Bu kadar mı saftım ben :((

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. Bukadarıda olmaz pes dedim artık. Yazıklar olsun ya :KK47:

Evet, forumdaki klasiklerimden birine daha imza atıyorum : s..tir et geç!!! bu adamdan ne koca ne baba ne adam olur. Ben anlamıyorum arkadaşlar, türk erkeğinden adam gibi adamlar neden çıkmıyor ? kadınlar neden sevdikleri için bu hanzolara katlanıyor ?

Boşuna katlanmışım işte :KK43: psikolojim çok kötü arkadaşlar.. Zaman war atlatmama biliyorum ama bu kadar kandırılmayı enayi yerine konulmayı hazmedemiyorumya :KK43:

Boşuna katlanmışım işte :KK43: psikolojim çok kötü arkadaşlar.. Zaman war atlatmama biliyorum ama bu kadar kandırılmayı enayi yerine konulmayı hazmedemiyorumya :KK43:

Böyle deme, Einstein olsan bile sevdiğinden gözün kör oluyor. Adamlar çok fena, kadınları kandırmanın her yolunu deniyorlar.

V yerine W koyarak yazınızı daha anlaşılır yapmışsınız.
Özellikle parağraf ve noktalama işaretlerini bu kadar düzgün kullanmanızı takdir ettim.
Umarım bende sizin kadar güzel ve anlaşılır yazabilirim.

----- Derdinizi okuyamadım , okuyabilseydim yardımcı olmaya çalışırdım , Allah yardımcınız olsun.------

bu erkek mılletınden iyice tiksindim .ne igrenc pis varlıklar bunlar yaa .

hele şu aldatma mevzuları olunca ıyıce tilt oluyorum :KK4:

nasıl bi dunyada yasıyorlar anlamıyorum gercekten .ozellıkle facede yapılan

konusma ne ıgrenc oyle yaa .yalnız adamın bıtmek bılmeyen borclarından

ne haltlar cevırdıgı aslında cok bellıymıs .hatta ben konuyu okumaya baslarken

dırek aldatma durumu oldugunu anlamıstım .ama hıc aldatmadan

bahsetmeyınce sasırdım hatta .son cumenızde aldatıldıgınızı belırtınce

yanılmadıgımı anladım .cok uzuldum gercekten ,rabbım yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Allah size güç ve sabır versin. Eşiniz olacak adamı da ıslah etsin. Bir daha barışarak kendinize böyle bir kötülük yapmayın ne olur.

bu kez boşanıp ardına bile bakmamalısın...şanslarını yitirmiş çoktan. güven kalmamış zaten, her şey bitmiş... Allah yardımcın olsun.

Yazik kumarda yalniz parasini degil,
Karisini, cocugunu, ailesinide kaybetmis.
Onur, gurur, haysiyet gibi insani insan yapan erdemleri saymiyorum bile zira ilk onlari kaybetmis anlasilan.
Allah islah etsin.

o dersini alır mı bilmiyorum ama senin onunla geçireceğin 1 dk bile sana zarar bundan sonra..
ben nasıl inanmışım ona demişsin ama insanoğlu bazen böyle olabiliyor.. önemli olan artık herşeyi öğrenmiş olman.. kendini şanslı saymalısın en azından artık öğrendiğin için.. ve hem kendin için hem çocuğun için dik durmalısın..

Kocanın hiçbir suçu yokkk bir gram dahi :) Başına gelecekler buymuş sen hangi akla hizmet 19 yaşında evlenirsin sonra severek evlendik diyorsun..Neyse diyorum kolay gelsin size çocuğunuzla umarım adamın parayı iddaada kaybettiğine inanmamışsınızdır

Eşinde yok yok bir erkekte hatta insanda olmaması gereken ne kadar kötü özellikle varsa böyle iğrenç bir bünyede toplanmış. Ama siz de akıllanın artık yav böyle iğrenç bir adamı affede affede bu hale gelmişiniz resmen. O artık raydan çıkmış kimse onu düzeltemez ama siz o iğrenç mahlukattan doğru düzgün ayrılıp çocuğunuza ve kendinize tertemiz bir gelecek kurabilirsiniz.

öncelikle şunu söylim, dalga geçilecek bir durum yok ortada. Paragraf bırakmadığımın bende sonradan farkına vardım. Acele acele yazdım çünkü.. Tekrar yaşadım ben onları yazarken.. Ve ayrıca ben "v" harfi yerine "w" kullanıyorum ewet, buna bu kadar takılmayınya bence boş bir şeye takılıyorsunuz..

kocanın hiçbir suçu yokkk bir gram dahi :) başına gelecekler buymuş sen hangi akla hizmet 19 yaşında evlenirsin sonra severek evlendik diyorsun..neyse diyorum kolay gelsin size çocuğunuzla umarım adamın parayı iddaada kaybettiğine inanmamışsınızdır

öncelikle şunu söylim, eşinizin hiç bir suçu yok yazmışsınızya sizi çok taktir ettim. Ne kadar da acımasızca yazmışsınız onu.. Ben 19 yaşında evlendim diyemi oldu bütün bunlar. Ne alaka bir kere bana onu söyleyin.?
Onun içinde gizli bir yerde sahtekarlık varsa ben 19 yaşında evlendim diye mi oldu yani.. çok güzel gizlemiş en kötü huylarını işte.. Ama ne oldu sonra allah benim karşıma çıkardı. çok büyük bir oyunun içindeymişim ve kendiside çok büyük oyuncuymuş anladınız mı_?
Artık iddaa da veya başka bir yerde yedi paraları, artık ne önemi var ki_? Biten bitmiş, kafa yormaya değmez artık....

öncelikle şunu söylim, eşinizin hiç bir suçu yok yazmışsınızya sizi çok taktir ettim. Ne kadar da acımasızca yazmışsınız onu.. Ben 19 yaşında evlendim diyemi oldu bütün bunlar. Ne alaka bir kere bana onu söyleyin.?
Onun içinde gizli bir yerde sahtekarlık varsa ben 19 yaşında evlendim diye mi oldu yani.. çok güzel gizlemiş en kötü huylarını işte.. Ama ne oldu sonra allah benim karşıma çıkardı. çok büyük bir oyunun içindeymişim ve kendiside çok büyük oyuncuymuş anladınız mı_?
Artık iddaa da veya başka bir yerde yedi paraları, artık ne önemi var ki_? Biten bitmiş, kafa yormaya değmez artık....

Dün gece okudum konunuzu. Bir telaş yazdığınız, acınızı bir çırpıda içinizden atmaya çalıştığınız cok belli.

Karşıt fikirlere gülümseyin geçin, söylenen hiçbir şey sizi üzmesin. Hayat yeterince üzmüş zaten.

Yorumuma gelince; taa en başından o 20 milyarın nereye uçtuğunu hiç sorgulamadınız mı? Siz yazarken bile benim aklıma ya kumardır ya da alkol/esrar vsdir diye düşündüm?

Kocanın hiçbir suçu yokkk bir gram dahi :) Başına gelecekler buymuş sen hangi akla hizmet 19 yaşında evlenirsin sonra severek evlendik diyorsun..Neyse diyorum kolay gelsin size çocuğunuzla umarım adamın parayı iddaada kaybettiğine inanmamışsınızdır

hiçbirsuçu yokmu ? böyle bir saçmalık olamaz adam yapmadığını bırakmamış siz daha suçu yok diyorsunuz..19 yaşındaki insanlar sevemezmi biraz mantıklı tutarlı şeyler yazın lütfen .. ozaman bizde böyle şeyler yapalım neyse ya başımıza geleceği varmış falan diyelimm gülüyorum size sadece neyse =))....zor şeyler yaşamışsın gerçekten Allah sabır versin senin ve çocuğunu ahını almışş o bunun yanına kalmaz

Uzun ve karmaşık yazıları okumak pek adetim değildir

Sizinkini okudum ve şok üstüne şok oldum

Böyleleri hiç uslanmaz zaten

Boşver at o kamburu sırtından, yoluna bak

Ne mutlu ki ailen arkanda..

Bembeyaz bir sayfa aç hayatına..

Allah yardımcınız olsun çok zor şeylere katlanmışsınız.siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız bu evlilik sürecinde.ama eşiniz huyundan hiç bir zaman vazgeçmeyi denememiş.

Yazınızda okuyup da aman Allahım bunudamı yapacak yoksa diye içimin titrediği bi bölüm vardı.en son hırsızlık yaptığı o iddaa bayisinin sahibiyle gelip seninle bi iş konuşacak deyince aklıma bin bir türlü şey geldi.korktum sonunu okuyuncaya kadar açıkçası.:26:

Yaşınız çok genç ne mezunusunuz bilmiyorum ama çocuğunuzu annenize emanet edip iyi bir işe girerek hayatınızı devam ettirin.belki babanız maddi manevi her türlü desteği sağlıyordur size ama çalışıp kendinize güveninizi kazanıp,aynı zamandada psikolojikmen biraz kafanızın dağılması açısından iyi olacaktır.

Rabbim yavrunuzu ve sizi korusun inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşım kusura bakma ama başlıkta yazdığın gibi safmışsın. ya insan bı kere affedilir tamam sen defalarca şans vermişisn bu adama. bu ne ya . hiç mi aklın yoktu guzel arkadaşım. bu saatten sonra lutfen aklını başına al. anlaşmalı boşanmayı niye beklıyorsun davayı açabilirsin

Paragraf yapmamana rağmen ve yazı çok uzun olmasına rağmen ben de merak ettim okudum.
O kadar garip ki.
Bazen ortada bir çocuk olması neler yaptırıyor insana.
Ama yanlış anlamayın, gerçekten çok büyük hata yapmışsınız. Hatayı ona defalarca güvenmekle yapmışsınız. Biliyorum, insan bir umut istiyor hep, bir umut her seferinde düzelir demişsiniz ama olmamış.
Lütfen bu saatten sonra tekrar bir hata yapmayın, çocuğunuz böyle bir evlilikte büyüse daha çok zarar görürürdü.
Anlaşmalı niye boşanıyorsunuz?
Dava açın.
Nafaka bile ödesin. İyilik yapmaktan yorulmadınız mı?

Nasıl bir adammış bu ya, 20 milyar parayı büyük ihtimalle kadınlara yedirmiştir, sapkın bir hali de varmış zaten en son ki o kadın meselesinde yazdıklarınızdan görülüyor. 20 milyar para dile kolay, gününü gün etmiş var mı böyle bir şey????

Bir kere boşandıktan sonra bir kez daha yanaşmayacaktınız, huylu huyundan vazgeçmez der büyüklerimiz.

Eşinizin sizi bir kere daha kandırmasına sakın izin vermeyin.

X