Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Igrenç bir düsünce yapin var. Trol olmani diliyorum. Ne demek sari boyali, bakiremi degilmi?

Stajyer nasil bir ögretmenin evine gider? Neyin arkadasligi bu? Sende isten bir arkadasin ile evde yanliz bulus, gör bakalim ne oluyor. Esin "siz yatmadiysaniz normal beaa" diyor mi bak gör.

Ya ciddi yorum yapiyorum ya, halbuki modum su :kusmuk:
Trol zaten eski konusuna bakın 😂Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Bu ne cesaret sen yokken eve getırıyor senın haberın yok komşudan öğreniyorsun. Tek derdin eşinin o kızla birlikte mi olması. Sadece fiziksel birliktelik mi aldatma oluyor cok tuhaf.

İlki 10 gün önce yaşanan arkadaşıma telefonumu verdim hesap açtı, derdini yazdı, linç yiyen ben oldum(kayın/halay konusu) vs arkadaşımın derdi var, benim hesabımdan yazıyorum, kızmayın ona. Demek ki neymiş, arkadaşlarınızın yeri ayrı, kadınlar kulübünün yeri ayrı olmalıymış 🤪 Bu sarışın/boyalı dert sebebiyle de kıssadan hissemi yaptım gidiyorum 😬

Tam "ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum" diyecektim ki B Began Hanım bulmuş çıkarmış yine orijinal konuyu 😁

Önceki konudaki detayları bu konuda neden değiştirdiniz? Bu defa "yook kocan kesinlikle aldatmamış" diyelim de içiniz rahat etsin diye mi, yoksa sallayıp sallayıp yazarken detaylar aklınızda mı kalmadı?
Kız en son "kocanla çatır çatır seviştim" diyordu. O ne oldu?

Tam "ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum" diyecektim ki B Began Hanım bulmuş çıkarmış yine orijinal konuyu 😁

Önceki konudaki detayları bu konuda neden değiştirdiniz? Bu defa "yook kocan kesinlikle aldatmamış" diyelim de içiniz rahat etsin diye mi, yoksa sallayıp sallayıp yazarken detaylar aklınızda mı kalmadı?
Kız en son "kocanla çatır çatır seviştim" diyordu. O ne oldu?
Bir de ben değilim arkadaş ekolü :))

Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Konu içeriği bir yana şu mesajdan anladığım waterlily1'in üyeliğini arkadaşı kullanıyor, ki kurallar gereği üyeliğinizi bir başkasına kullandırmak yasaktır, bu sebeple banlanacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back