Bu kadın yalan mı söylüyor?

Size ne dert oldu onu anlamadım..Yazık kadının derdi kendine yeter,Allah size vermesin dikkat edinde..Tövbe ya rabbim millet neler düşünüyor..

Tabii ki onun oyun oynadığını düşünmüyorum. İnsan neden hayatını bile bile bu kadar zorlaştırır üstelik 3 çocukla. Tabii ki çocuklarına kızdığı zaman duvara vurmasının onda yarattığı yıpranmanın, yenidoğan çocuğu ona gülumserken onunla oyun oynamak istediğinin, topluluk içinde onun da kendini ifade etmek istemesinin, hastaneye gittiğinde kendini ifade ederken anlaşıldı mı anlaşılmadı mı diye düşünmek, kocasıyla oturup konuşamak, herkesin ona acıyan gözlerle bakması onun için ne kadar zor farkındayım. Böyle söyleyenlere internetten araştırıp bulamadığım cevapları vermek için yazdım. Çünkü neden böyle bir şey yapsın demek onlar için yeterli değil. Buralara taşımanın başka ne amacı olabilir? Saptırmayalım lütfen..

Evet çıkarabilir de nasıl bir çevresiniz ki böyle bir duruma yalan diyebiliyorsunuz pes cidden!

Kim iki yil boyunca numara yapabilir ki. Evet cikardigi sesler normal , bu tarz sesleri cikarabilirler . Hem kadinin hastaligini ihmal etmis hemde yalan sayan bir cevre acil tedaviye ihtiyaclari var

Konunuzda kadından diğerleri gibi şüphe ettiğinizde gayet açık.
Dilini döndürse konuşacak gibi.
Birkaç kez gördüm, çıkardığı sesler dikkatimi çekti.
Etraftakilere açıklama yapacaksınız demek,çok inandırıcı gerçekten.

Neden kaybetmiş konuşma yetisini kaza filan mı geçirdi?

Benim söylediğim sadece varsayım yaşamadan bilemem ki. Çevresindekilerin söylediği bambaşka. Ben dilini döndürdü konusuverecek sanki diyorum inanmıyorum demiyorum.

Doktorların söylediği yeterli gelmiyor buradan aldığınız cevaplarla tatmin olacaksınız yani

Benim söylediğim sadece varsayım yaşamadan bilemem ki. Çevresindekilerin söylediği bambaşka. Ben dilini döndürdü konusuverecek sanki diyorum inanmıyorum demiyorum.
Evet aslında dilini döndürse konusur da fantazi olsun diye öyle konuşmuyordur.
Allah, hepinizi kadıncağızdan uzak etsin, daha fazlasına dilim varmıyor.

Biz saptiriyoruz siz belli ki bu konuda bir doktor arayisindasiniz ve yardimci olmak istiyorsunuz. Konuyu boyle acsaydiniz kimse saptirmazdi ama siz netten cevap bulup o insanlara boyle cevap verecekmissiniz. Haklisiniz saptirmayalim.

Doktorlar vitaminsizlikten olduğunu söyledi saçma sapandı yani o yüzden ilgilenmediklerini söyledim
Bence kadının tek derdi sizsiniz,biraz ferahlık verin açılır o dili...
Ama açıldıktan sonra sizin icin iyi mi konuşur kötü mu orası muamma..

Hem duyamayan hem konuşamayan bir arkadaşım var dikkatle dinleyince ben çıkardığı seslerden demek istediğini anlıyorum bana sanki konuşmuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…