-
- Konu Sahibi kurdelemsi
Benim yengem ve dayım hem konuşamıyor hem duymuyolar ama sinirlendiğinde üzüldüğünde böyle sesler çıkarabiliyolar hatta yengem biz müzik falan söylerken mırıldanıyo bişeylerMerhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Yalan soylese ne olacakki. Psikolojisi baya kotü biri bu konuda yalan soyler e ozamn yime zor durumda kadın. Ne kötu kalpli cevresi varmis yazik. Hadi yalan diye ortaya cikarön da rahatlayın. Kaldıki o sesleri cikarabilirMerhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Konusamıyorum dıye nıye yalan soylesın bı ınsan ya?Merhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Tabi ki çıkarıyorlar. Belki kadın bu tuhaf çevrede konuşmayı gereksiz buluyordurMerhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Gercekten nasil insanlar var ya bir gün konusamiyorsunuz ve onun bile dedikodusu yapiliyor inanilir gibi degil. Kadin rol bile yapiyorsa hakli bence sizin gibi tiplerle iletisimi kesmenin yolunu bulmus demektir on numara yalan olurdu benceMerhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Valla benim kuzenim dilsiz. Bazı kelimeleri neredeyse telaffuz ediyor. Ben hiç anlamasam da annem çok rahat anlıyor.Merhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
1 hafta konuşmayın hiç bakalım durabiliyor musunuz?
İmkan var mı Allah aşkına hemde bir kadın
1 dk konuşmadan duramıyoruz nasıl dayansın bir noktada patlar.
Yani bunu rol yapılacak tarafı yok hem zaten niye yapsın ki pes
Ve 2 yıldır çatlar konuşurdu insan. Millet artık ekonomik krizden birbirine sarıyorGünahını almayın kadının ya, kim böyle bir numara yapar ki?
İlginç.Merhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.