Belki de kocası bu tür ilişkileri alışkanlık haline getirmiştir. Aynı konu gibi görünen farklı konulardır.Ağustos'ta aynı konuyu açmışsın.
Sebep?
Misafir etmemiştir, silah zoruyla girmiştir eve, adama ilaç içirmiştir. Yani umarım bakiredir de, adamın ırzına dokunmamıştır.Aa öyle deme canım lütfen sarışın boyalı kız sonuçta tabi saf eşini ayartmış zorla eve girmiş ne yapsın masum aşırı karakterli kocası da misafir etmiş :)
Cümleler aynı. Demek ki hep sarışın stajyerlerle aldatıyor kocası ama sevişmiyor. Çünkü bekaretini almıyor :)Belki de kocası bu tür ilişkileri alışkanlık haline getirmiştir. Aynı konu gibi görünen farklı konulardır.
Misafir etmemiştir, silah zoruyla girmiştir eve, adama ilaç içirmiştir. Yani umarım bakiredir de, adamın ırzına dokunmamıştır.
Konu sahibi bence fantezilerini anlatan bir arkadas
Bol sevisgenli konular acip duruyor. Simdi de gitmis +18cinsellik bolumunde konu okuyor. Hayirdir arkadasim biz tatmin etmedik galiba
Suan bende senin gibi husrana ugradimKonu uyduruk muymuş yani? Boşuna mı galeyana gelmişiz? Eee şimdi bu gazı gidip nerede atalım? Dur BDV konularını bir tarayayım madem, artık kime denk gelirse.
Genel uslup da oldukca kotu. Bir de ogretmenmis yaziklar olsun. Millete abuksubuk konusmadigi zamanlarda sapik konular aciyor demek kiŞimdi de f***buddylik konusunu okuyorkonu sahibicim bu siteden daha güzel siteler var bence bu tarz aktiviteler için ama sen bilirsin
Konu sahibi normalde çok dilli ama burda kaçtıBenim akademik bilgime sahip olmak için 40 fırın ekmek Yemen lazım. Boşuna laf etme çocuklarınız çok yaramaz evde sevgi vermiyorsunuz cezasını biz çekiyoruz
Valla muge anli izleye izleye toplumca kendi sorunumuzu kendimiz cozmeye basladikAnal ilişkiye girdilerse bakireliğini almamış mı olacak?
Sonuçta kandırıldınız.
Biz kandırılmışız :))))
Çatır çatır sevişmişler.
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
Böyleleri öğretmen olmasın ya öğretmenlik mesleğemizin içini resmen boşaltıyorlarGenel uslup da oldukca kotu. Bir de ogretmenmis yaziklar olsun. Millete abuksubuk konusmadigi zamanlarda sapik konular aciyor demek ki
Genel uslup da oldukca kotu. Bir de ogretmenmis yaziklar olsun. Millete abuksubuk konusmadigi zamanlarda sapik konular aciyor demek ki
Aa evet doğru hatırlamışım varmışAnal ilişkiye girdilerse bakireliğini almamış mı olacak?
Sonuçta kandırıldınız.
Biz kandırılmışız :))))
Çatır çatır sevişmişler.
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER
Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim
GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:
Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...
SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
Kıza mı yazsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?