Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trol zaten eski konusuna bakın Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Bu ne cesaret sen yokken eve getırıyor senın haberın yok komşudan öğreniyorsun. Tek derdin eşinin o kızla birlikte mi olması. Sadece fiziksel birliktelik mi aldatma oluyor cok tuhaf.

İlki 10 gün önce yaşanan arkadaşıma telefonumu verdim hesap açtı, derdini yazdı, linç yiyen ben oldum(kayın/halay konusu) vs arkadaşımın derdi var, benim hesabımdan yazıyorum, kızmayın ona. Demek ki neymiş, arkadaşlarınızın yeri ayrı, kadınlar kulübünün yeri ayrı olmalıymış Bu sarışın/boyalı dert sebebiyle de kıssadan hissemi yaptım gidiyorum

Tam "ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum" diyecektim ki B Began Hanım bulmuş çıkarmış yine orijinal konuyu

Önceki konudaki detayları bu konuda neden değiştirdiniz? Bu defa "yook kocan kesinlikle aldatmamış" diyelim de içiniz rahat etsin diye mi, yoksa sallayıp sallayıp yazarken detaylar aklınızda mı kalmadı?
Kız en son "kocanla çatır çatır seviştim" diyordu. O ne oldu?

Bir de ben değilim arkadaş ekolü :))

Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Konu içeriği bir yana şu mesajdan anladığım waterlily1'in üyeliğini arkadaşı kullanıyor, ki kurallar gereği üyeliğinizi bir başkasına kullandırmak yasaktır, bu sebeple banlanacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…