Siz en başta bunlardan bahsetmediniz ve hatalı bulununca nedense bunları yazma gereği duydunuz. Bunu geçelim de benim dikkatimi çeken başka bir nokta var. Bu hikayede tek bir etkisiz eleman var o da kadının kocası. Anlattığınız kadarıyla kadın herkesin diline düşmüş ve garip tavırlar sergiliyor! Ayrıca da kadın o mahallede doğup büyümüş ve evli değil mi? Bu kadının Kvsi, eltisi, görümcesi yok mu? Herkesin kulağına giden şeyler onların kulağına gitmiyor mu? Kaçıp gidelim mesajlarını falan kocasının duymama ihtimali var mı? Bence yok. Kadının kocası ve kocasının ailesi Konya ovası değilse eğer buna zaten izin vermezler. Siz bu mesajları gördünüz mü? Kadının attığından emin misiniz? Fake hesap yazmışsınız. Ne malum onun olduğu?
Bakın karşınızdaki kişi evli barklı ve çocuklu bir kadın. Zamanında eşinizi sevmiş evet ama bunu yaparken eşinizi ve eşinizin ailesini fazla havalandırmış. Çabalamış ve olmayınca da kendine yeni bir hayat kurmuş. Siz kadını takıntı yapmışsınız ama burada suç sizin değil. Suç eşinizin ve onun ailesinin. Çok planlı bir şekilde manipüle ediliyorsunuz ve kaybetme korkunuz tetikleniyor. Böyle devam ederseniz eşinizden ve kadından başka bir şey düşünemez hale geleceksiniz ve bu sizin hayatınızı etkileyecek. Biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz ama bu kadar tepki aldıysanız yani bu kadar insan benzer şeyler söylediyse hayır o kadın takıntılı ve benim kocama aşık demek yerine oturup düşünün. Sorgulayın ya! Bakın çok basit. Kabul etmeden sorgulayın. Benim eşime fake ten biri beddua etse ve benim eski sevgilim dese nereden biliyorsun derim. İnsanlara körkütük güvenmek her zaman olumlu sonuç vermez. Siz neden tepki aldınız biliyor musunuz? Eşinizi sütten çıkmış ak kaşık gördüğünüz için. En azından ben o yüzden olumsuz görüş yazdım. Eşinize tarafsız gözle bakmayı deneyin bakalım. Mesela eşiniz manipülatif bir insansa o kadına da aynısını yapma ihtimali yüksek. Bilmem anlatabildim mi?
Bu kadar uzun yazmam ben normalde ama sizin konunuzda eşinizin tavrı ve onun ailesinin tavır beni inanılmaz rahatsız etti. Sanki şey gibi hissetim, bak bizim oğlumuz mükemmel hala da peşinden koşanlar var hımmm bak ayağını denk al, dediklerimizi yap. Bak yoksa aday hazır. Bilemiyorum çok dikkatli olun.