Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pişman olucak çokk. Kimse kalmıcak etrfında. Arkadaşlarına çok güveniyor o ben biliyorum. Bundan sonra biz yokuz.. Arkadaşlarım sana bakmaya kıyamıyoruz okadar güzelsin diyorlar, seni haketmiyor asla diyorlar. Ne kaybettiğini anlayacak ama iş işten geçicekkkk .. Allah'a havale ettim ben onu. Bundan sonra sadece oğlum için önmeli durumlarda görüşürüz. Zaten çok ilgili bir baba değildi..
Ben oğlumun zarar görmesini istemiyorum. Göstermicem diye araya tartışma yaratamam. Artık sorun sitres istemiyorum hayatımda.. Diyorumya zaten çocuğuna pek düşkün biri değildi. Mesela uzun zamandır gelip görmüyordu, bayramın 2.günü dedesi geldi aldı götürdü ozaman görmüştür çocuğunu. Akşamına da getirdi dedesi.. Benim oğlum şu an benim kendi babamı dedisini örnek alıyor.. Dedesinin hareketlerini yapıyor, dedesi namaz kılarken onun yaptığını yapmaya çalışıyor, onun gibi oturuyor :) zaten benim oğlum kendi babasına baba demiyordu zaten ismiyle hitap ediyordu. Benim babama yani dedesine baba diyor oğlum.. Oğlum büyüdüğünde asla bana hesap soramaz, çünkü benim vicdanım rahat.. Allahın izniyle oda bunu anlayacak inşallah