Bu koku da ne

Degil mi :) yazlari herkes balkonda karpuz peynir yerken imrenerek bakardim onlara benim hakkim bir dilimdi cunku..

Soylediginiz ilac minir... sanirim. Ben de kullandim 2 sene, kullanirken rahattim ama gebelik dolayisiyla girakinca eskisine dondu, hatta gebelikte daha da kotulesti diyebilirim siviyi kesemedigim icin. Dusundum de olabilir aslinda o zaman her saat uyanacagim ve lavaboya gidecegim insallah bebegim sans getirir bana da kurtulurum bu durumdan

Alarm sistemi diye bisey var telefonun alarmını yarım saatte bir ötecek şekilde kur ve her kalkmanda tuvalete git bir süre snra tuvalet geldiğinde beynine uyarılar rahat gidecek ve tuvaletngeldgnde uyanacaksinn .
Yarim saatte bir kuramiyorum malesef esim rahatsiz olmasin diye ama gece 2 alarmim kurulu.
Enuretik alarm siparis ettim internetten insallah faydasini gorurum

Canim benim yaaaaa durumuna nasil uzuldum anlatamam az once ibrahim saracoglunun sitesinde kürler bõlümünde gezinirken senin durumunla ilgili kür de vardi benmibrahim saracogluna cok guveniyorum bi bak bakalim incele o kürü inşaallah rabbimin izniyle sifa bulacagina inaniyorum ben

Evete gebelikte artti cunku sivi alimini kesemiyorum bol bol su icmem lazim.
Doktorumla konusacagim tesekkur eerim

Tesekkur ederim Rabbim herkesin derdine deva versin insallah.
Ibrahim saracoglunun kurunu denemedim ama kucukken bir kac kocakari ilaci icmistim.
Dogumdan sonra deneyebilirim soylediginiz kuru, sagolsun bir arkadas videoyu paylasmisti. Tesekkur ederim ilginize

Ya da ibrahim saracogluna mail at hamile oldugunu da belirt mutlaka iyilesecegine inaniyorum arkadasim derdi veren Allah dermanini da verir

Ya da ibrahim saracogluna mail at hamile oldugunu da belirt mutlaka iyilesecegine inaniyorum arkadasim derdi veren Allah dermanini da verir
Oyle bir imkan varsa yazarim tabi hemen arastiriyorum tesekkurler.
Eminim ben de bir tek olume care yok insallh kisa surede gecer

Ben sarı kantaron ve sarı ballıbaba otu kaynatıp içirdim aktardan alabilirsin birde nefroloji bölümüne gidersen çok etkili ilaçlar var geçmiş olsun;(

Ben sarı kantaron ve sarı ballıbaba otu kaynatıp içirdim aktardan alabilirsin birde nefroloji bölümüne gidersen çok etkili ilaçlar var geçmiş olsun;(

Bitkileri hamileyken kullanmam iyi olmaz sanirim
Nefroloji bolumu neye bakiyor ben noroloji ve urolojiye gitmistim bu sorun icin

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun okudukça ben kötü oldum burda ama senin utanacagın bi durum yok çünkü bu bi hastalık ayıp birşey degil bilerek yapmıyorsun sonuçta bencede pskolojik olabilir doktoru bu konuda iyi seçmelisin

Dogru soyluyorsunuz hic sorun etmezdim, eminim esim de etmez etmiyor da zaten ama acik acik soylemekte cok zorlanirim zannediyorum
bugün hep sizi düşünüyorum konu sahibi. gece yatarken hasta bezi depent vs. kullansan eşine hamilelikte yaşanıyormuş bu sorunlar desen hem yatak ıslanmaz sen de biraz rahatlarsın.hem kıyafetten de belli etmiyor.depenti bir araştırsan. ne kadar sileceksin yatak yorgan hem koku siner.oda spreyi kokular zararlı hem sana hem bebeğe.yarın ilk iş bu bezlerden almak olsun.

Benim bildiğim bu durum doğuştan mesanin olması gerekenden biraz aşağıda bulunmasından ya da özellikle doğum yapmış belli bir yaşın üzerindeki kadınlarda mesanenin zamanla aşağıya düşmesiyle oluşuyor.
Ameliyatla kaldırıyorlar.Sonradan bu sorunu yaşayan bir tanıdık ameliyat olmuştu, şimdi iyi.
Yorumları okumadım ama hamilelikten önce ya da bekarken doktora gittiniz mi size tam olarak ne dediler?

Kendini niye sucluyorsun?bu saglik problemi hepimizin basina gele bilir.kaldiki evinin esyalarini deyismekle ne sonuca vara bilirsin ki bu hastalik gecmediyi surece yine ayni sey olacak.once psikolojik desteye ihtiyacin var bence ve bu sorun elbette ilacla gecen bir sey.kendini boyle birakma her seyin caresi var bu hayatta.bana sorarsan esinle konus bu durumu inan o zaman hayat sana daha kolay olucak.

Sagolun arkadaslar bugun biraz yogunum yazamiyorum hepinize tesekkur ederim

dun gezinirken senin konunu okudum oncelikle bu senin elinde olan bisey degil sonra senin gibi olan biri duymustum tabiki bu kisi su anda cok yasli ama oyleymis gencliginde ve dogum yaptiktan sonra bu sıkintisi tamamen ortadan kalkmis ilk dogumuymus ve cocuklukluktan beri islatiyormus gece hatta onun esi oturup agliyormus ben istemiyorum bunu diye senin esin cok anlayisli birisi bence sende sabret bakalim belki seninkide dogumla birlikte gecer insallah Allah yardimcin olsun duydum seninle payladmak istedim.

Çok üzüldüm gerçekten. Bence eşinle konuş buraya yazdığın gibi ona anlat.
Bir yolu vardır mutlaka. Ben de belli taşa kadar yaşamıştım bunu. Dr aileme beli açık bu Yüzden oluyor zamanla Düzelecek demişti. Okula başlamadan geçmişti sanırım ama o psikolojiye ben hala sıkıştığım zaman tuvalete gitmem tutarım. Bunu yaşadığım için çok üzüldüm. Ama lütfen çaresiz görme kendini. Türlü türlü hastalıklar var her şey insan için ama bu çaresiz bir şey değil. Eşinle paylaş ve birlikte bir çözüm bulun

Gitmedikleri doktor kalmams pskolga falanda gotrmsler cocuqu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…