Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşuna katlanmışım işte psikolojim çok kötü arkadaşlar.. Zaman war atlatmama biliyorum ama bu kadar kandırılmayı enayi yerine konulmayı hazmedemiyorumya
kocanın hiçbir suçu yokkk bir gram dahi :) başına gelecekler buymuş sen hangi akla hizmet 19 yaşında evlenirsin sonra severek evlendik diyorsun..neyse diyorum kolay gelsin size çocuğunuzla umarım adamın parayı iddaada kaybettiğine inanmamışsınızdır
öncelikle şunu söylim, eşinizin hiç bir suçu yok yazmışsınızya sizi çok taktir ettim. Ne kadar da acımasızca yazmışsınız onu.. Ben 19 yaşında evlendim diyemi oldu bütün bunlar. Ne alaka bir kere bana onu söyleyin.?
Onun içinde gizli bir yerde sahtekarlık varsa ben 19 yaşında evlendim diye mi oldu yani.. çok güzel gizlemiş en kötü huylarını işte.. Ama ne oldu sonra allah benim karşıma çıkardı. çok büyük bir oyunun içindeymişim ve kendiside çok büyük oyuncuymuş anladınız mı_?
Artık iddaa da veya başka bir yerde yedi paraları, artık ne önemi var ki_? Biten bitmiş, kafa yormaya değmez artık....
Kocanın hiçbir suçu yokkk bir gram dahi :) Başına gelecekler buymuş sen hangi akla hizmet 19 yaşında evlenirsin sonra severek evlendik diyorsun..Neyse diyorum kolay gelsin size çocuğunuzla umarım adamın parayı iddaada kaybettiğine inanmamışsınızdır