Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bilemem derken ?Herkeze anladigi dilden konusulur. Merak etme o adam bu rezilligi goze almasa eve herkeze gostere göstere kiz atamaz. Gayette oyle yapardim tabi sizi bilmem ama ben bu kadinin yerinde olsam hic icime atıp aman erkektir elinin kiri moduna giremem beni kotu hissettirirse o en kotu olsun
Sen hala konuşuyor musun ?Allah aşkına bir konudada kavga çıkmasın arkadaşım o yazıları kötü anlamda demedi kız sarışın süslü bakımlı dikkat çekici demek istedi bakire derkende eşim başına bela almaz demek istedi
İyi de bunlar eş değer cezalar değil.Canim onu konusmuyirum bile anasi babasi dedesi halasi naklen canli yayin yapardim yani ne gurursuzlugu ne hadsizligi kalirdi insan icine cikamaz ederdim
Anında konu sahibi gibi cevap verdiğine göre büyük ihtimalle öyledir.
Aa öyle deme canım lütfen sarışın boyalı kız sonuçta tabi saf eşini ayartmış zorla eve girmiş ne yapsın masum aşırı karakterli kocası da misafir etmiş :)İyi de bunlar eş değer cezalar değil.
Muhtemelen "erkektir, yapmış bir hata, kadın ayartmıştır" diye bahaneler sıralayıp, bu muhteşem yuvayı bozmamalarını söyler o anası, babası, dedesi, halası...
Kız ise ailesi bunu öğrendiğinde öldürülebilir. Ahlaksız ilişkilerde fatura her zaman önce kadınlara kesilir, bu bizim toplumun gerçeği. Durum böyleyken ve aslında konu sahibinin tek muhatabı, kendisine sadakat sözü vermiş olan eşi iken, kızla uğraşmak adil mi?
Ağustos'ta aynı konuyu açmışsın.Allah aşkına bir konudada kavga çıkmasın arkadaşım o yazıları kötü anlamda demedi kız sarışın süslü bakımlı dikkat çekici demek istedi bakire derkende eşim başına bela almaz demek istedi
Ben size bunu muSizi bilemem derken ?
Sizce ben erkektir elinin kiridir kocam çağırır aldatır kadın suçludur kafasında bir kadın gibi mi duruyorum yorumlarımdan?
Hay allah ya sabır
Ben olsam canim.affetmem ama bu bayan af etmek istiyor baksaniza konuya kiz konusuna gelince belki senin benm esime de aynisini yaoacak bu kiz illa ev degil ki konu kafe restoran vs.. yapamasin bunlar yaa ben sen biz adam gibi evlenelim aman biri bise demesin diye genc kizlik donemimizde bile herseye dikkat edelim ama bunlar boyle yapsin sence adil mi ?? Kocasina gelince af etmem ben asla ama kadine decek gibiİyi de bunlar eş değer cezalar değil.
Muhtemelen "erkektir, yapmış bir hata, kadın ayartmıştır" diye bahaneler sıralayıp, bu muhteşem yuvayı bozmamalarını söyler o anası, babası, dedesi, halası...
Kız ise ailesi bunu öğrendiğinde öldürülebilir. Ahlaksız ilişkilerde fatura her zaman önce kadınlara kesilir, bu bizim toplumun gerçeği. Durum böyleyken ve aslında konu sahibinin tek muhatabı, kendisine sadakat sözü vermiş olan eşi iken, kızla uğraşmak adil mi?