Kocasına yapacaklarını da iliştirir misiniz? Baş kötü kız değil, kocası zira.Ben kuruma giderdim kizi bulurdum adres madres bise gider dedim ailesine kiziniz evli adamlarla evlerde bulusma yasiyor diye
Evet. Başka birine vakit ayırsa bile sayılır. Çünkü birşeyler paylaşmıştır.Aldatma sadece cinsel birliktelikle olmaz. Birlikte olmadan da aldatılmış olabilir arkadaşınız.Sonuçta karşı cinse birşeyler hissetmek bile aldatmadır.
Sen ne boş konuşuyorsun yaa ?Ben kuruma giderdim kizi bulurdum adres madres bise gider dedim ailesine kiziniz evli adamlarla evlerde bulusma yasiyor diye
Kocasına yapacaklarını da iliştirir misiniz? Baş kötü kız değil, kocası zira.
Bu konunun daha önce de açıldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Çünkü eski konuları bulamıyorum henüz o kadar uzman stalker olamadımya durup durup aynı konuyu açıyor ya da çok yorum geliyor böyle konulara diye kopya etmiş.
Bos konusan sizsiniz bence benim diger yorunlarimi da okuyun lutfen bayan hic bir kadin bunu hak etmez! Kocasi zaten baş p## yani demek istemiyirum anlayin sizSen ne boş konuşuyorsun yaa ?
Adam karaktersiz olunca evine stajyerde çağırır eskortta.
Adam olamamış kocasını def etsin önce.
Sizin gibi kadınlar için hep kocanız ayartılıyor yani ?
Zorla mi evde oturmuş kiz ?
Adam çağırmış gayet evinde ağırlamış karısının gitmesini firsat bilip.
Ee kocası bas p.... ise neden kızı kuruma şikayet et kocanı rezil et sonra affet diyorsun ??Bos konusan sizsiniz bence benim diger yorunlarimi da okuyun lutfen bayan hic bir kadin bunu hak etmez! Kocasi zaten baş p## yani demek istemiyirum anlayin siz
Şaka misin ?
O kadar rezaletten cikardiktan sonra af mi edilir ya ?
Bu ne gurursuzluk?
Ooo çok sertAnal ilişkiye girdilerse bakireliğini almamış mı olacak?
Sonuçta kandırıldınız.
Herkeze anladigi dilden konusulur. Merak etme o adam bu rezilligi goze almasa eve herkeze gostere göstere kiz atamaz. Gayette oyle yapardim tabi sizi bilmem ama ben bu kadinin yerinde olsam hic icime atıp aman erkektir elinin kiri moduna giremem beni kotu hissettirirse o en kotu olsunEe kocası bas p.... ise neden kızı kuruma şikayet et kocanı rezil et sonra affet diyorsun ??
Diğer mesajını alintilayip hakkini aramasın mi kadın yazmışsınız.
Hak öyle rezillik çıkararak aranmaz. Onların seviyesine düşülerek aranmaz.
Ama bunu konu sahibi kadın için demiyorum. Zira kendinisi zaten bakire sarışın boyalı falan diyerek seviyesini belli etti. O da ayrı bir sey
Öncelikle boyalı cikalı mavi gözlü olunca ne oluyor anlamakla birlikte bakire ve ya değil bu da önemli değil herkes kendinden sorumludur evli bir kadın dahi olsa eşi dahi onun namusundan sorumlu değildir herkes kemdi namusuna sahip çıkmalı. Neyse 20 yaşında ki bir kızın 29 yaşında ki bir staj hocasının evine gelmesi pek akıl karı değil biz de staj yaptık tabi benim hocam o dönem kadındı ki kadın olmasına rağmen arada belli saygı ilişkisi olması gerek kahve içilicekse bile başbaşa değil sonuçta başka stajyerlerıde olmalı neden onunla sadece . Demek ki öncesinde konuşulmuş ki bu kahve içme olayı çıkmış kimse staj hocasına gidipte hocam kahve içelim demez dersede bu topluca olur o da dışarıda bir cafede ne münasebet ev ne demek madem arkadaş ki yemedim sizin bilginiz dışında sizin evinize gelmesi burnuma iyi kokular gelmediSoru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.
1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucamçok kötü bir duygu
ah Holofira haklı hanımlar.
Ağustos'ta açılmış aynı konu.
Bence konu sahibi bizzat bu üye
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
O da beni ilgilendiriyo dememiş zatenEvde siz yokken stajer kızı ne diye eve almış dışarda buluşsalarmış ya bu arada kızın bakire olup olmaması sizi ilgilendirmez
Bence eşinizle biseyler yaşamışlardır
Aynı konu tekrar açılmış, amaç ne anlamadımah Holofira haklı hanımlar.
Ağustos'ta açılmış aynı konu.
Bence konu sahibi bizzat bu üye
Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?