evet insan 1 kere affedilir ama çocuk olunca öyle olmuyor. Belki bazı insanlar çocuk olmasına rağmen resti bir anda çekebilirler ama bende çok merhamet varmış içimde. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum, eşimin bu durumları ortaya çıkmadan önce aramız iyiydi adam bana sırılsıklam aşıktı, üzerime titriyordu. Bensiz hareket etmiyordu. Ama aslında arkamdan birçok para mevzusunda işler çeviriyormuş aslında. Beni kendine başka bir yönden çok bağladı. Hani derlarya tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış diye. Laflarıyla davranışlarıyla hep beni kendi tarafına çekmeyi başardı. Ama artık yeter, bu en son yaptıkları her şeye bedel zaten, gözümün önünde ki perdeyi kaldırdım artık. O da pes etti, zaten boşanacağımızıda biliyor. Ve boşanma konusu açılmışken şunu da söylim, dün de yorumlarımdan bir tanesine de yazdım. Biz temmuz ayında 2.kez evlendik diye yazmıştım, şu an biz kayıtlarda 3 aylık evli gözüküyoruz. 1 seneyi doldurmamış evliliklerde anlaşmalı boşanma dilekçesi sunamıyorsun mahkemeye. Hakim siz 3 aylık evlisiniz deyip boşamıcak. Mecbur temmuz ayına kadar beklemek zorundayım. Avukatta tutmama gerek yok, anlaşmalı boşanmaya yanaşıyor zaten. Ama sizin kesin bir bilginiz varsa bu konuyla ilgili lütfen yazın..