- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
-
- Konu Sahibi kurdelemsi
Merhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Yazık sizin çevrenizdeki insanlaraMerhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.
Merhabalar eşimin ailesinden bir kadın var, iki yıl önce konuşma yetisini kaybetti ilk başta kekeliyordu şimdi ise konuşamıyor. Ama çocuklarına kızarken ı ıh diyor offfff diyor ahhhhhh diyor hı hı diyor ama sadece boğazdan. ağzını hareket ettirmiyor ama sanki dilini ve dudağını oynatsa sanki konuşacak dönüvericek kelimeler. Birkaç kişi yalan söylediğini oyun yaptığını söylüyor amacı bilinmiyor. Ben banane diyip geçiyordum ama neredeyse her gün görüyorum o çıkardığı sesler çok dikkatimi çekiyor. asıl sorum çevrenizde konuşma engelli biri var mı dilsizler bu tarz sesleri çıkartabilirler mi? Bu arada doktora gitti ama üzerinde durmadılar kabullendiler gibi bir şey oldu.