Bu kadın yalan mı söylüyor?

Böyle bir şey için neden numara yapsın ki ?
İnsan onu yaparken bile zorlanır yani.

Ama bu durum sizi neden ilgilendirdi de konu açmanıza sebep oldu onu anlamadm

İlginiz gözlerimi yaşarttı.(!) Duyan da çare aramaktan helak oldunuz ,doktor tavsiyesi istiyorsunuz sanacak.

O yüzden mi "bana ne" deyip geçebildiniz ve "Bu kadın yalan mı söylüyor ? " başlığıyla konu açtınız ?

Allah tez vakitte kadına şifa versin.

Son düzenleme:
Benim söylediğim sadece varsayım yaşamadan bilemem ki. Çevresindekilerin söylediği bambaşka. Ben dilini döndürdü konusuverecek sanki diyorum inanmıyorum demiyorum.
Kimse böyle bir yalanı uzun süre sürdüremez
2 yıl diyorsunuz
Sürekli tetikde olması gerekir, hata yapmamak ve yakalanmamak için ve elbet açık verir bi süre sonra
Hele eşi ve çocukların karşı asla mümkün değil
Çok saçma ve yorucu
Ayrıca Kim neden böyle birşeyi yapsın
Amacı ne olabilir
Bazen haberlerde çıkıyor yolda izde yürüme ve konuşma engelli rolü yapan dilenciler olabiliyor onlardanmı esinlendiniz?
Çevrenizde sizde bence hayal dünyanız çok geniş

Bu hanımefendi neden kendini yalan söyleyerek bu duruma bile isteye düşürmek ister ki? Bence normal bir durum kendince boğazdan ses çıkarması

Yahu ne tuhafsınız , evet benim bir tanıdığım dilsizdi ve her türlü ses çıkarıyordu ama konuşamıyordu, ne kadar kötüsünüz yaaaa...

Allah bu kadına şifa,etrafındaki insanlara mantık ve vicdan versin ..kadıncağızın hayatını nasıl kolaylaştıracaklarını düşüneceklerine arkadan dedikoduya başlamışlar ...kadıncağızın eşinin ailesi oldukları o kadar belli ki bu yorumu yapan insanların

Bişey okumuştum adam trafik kazası yapıyor yanında da kuzeni var. Kuzeni doğuştan konuşma engeli olan biri. Olay yerinde dili tutuldu diye tokatlaya tokatlaya konuşturmaya çalışmışlar. Ta ki kuzen kendine gelip milleti durdurana kadar.

Amin. Bir anda bu duruma gelmemiştir kadın. Kimse nasıl ses kaybını fark etmez; şifa için doktor aramaz , anlayamıyorum.

Sizene??? Gerçekten merakımdan soruyorum si ze neee???? Milettin hastalığını rahatsızlığını kurcalayana kadar gidin kocanızla sevişin!!! Bilmenizi istese gelir size anlatır durumu! Anlatmadığına göre si ze neeee!!!!

Amin. Bir anda bu duruma gelmemiştir kadın. Kimse nasıl ses kaybını fark etmez; şifa için doktor aramaz , anlayamıyorum.
Kadının yaşadığı sorun çok büyük olasılıkla nörolojik.Yani ses kaybı şeklinde değil.Benim kuzenim nodül ameliyatı sırasında doktor hatası nedeniyle (sonradan mahkeme süreci oldu ve doktor kusurlu bulundu) sesini kaybetti.Doktor ses tellerine hasar vermişti.Buna rağmen fısıltı şeklinde kendini anlatabiliyor.Konuda geçen kişi ya felç geçirdi ,ya da konuşma merkezini etkileyen nörolojik bir sorun yaşıyor..tabi bir de çevresindeki bu cahil güruhla mücadele etmek zorunda.

Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin kuzeninize.

Konudaki kadının eşi, inşallah insan evladıdır da ; karısını farklı doktorlara götürür ve kadın inşallah şifa bulur.

Kadın bir kere dilsiz değil hasta. Bu durumundan ne gibi bir kazanç sağlıyor ki bilerek yapsın bunu?

Rol mü yapıyor, yalan mı söylüyor diye merak edeceğinize kadıncağız için bir doktor araştırsanız olmaz mı? Ne demek vitamin eksikliği böyle teşhis mi olur? Kadının ailesi, çevresi her kim ise resmen başlarından savmışlar. Böyle konuları okuyunca kalbim buruluyor.

Eşimin uzaktan bir akrabası böyleydi, felç geçirdikten sonra öyle olmuş. Yakın zamanda beyin kanamasından hayatını kaybetti. Bana yalan söylediğini düşünüyor olmak çok garip geldi, bir an bile böyle bir şey düşünmedim. Neden düşüneyim ki ? Çok tuhaf bir çevreniz var.

ne kötü kalpli insanlar var.konuşamayan bir kadının yalan söylediğini rol yaptığını düşünecek kadar kendi hayatında mutsuz sorunlu demek ki.

Bu kadın daha önceden de konuşmuş çıkarabilir tabiki sesleri.. benim hem dedem hem anneannem (Allah rahmet eylesin) konuşma yetileri zayıfmış çocukken geçirdikleri hastalık yüzünden.. ama isimleri söyleyemeseler bile birinin adı fatma diyelim ona faaaa derlermiş.. bu kadında kekemede olsa konuşmuş öncesinde.. bide neden yalan söylesin ki çıkmıyor demekki..

Belki sizlerden bıkmıştır

Eklentiler

• 21BF4AEF-0650-4F5C-9D61-7F4E58E8C82C.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu konuyu acmakta ki amac ne anlayamadim.Allah şifa versin kadına hepimizin basina gelebilir.Konuşamıyor numarası yapınca madalyamı takacaklar neden numara yapsın ! insan oğlu ne garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…