Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadının süslü, bakımlı, dikkat çekici olmasının konuyla alakasını anlatır mısınız? Dünya güzeli olsa bakış açımız mı değişecek? Tamam kız çok güzel o zaman eve gelebilir mi diyelim? Bir şeyi ne anlamda anlatmak istediyseniz onu yazın. Her üyenin her yazısında acaba burda ne demek istedi diye düşünme mecburiyetimiz yok. Ek olarak cinsel birliktelik için illa bakire olmamaya gerek yok. Evli bir kadının bu konuda bu kadar bilgisiz olması garip. Neden bela olsun ki iki yetişkin karşılıklı rızaya dayalı cinsel birliktelik yaşadıysa çok mu önemli bir tarafın ilk birlikteliği olması?

Bakire olmayanlara düşüp kalkınca başı belaya girmiyor çünkü karısı midesi geniş bir insan unutuyor herhalde.
Çok mide bulandırıcı bir konu ve gurursuz kadın iğrenç erlek üçlemesi.
Okumaya dahi tahammül edemedim.

Mide bulandirici gercekten
Kizin hakkinda "ama bu da sarisin acaba hoppa midir" diye dusunene kadar konu sahibesi yosma kocasina suc bulsa keske

Kiz sari boyali, bakire bilmem ne derken gulmekten konuyu okuyup anlayamadim bile Kim ogretmen koca mi, yoksa kiz mi, yoksa konu sahibesi mi??
Konu sahibi ve kocası da öğretmenmiş. Konu sahibinin başka konularda velilere atarlandığı konular var da, arkadaşlar oradan bu bilgiyi edinmişler sanırım. Dedektiflerimiz boş durmuyor, teşekkürler.

@waterlily1 hanımefendi ben de akademik bilgiyle mezun oldum ama sizin kadar bilgili değilim beni aydınlatır mısınız ? Eşiniz bir kızla seviştiğinde bakireliğini almadıysa anal ve ya başka türlü birlikte olduğunda aldatmamış sayılıyor mu ?

Kızla yatmamış olsa bile sizi aldatmış. Sizden gizli eve kadın misafir alması büyük bir olay çünkü.

Siz eşiniz yokken gizlice iş arkadaşınızı evde ağırlasanız eşinizin size ne yapacaksa aynısını yapmanız lazım.

Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım

Bakire olmasa yatiyor mu yani??

Bakireyse basina is acmak istemiyordur tabi, esiniz gercekten anasinin gozu bir tip. Siz de soyle bir herifle evlisiniz, ben soyleyeyim szie valla kendi ayagiyla eve gelmis bir kiz varsa bu eniste affetmez oper

Bir arkadaş da başka bir konusunu alıntılamış, orda bu kıza mesaj attığı kızın da evet yattık deyip konu sahibini engellediği yazıyor. Eğer öyleyse Ağustos ayından beri arkadaşınız kocasına ne yapacağına karar veremedi mi?

Sen eşine dikkat et. Bunun öncesi de vardır . Eşinde sarışın ve boyaliysa kesin yatmislardir

Bakire olmasa yatiyor mu yani??

Bakireyse basina is acmak istemiyordur tabi, esiniz gercekten anasinin gozu bir tip. Siz de soyle bir herifle evlisiniz, ben soyleyeyim szie valla kendi ayagiyla eve gelmis bir kiz varsa bu eniste affetmez oper
Önceki konusunda kız kabul etmiş yattıklarını. Hatta sizin yatağınızda saatlerce seviştik demiş. Eğer aynı kızsa. Bu ikinci olaysa daha fena tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…