Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır demek istediği güzel bir kız yani dikkat çekici

Anladım anladım ima ettiğiniz şeyden, üslubun çirkinliğinden midem bulandı zaten. Koca aklama basamakları işte, aklı çelinmiş köyden gelmis adam de mi???
Aynen 20 yaşındaki gencecik bakımlı kız da kocanı ayartacak başka işi yok.

Gurursuzsun.
Aralarında birşey olmadıysa bir seferlik affedermişte..
Yok efendim birlikte olmuşlarsa aldatılmış oluyormuşta.
Bize mi soruyorsun? kız bakiremidir deee
Sevgili konu sahibi..
Eşiniz ile kız o gün hertürlü birlikte olmuştur zevkde almıştır bunu soruyorsun ya...
Aldatılmak için illaki bakireliğin bozulması gerekmiyor bil isterdim !!!

Şimdi eşinlzi affedebilirsnz

Hayır demek istediği güzel bir kız yani dikkat çekici
Demek istediğini daha düzgün bir uslupla ifade etsin o zaman !!! Onu da biz mi öğretelim!!!! Bakireli almak sarisin boyali ??
Bırakın bu işleri yaaa.
Ayrıca o kadar güzelse onun köylü kocasıyla işi olmaz arkadaşınız merak etmesin.
Kocasının niyeti kötü evine eşine söylemeden bir kadın getirmiş

Kendimi seni gerine koyuyorum canim ben ortaligi kyamete cevirirdim sen sakinsin gene nasil ki namis iki bacak arasinda degil oyle ki esinde eve almis yani bir beklentisi olmasa disarda bulusur kizla seni aldatmis hala gelmissin burda af ederim diyorsun et etme demiyirum ama onu herkeze rezil et kizi da git ailesine falan rezil et snra af et edeceksen

20 yaşında garanti bakire olcak diye bir kural mı varmış? Artık cinsel ilişki yaşı epey düştü

Ben kuruma giderdim kizi bulurdum adres madres bise gider dedim ailesine kiziniz evli adamlarla evlerde bulusma yasiyor diye

Sorunun saçmalığı.....

Ne yapacaklar hatim indirmislerdir beraber

Sen yokken eve birini almak isterse bir şey yaşamasın benim evime benden habersiz kimseyi sokamaz kocam

Şaka misin ?
O kadar rezaletten cikardiktan sonra af mi edilir ya ?
Bu ne gurursuzluk?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…