Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdımEvde siz yokken stajer kızı ne diye eve almış dışarda buluşsalarmış ya bu arada kızın bakire olup olmaması sizi ilgilendirmez
Bence eşinizle biseyler yaşamışlardır
Valla erkekler için farketmez benceHayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Kıza mı yazsam?Valla erkekler için farketmez bence
Eşinizde rahatsızsa başka zaman icselermis kahve sartmiymis bide size haber verseymis
Aldatma sadece cinsel birliktelikle olmaz. Birlikte olmadan da aldatılmış olabilir arkadaşınız.Sonuçta karşı cinse birşeyler hissetmek bile aldatmadır.Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.
1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucamçok kötü bir duygu
Eve getirmesine takılmadında bakire olmasınamı takıldınHayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Kıza niye yazacaksınız tabiki hayır yazmayınKıza mı yazsam?
Sarışın ve boyalıysa işler değişir kesin bir şeyler olmuştur aralarındakızda sarışın boyalı
Hayır demek istediği güzel bir kız yani dikkat çekiciEşin bakire diye yatmadıysa iyi mi hissedeceksin kendini? Sarışın boyalı demis bi de midem kalktı şu yazılanları okurken
Arkadasimin sorusu demissiniz ama cevaplarda surekli eşim diyosunuz. Arkadasiniz hep yanınızda sanirim.Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?