur diye kimseyle birseyimi paylasamadim :KK43:

Boyle iste arkadaslar benim derdim de bu, belki bir dua edersiniz belki bir kocakari ilaci bileniniz vardir artik ben ne yapacagimi sasirdim cunku

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun okudukça ben kötü oldum burda ama senin utanacagın bi durum yok çünkü bu bi hastalık ayıp birşey degil bilerek yapmıyorsun sonuçta bencede pskolojik olabilir doktoru bu konuda iyi seçmelisin

Dogru soyluyorsunuz hic sorun etmezdim, eminim esim de etmez etmiyor da zaten ama acik acik soylemekte cok zorlanirim zannediyorum
bugün hep sizi düşünüyorum konu sahibi. gece yatarken hasta bezi depent vs. kullansan eşine hamilelikte yaşanıyormuş bu sorunlar desen hem yatak ıslanmaz sen de biraz rahatlarsın.hem kıyafetten de belli etmiyor.depenti bir araştırsan. ne kadar sileceksin yatak yorgan hem koku siner.oda spreyi kokular zararlı hem sana hem bebeğe.yarın ilk iş bu bezlerden almak olsun.

Benim bildiğim bu durum doğuştan mesanin olması gerekenden biraz aşağıda bulunmasından ya da özellikle doğum yapmış belli bir yaşın üzerindeki kadınlarda mesanenin zamanla aşağıya düşmesiyle oluşuyor.
Ameliyatla kaldırıyorlar.Sonradan bu sorunu yaşayan bir tanıdık ameliyat olmuştu, şimdi iyi.
Yorumları okumadım ama hamilelikten önce ya da bekarken doktora gittiniz mi size tam olarak ne dediler?

Kendini niye sucluyorsun?bu saglik problemi hepimizin basina gele bilir.kaldiki evinin esyalarini deyismekle ne sonuca vara bilirsin ki bu hastalik gecmediyi surece yine ayni sey olacak.once psikolojik desteye ihtiyacin var bence ve bu sorun elbette ilacla gecen bir sey.kendini boyle birakma her seyin caresi var bu hayatta.bana sorarsan esinle konus bu durumu inan o zaman hayat sana daha kolay olucak.

Sagolun arkadaslar bugun biraz yogunum yazamiyorum hepinize tesekkur ederim

dun gezinirken senin konunu okudum oncelikle bu senin elinde olan bisey degil sonra senin gibi olan biri duymustum tabiki bu kisi su anda cok yasli ama oyleymis gencliginde ve dogum yaptiktan sonra bu sıkintisi tamamen ortadan kalkmis ilk dogumuymus ve cocuklukluktan beri islatiyormus gece hatta onun esi oturup agliyormus ben istemiyorum bunu diye senin esin cok anlayisli birisi bence sende sabret bakalim belki seninkide dogumla birlikte gecer insallah Allah yardimcin olsun duydum seninle payladmak istedim.

Çok üzüldüm gerçekten. Bence eşinle konuş buraya yazdığın gibi ona anlat.
Bir yolu vardır mutlaka. Ben de belli taşa kadar yaşamıştım bunu. Dr aileme beli açık bu Yüzden oluyor zamanla Düzelecek demişti. Okula başlamadan geçmişti sanırım ama o psikolojiye ben hala sıkıştığım zaman tuvalete gitmem tutarım. Bunu yaşadığım için çok üzüldüm. Ama lütfen çaresiz görme kendini. Türlü türlü hastalıklar var her şey insan için ama bu çaresiz bir şey değil. Eşinle paylaş ve birlikte bir çözüm bulun

O cocukla simdi ilgilenilmesi doktora goturulmesi lazim:KK43:
Doktor bu yasta tedavi zor daha erken yasta aileniz getirseydi sizi kolay halledilirdi hapla demisti bana.
Benim de eltimin cocugu 12 yasinda gece kaciriyor altina bir yalvarmadigim kaldi ama goturmuyorlar cocugu doktora regl olunca gecer diyorlar, soyleyemiyorum ki iste gecmedi goturun diye anlayamiyorlat
Gitmedikleri doktor kalmams pskolga falanda gotrmsler cocuqu yok

Back