- 7 Ocak 2016
- 10.323
- 49.750
- 598
Allah aşkına bir konudada kavga çıkmasın arkadaşım o yazıları kötü anlamda demedi kız sarışın süslü bakımlı dikkat çekici demek istedi bakire derkende eşim başına bela almaz demek istedi
Allah aşkına bir konudada kavga çıkmasın arkadaşım o yazıları kötü anlamda demedi kız sarışın süslü bakımlı dikkat çekici demek istedi bakire derkende eşim başına bela almaz demek istedi
Bakire olmayanlara düşüp kalkınca başı belaya girmiyor çünkü karısı midesi geniş bir insan unutuyor herhalde.
Çok mide bulandırıcı bir konu ve gurursuz kadın iğrenç erlek üçlemesi.
Okumaya dahi tahammül edemedim.
Konu sahibi ve kocası da öğretmenmiş. Konu sahibinin başka konularda velilere atarlandığı konular var da, arkadaşlar oradan bu bilgiyi edinmişler sanırım. Dedektiflerimiz boş durmuyor, teşekkürler.Kiz sari boyali, bakire bilmem ne derken gulmekten konuyu okuyup anlayamadim bileKim ogretmen koca mi, yoksa kiz mi, yoksa konu sahibesi mi??
Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.
1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucamçok kötü bir duygu
Önceki konusunda kız kabul etmiş yattıklarını. Hatta sizin yatağınızda saatlerce seviştik demiş. Eğer aynı kızsa. Bu ikinci olaysa daha fena tabiiBakire olmasa yatiyor mu yani??
Bakireyse basina is acmak istemiyordur tabi, esiniz gercekten anasinin gozu bir tip. Siz de soyle bir herifle evlisiniz, ben soyleyeyim szie valla kendi ayagiyla eve gelmis bir kiz varsa bu eniste affetmez oper
Ben kuruma giderdim kizi bulurdum adres madres bise gider dedim ailesine kiziniz evli adamlarla evlerde bulusma yasiyor diye
3 de çğretmen konu sahibi eşi öğretmen kızda stajyer öğretmenKiz sari boyali, bakire bilmem ne derken gulmekten konuyu okuyup anlayamadim bileKim ogretmen koca mi, yoksa kiz mi, yoksa konu sahibesi mi??
Kız sarışın boyalı ama muhtemelen bakire. Konu sahibinin kafası karıştı herhalde.bi de sarışın insanlara böyle kulplar takmayın ya. yeşilçamdaki suzan avcı etkisinin 202de bitmesi lazımdı.
Ben zaten bosanmayi goze alırdım çünkü aldatilmanin affi olmaz hele bu durum aleni yani adam resmen eve getirmisEeee peki ya kizin ailesi sen boynuzlu oldun o zaman git bosan derse o zaman ne yapardiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?