Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Ben kendi adima kadin iyi niyetlidir, bakmiyordur asla siz yanliş anliyorsunuzdur demedim ama kari koca çok fazla panik halleri var. Yani bakinca bitiyor mu kocasi? Naparsa yapsin ki ne yapabilir en fazla?

Ayrica başka mahalleden getirmiyor kadinin annesi bir ust sokaga tasinmiş alti ustu mahalle kulturu olan bir yer sanirim ki mahallerle sadece kendi binandaki yan komşuya degil bir alt sokagina da asure goturebilir insanlar. Konu sahibinin evine gelmese iyi olurmuş o ayri. Bu kadar korkup panikleyecek bir şey goremiyorum hani takintili olan bir erkek olsa ve fiziksel saldirma, zarar verme ihtimali olsa o ayri.
Boyle bir ihtimal ve yoksa ve kadinin tek yaptigi kendi kendine gulup saç baş savurup evin onunden geçmekse gozmezden gelirdim en fazla nebileyim.
Sonuçta taşinma gibi bir imkanlari da yok. Olayi buyutmeye de gerek yok

Kadında sadece merak var. Sonrası konu sahibinde de iftira atma potansiyeli var. Net..
Siz iftirayı daha masum görüyorsunuz anlaşılan.

Emin ol evlenip yuvamı kurmuşsam geçmişte kalan kimse umrumda olmaz. Zaten kalbinden silemediğin duygular varsa başkasıyla evlenip mutlu olamazsın. Mutlu olmadığın bi evlilikte aynen bahsettiğim karakter gibi kendini küçük düşürmekten başka bişeyle uğraşmazsın. Eşimin ortalığı karıştırıp karıştırmama konusuna gelince, ben eşimin ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını ne olmasını istediğini biliyorum. Kadına iftira atacak olsam şimdiye kadar çoktan atardım bu kadar beklemezdim. Şükür ki Allah korkumuz var sabrettik. Onun iftira atmasından korktuğum için ailesiyle konuşsam mı diye sordum fikir istedim.

Ay evet son satırlara kesinlikle katılıyorum belki kadın çıkıp iftira atacak eşi bana böyle böyle yapıyor diye. Takıntılı insandan korkulur yani. Durduk yere baş ağrıtacak bir tipe benziyor

Adam ortalığı karıştırıp büyük bir sorun varmış gibi yapıyor. Çok tercih edilen kişi havasına giriyor. Eşi de buna müsait.
Yılların komşusu, aşure götürmesinde sıkıntı yok. Meraklı bir tip, merak edip bakmış yani.
Balkona da çıkmasın istiyorlar. Yakında kızın adını çıkarabilirler maalesef

Kadında sadece merak var. Sonrası konu sahibinde de iftira atma potansiyeli var. Net..
Siz iftirayı daha masum görüyorsunuz anlaşılan.
Ne merakı yahu iki tarafta evli çoluğu çocuğu var. Çok merak ettiyse bile göz ucuyla bir bakar geçersin diğer mahalleden kalkıp aşure getirmezsin dalga geçer gibi. İftirayı karşı taraf da atabilir takıntılı olduğu için. Konu sahibi iftira atacak olsa buraya konu açmak yerine ortalığı ayağa kaldırırdı.

Bugüne kadar sabrettiniz iftira atmadınız ha? Büyük lütuf.
Neyine sabrettiniz? Balkona çıkmasına mı?
Gerçekten ilginç bir vaka.

Kaldırıyorlar zaten belli ki tüm aile mevzusu olmuş. Ortalığı ayağa kaldırıp çirkinleşmeye ne meraklı insanlar var ya hu.. sakin olun.
Ayrıca başka mahalkeden değil. Balkondan balkona annesinin yıllardır komşusu diyor ya

Evli çocuklu bir kadın gülüp saç savuracak kadar ileri gidiyorsa konu sahibinin eşine kendisi de iftira atabilir bana bakıyor bana böyle dedi diye. Bu kısım varsayım zaten ama ben kendimi eski sevgilinin yerine koyuyorum gidip de aşure götürmezdim hadi götürdüm kapıdan içeri başımı sokup evi süzmezdim. Konu sahibinin eşinin yerine koyuyorum eğer küçük bir mahalleyse ve herkes sevgililik olayını biliyorsa panikleyip eşimi arayabilirdim. Ben açık açık gel acil durum var demezdim ceketimi getirir misin falan sallardım belki bir şeyler ama çekinip paniklemiş olabilir diye düşünüyorum. Konu sahibinin kocasına falan hakaretimsi şeyler söylemişler, kocayı zor bulmuş ondan korkuyor demişler yorumlar aşırı acayip geldi

Tam olarak boyle yegenler ayri dolduruyor eşi ayri panik yaratiyor, bu şekilde kadin da surekli huzursuz. Yeğenleri de laf ariyor yok yollarda dayimin içine düşüyordu filan, cocuklar goruyor da millet gormuyor mu? O kadar dedikoducu mahalle simdiye kadar zaten olay cikmasi lazimdi bu kadar anlatmaya.

Herşeyi okusaydın 1 yıl yan yana evlerde oturduk 2 yıldır üst sokağa taşındılar yazdığımı görürdün. Ayrıca kızın annesinin evi üst sokakta kızın evi yakınımızda değil bana aşureyi getiren annesi değil kız.

Bu kadar her şeye panikleyip korkacaklarsa malesef taşinmalari lazim. Ya da gidip aileyle gorusup kavga gurultu yasayacaklar, nasil bir aile bilmem tabi ama kapisina gidip kizin sac savuruyor, esime guluyor vsvsv seyleri saydiktan sonra sakin karşilanmama ihtimali de var.

Sandığınız gibi ortalığı ayağa kaldırıyor olsaydım evet dedikodu çıkardı şimdiye kadar çoktan. Bana eşin acil çağırdığımda ne oldu diye saldırdığınız konu var ya en basit örnek o an orda olmasaydım evet çıkardı bu bahsettiğiniz dedikodu.

Konu panikleyip korkmak değil rahatsız olmak

O zaman daha uzun seneler rahatsiz olmaya devam edersiniz gibi duruyor ikinizden biri taşinmadan
Aslında kızın evini kendim net olarak bilmiyorum ama duyduğum bizden uzak olduğu. Yani taşınmakda çözüm değil gibi taşındığımız yere de gelebilir belki. E bide ben bu kızı görmek istemiyorum diye kurulu düzenimi mi bozucam işin bu boyutuda var. Ben sadece herşeyi bildiğimi hareketlerine dikkat etmesini istiyorum. Bunu nasıl yapmalıyım diye açtım konuyu. Yanlış birşey yapmak istemiyorum gerçekten.

Evde olmasaydınız peki? Çarşıda markette olsaydınız torbaları fırlatıp eve mi koşacaktınız? Eşiniz biraz tuhaf davranmış kabule edin. Eşiniz niye sokakta saçlarını savuran kahkahalar atan kadına bakıyormuş? Sizi arayıp acil gel diyeceğine kendi niye eve gelmemiş?
Dediğiniz gibi sadece okuduğumuz kadarını biliyoruz detaylara hakim değiliz. Ben sağlıklı ve tarafsız yorum yapabilmek için karşı tarafın düşüncesini de bilmek isterdim.

Keşke ben de karşı tarafın düşüncesini bilsem. Çarşıda markette olsam eşimde yanımda olurdu zaten eşimin tuhaf davrandığını kesinlikle kabul etmiyorum olması gerekeni yaptığını savunuyorum. Size burda oturup neden böyle düşündüğümü baştan sona yazsamda siz yine beni veya eşimi suçlu çıkaracak birşeyler bulacağınız için kendimi yormak istemiyorum. Eşimin neden o an beni aradığını neden kalkıp eve gelmediğini saçma sapan hareketler yapan kadına BAKMADIĞINI önceki yorumlarda bin beş yüz kere açıkladığım için tekrar aynı toplara girmeye halim kalmadı yoruldum kusura bakmayın.

Ayni durumu yaşadım evimi demiştim. Bu kez sosyal medyadan rahatsız etmeye başladı. Hesaplarimizi kapattık bu kez telefon, numara değişsen ortak cok fazla kişi vardi buluyordu falan en son polise basvurduk tabi birsey çıkmadı. 3 sene oldu hala dert yani. Eskisi kadar umursamiyorum. Okuluma kardeş ziyareti diye rahatsizlik veriyor gidiyor. Siz esinizle birlikte ortak adimlar atıp sevginize bakın. Bu konuyu ikinizde birbirinize yansitmayin. Zaten karşı tarafın amacı bu. Dikkat cekmek, nifak tohumlari ekmek. Getirdigi yiyecek vs yemeyin, almayin, kapıyı acmayin, muhatap olmayın. Annesi, abisiyle de mecbur kalmadikca görüşmeyin. Sonucta o aileyle gorusmezseniz hayatınız durmayacak. Kimin ne olduğu ne yapacagi belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…