- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.339
- 313
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Sevgili Scarlet, diğer mesajlara da biraz göz attım. Yanılmıyorsam 26 yaşındasınız. Nişanlınız 37 yaşındaymış. Sözkonusu görümce ise 30. Bütün bu laflar, sözler, düşünceler öyle gençlikten kaynaklanan cahillik , tecrübesizlik tabir edebileceğimiz meseleler değil. Kurnaz insanlarla karşı karşıya olduğunuz izlenimini edindim. Sizi düşündüm. Yaşınız çok genç. Neden Size böyle davranılmasına izin veriyorsunuz ki? Koskoca bir hayat var önünüzde. Yaşantınıza ipotek koydurucaksınız devam ederseniz diye düşünüyorum. Neye karar verirseniz verin, Sizin için hayırlı olan olsun diyelim..
Hayır kesinlikle değersizim diye düşünmek yok. Siz kendinize hangi elbiseyi biçerseniz emin olun size aynen onu giydirirler. Elbette ki çok değerlisiniz. Duygusal değil de mantıklı davranırsanız şu aşamada aslında çok ta şanslı olduğunuzu ileride görebileceksiniz. Bir Büyüğünüz olarak söylemek zorundayım.. 37 yaşındaki nişanlınız bırakın görümcenizin maddi , manevi sıkıntılarını, evlenebilmek için bu yaşında bile sizinle ortak birikim yapmaya ihtiyaç duyuyor. Burada bile bir durup düşünmeliydiniz. Siz tüm samimiyetinizle, iyiniyetinizle birşeyleri oldurmaya çalışıyorsunuz. Ama habire yepyeni sorunlar geliyor önünüze değil mi? Nereye kadar? Çok iyi düşünün.. Daha önce de yazdım. Çok gençsiniz. Bunun kıymetini bilin. Ve kıymetinizi bilenle , denginizle birlikte olun derim. Sevgilerimle..
Siz evlendikten sonra, kardeşinin sizinle birlikte kalması konusunda ağzını mı arıyor diye düşündüm. Her türlü kötü. Beynine mi hükmediyorum ne demek, nasıl saçma bir kaçma çabası :) Kardeşim benim için çok değerlidir ama eşime ters konuşmaz. İlk başta dener gibi oldu, kesin bir dille uyardım. Evlenirsen üzülürsün bence. Görünen köy kılavuz istemez. Belli olacaklar, başlangıç daha bu. Evlenin kardeşi sizinle kalır, ailesini senin tepene de çıkarır. 37 yaşında kazık kadar insan, hala iradesi yoksa, orayı da idare ederim burayı da idare ederim diyorsa, ondan ne köy olurrr ne kasabaa..
Kesin bir şekilde evlendikten sonra bu tür bir şeyle karşına çıkmaması gerektiğini belirt. Tehdit eder gibi konuşma ama nikahla köprüyü geçmeyeceğini, evliliğin sana her şeyi kabul ettirmeyeceğini söyle. Ben olsam pat diye yüzüne söylerim, evlendikten sonra böyle bir şeyle gelirsen boşanırım diye. Herkesin karakteri farklı, sen nasıl konuşacağını bilirsin.Ben de oyle dusunuyorum. Hatta sadece agzimi aradigini degil evlendikten sonrasi icin zemin hazirliyor. Ya ne var canim kalsin tabi dmemi bekledi heralde.
Basima agrilar giriyor. Gercekten. Nisanlim kabul etmemis ama gelip bana anlatabiliyor. Bilmiyorum ya olur tamam sorun yok dememi mi bekliyor. O kadar sogudum ki..
Nişanlınız su anda iki tarafı da kendince idare ettiğini düşünüyor. Kendi fikriniz ne ise net olarak nişanlınızla paylaştığınızı da düşünmedim sizin. Karşılıklı olarak günü kurtarıyorsunuz diye düşünüyorum.
Oz ablama olanlari anlatiyorum. Ne var bunda sen evliligi ne sandin diyor. Hakikaten yalnizim ben. Bunlara "ne var" dicek kadar kafayi yemedim cok sukur dedim. Ben neyin icindeyim boyle..
Yok bunu bana soyledikten sonra konusmadik hala. Ben bunu duyduktan sonra kendime gelemedim haliyle. O an konusmak istemedim yalniz kalmak istedim. Derse de girmem gerekiyordu. Ama bu mevzuyu acik acik enine boyuna konusmadan bana huzur yok.
Çok saçmaBir seyler soyluyorsa da anlik. Tepki gostermiyor. Ne biliyim bi bes dk sonra her sey normal. Onlari yapanin hic bir sorumlulugu yok. Iste bunu goren kardes ben naparsam yapayim abim bana bisey demez moduna girerek her seferinde dozu arttiyor. Sonuc: siz ben isteyene kadar evlenemezsiniz. Bu noktaya vardirdilar isi. Yazarken bile yuzum burusuyor,oyle icim almiyor ki
Hayır kesinlikle değersizim diye düşünmek yok. Siz kendinize hangi elbiseyi biçerseniz emin olun size aynen onu giydirirler. Elbette ki çok değerlisiniz. Duygusal değil de mantıklı davranırsanız şu aşamada aslında çok ta şanslı olduğunuzu ileride görebileceksiniz. Bir Büyüğünüz olarak söylemek zorundayım.. 37 yaşındaki nişanlınız bırakın görümcenizin maddi , manevi sıkıntılarını, evlenebilmek için bu yaşında bile sizinle ortak birikim yapmaya ihtiyaç duyuyor. Burada bile bir durup düşünmeliydiniz. Siz tüm samimiyetinizle, iyiniyetinizle birşeyleri oldurmaya çalışıyorsunuz. Ama habire yepyeni sorunlar geliyor önünüze değil mi? Nereye kadar? Çok iyi düşünün.. Daha önce de yazdım. Çok gençsiniz. Bunun kıymetini bilin. Ve kıymetinizi bilenle , denginizle birlikte olun derim. Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?