Bu kadar mı saftım ben :((

Ewet bu kadar borç batağında. Kendi kafasızlığından yaptı hepsini. Ailesi oma destek çıktı her birini geri tepti. Hala da umrunda değil hiç birşey biliyor musunuz? Bu kadar gamsız işte....

çok pişman olucak çokk. Kimse kalmıcak etrfında. Arkadaşlarına çok güveniyor o ben biliyorum. Bundan sonra biz yokuz.. Arkadaşlarım sana bakmaya kıyamıyoruz okadar güzelsin diyorlar, seni haketmiyor asla diyorlar. Ne kaybettiğini anlayacak ama iş işten geçicekkkk .. Allah'a havale ettim ben onu. Bundan sonra sadece oğlum için önmeli durumlarda görüşürüz. Zaten çok ilgili bir baba değildi..

bu yazdıklarından sonra bıraz ısrar edip dön dese yıne dönceksın gıbı görünüyor o çok yakışıklı senden güzel olsa ne olacakyaa ahlaksız iğrenç bi herif başkada bişi değil anlattıklarına göre oğlunu onunla görüştürme

sizinle yaşıtım ve okurken içim bir tuhaf oldu.karşınızdaki insanda hırsızlık,kumarbazlık,ihanet,yalan herşey var.acilen kurtulun derim ve kesinlikle geri dönüş yapmayın böyle bir insandan bırakın eşi bir arkadaş bile olmaz.gençsiniz sağlınız yerinde aileniz yanınızda e birde ne güzel çocuğunuz var güç alabileceğiniz.siz şükredin neresinden dönseniz kardır.ya hiç göremeseydiniz bu yüzünü...Allah size ve oğlunuza daha iyi günler versin inş.Ve birgün dilerim gerçekten hayırlı birisiyle çok güzel bir aşk evliliğiniz olsun sırf şu adamın çektirdiklerine inat:)önce kendinizi toplayın silkelenin ve dedimya sahip olduklarınıza sarılın.inanın geçecek.sizin alnınız açık bir hatanız yok yolunuza devam edin bakın o zaman hayatta size neler sunuyor.tekrar geçmiş olsun...

Ben oğlumun zarar görmesini istemiyorum. Göstermicem diye araya tartışma yaratamam. Artık sorun sitres istemiyorum hayatımda.. Diyorumya zaten çocuğuna pek düşkün biri değildi. Mesela uzun zamandır gelip görmüyordu, bayramın 2.günü dedesi geldi aldı götürdü ozaman görmüştür çocuğunu. Akşamına da getirdi dedesi.. Benim oğlum şu an benim kendi babamı dedisini örnek alıyor.. Dedesinin hareketlerini yapıyor, dedesi namaz kılarken onun yaptığını yapmaya çalışıyor, onun gibi oturuyor :) zaten benim oğlum kendi babasına baba demiyordu zaten ismiyle hitap ediyordu. Benim babama yani dedesine baba diyor oğlum.. Oğlum büyüdüğünde asla bana hesap soramaz, çünkü benim vicdanım rahat.. Allahın izniyle oda bunu anlayacak inşallah

Ben oğlumun zarar görmesini istemiyorum. Göstermicem diye araya tartışma yaratamam. Artık sorun sitres istemiyorum hayatımda.. Diyorumya zaten çocuğuna pek düşkün biri değildi. Mesela uzun zamandır gelip görmüyordu, bayramın 2.günü dedesi geldi aldı götürdü ozaman görmüştür çocuğunu. Akşamına da getirdi dedesi.. Benim oğlum şu an benim kendi babamı dedisini örnek alıyor.. Dedesinin hareketlerini yapıyor, dedesi namaz kılarken onun yaptığını yapmaya çalışıyor, onun gibi oturuyor :) zaten benim oğlum kendi babasına baba demiyordu zaten ismiyle hitap ediyordu. Benim babama yani dedesine baba diyor oğlum.. Oğlum büyüdüğünde asla bana hesap soramaz, çünkü benim vicdanım rahat.. Allahın izniyle oda bunu anlayacak inşallah

bence oğlunuz için daha hayırlı olan boşanmanız zaten.böyle bir baba oğluna ne verebilir zarardan başka.dedesi siz anneannesi misler gibi büyütürsünüz oğlunuzu.bu adamla büyüyen çocukta birşeyleri anlamaya başladıktan sonra psikolaji mi kalırdı...

Son düzenleme:
Zor da olsa sonuna kadar okudum, ne diyeyim oğlundan da utanmıyo kadın istersen püüüüü tükür suratına yolla gitsin utanmaz

ısrar etse asla dönmem. Bitti artık. Ona bir kaç kez geri döndim diye size öyle gelebilir ama inanın artık herşey bitti. Oğlumun geleceğini onunla daha fazla karartamam.. Benim artık kendimi ve oğlumun huzurunu düşünmem lazım.. Ben varsam, oğlum var. Ben olmazsam oğlum olmaz.. Ben gençliğimi çürütemem onunla, hastalık sahibi olucam yoksa. Bana bişey olursa oğlum bensiz napar. Düşüncesi bile kötü.. Allaha yakın bana uzak olsun

yazıyı okudukca başım döndü ama merak işte sonuna kadar okudum:KK1:
insan yılanın deligine elini ikinci kez sokmaz:KK14:
yanlış anlamayın evet evladınız var ,düzelrmi diye ikinci kez evlenmişiniz:KK19:
ama bir daha tekrarlamayın
şu yaşadıklarınız gerçekten herkez kaldıramaz
evladınız 6 aylıkken başlamış 3 yşına kadar bu sürmüş adam adam deyilki düzelsin
eger düzelecek olsaydı başta babasına verirdi parasını babasıda öderdi taksitle
aama artık söylenecek tek bir cümle var
bir daha geri dönmeyi bu adama sakın düşünmeyin
evladınızı saglıkla dürüstlükle büyütün
allah yavrunuza ömür versin
kolaylıklar versin

çok zorluklarla okudum ama arkadasım allah yar ve yardımcın olsun...o adamdan sana hayır gelmez dik dur ve asla barışma onunla allah saglık sıhhat versin canım çook geçmiş oolsun

Evlenmeden önce nasildi bu adam? Hic huyunu suyunu bilmiyor muydunuz? Benim de üc yasinda cocugum var. Ne olur onun önünde sogukkanli olun, feryat figan etmeyin. Siz sakinlesiyorsunuz biraz zaman gecince ama onlarin korkusu kaliyor. Anne kadar güvendikleri ve sevdikleri baska biri yok. Anneye kötü bir sey olmasi büyük travma onlar icin.

Esiniz gibi bir adama söylenecek laf bitmez. Ev,arsa, araba alirsin, isyeri acar batirirsin, ciddi bir saglik sorunu olur vs. borc yapilir ama bu kumar-kadin muhabbetine sarmis durmus. Benim anlamadigim bir sey var. Hadi evdeki esi takmiyor umursamiyor sevmiyor ve saygi göstermiyorsun, peki bebek-cocuk-evlat? Ya senin kanin canin o cocuk. Ne kadar gözü dönmüs vicdansiz yaratik. Hem günaha hem harama batmis.

Sanslisiniz yine de, cünkü kapi gibi anne babaniz var arkanizda. Anlasmali bosanmaya niye yanasmiyor? Ne yüzle cikabiliyor karsiniza daha? Kac is imkani cikmis karsisina bu asalak adamin! Evim cocugum huzurum de üc kurus da olsa ekmek getir evine.

Siz simdi agir bir hastalik gecirdiniz ve iyilesmeye basladiniz olarak düsünün kendinizi. Bu adami ne kadar kisa sürede ve az zararla silkelerseniz o kadar iyi olur. Yalniz hatirlatmakta fayda var. Evli oldugunuz icin borclardan sizin de mesul tutulma durumunuz var mi? Gerekirse gidin muhtaclik belgesi alin ama bu borclara bulasmayin.

Son olarak niye klavyenizdeki v harfi yerine w harfini kullaniyorsunuz?

Klavyede ki "v" harfini neden mi "w" kullanıyorum? Bayağı dikkatlisiniz.. öyle hoşuma gidiyorda oyüzden diyelim canım :) alışkanlık olmuş.. Anlaşmalı boşanmaya yanaşıyor.. Boşanmak istiyorsan tamam boşanıcaz diyor. şimdi ben 2.kez ewlilik yaptım yani temmuz ayında. Biz şu an 3 aylık ewli gözüküyoruz. Anlaşmalı boşanma dilekçsini mahkemeye verebilmemiz için 1 yılı doldurmamız gerekiyor. Mahkeme 1 yılı geçmemiş kişilerin anlaşmalı boşanma dilekçesini kabul etmiyor. Temmuz ayından sonra ancak anlaşmalı boşanma dilekçesini verebileceğiz yani

Bayanlar evliliklerine zarar gelmesin diye A derken bile kaç kere düşünürlerken
Neden bu erkekler bukadar gözü kara oluyor ya eşliği geçtim bir baba bile istiye neden ailesine zarar verir.
Bu kadar ş..lik niye,bu kadar kötülük niye ne geçti eline dibe vurmaktan başka...
Mutluluğu b.kun içinde arıyorlar bu erkekler vallahi
Yazıktır günahtır yaaa
Bazen insanın isyan edesi geliyor nedir bu erkeklerin yaradılışı doğası kardeşim
Tamam bazı bayanlarda çok yıkıcı oluyor ama vallahi biz erkekler gibi bile istiye ilişkimize,evliliğimize zarar vermeyiz.
Birde şeytani kadınla benzeştirirler asıl iblisler bazı adi erkekler.
Çok sinir oldum yaaa

Temmuz'a kadar o adam yine, kadınsız ve parasız kaldığında en azından elimin altında hazır bir kadın olsun diye sizinle barışmaya çalışabilir, aman diyim...

Geçen gün kayınpederime sordum. Bankada ki borç şu an 8 milyarmış.. Borçlar benim üstüme kalmaz sanırım dimi kızlar. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Bu konuyla ilgili bana bilgisi net olan açıklayabilir mi?

okurken gözlerim fal taşı gıbı acıldı kac kere.. ohaaa oldum yaaa
tek söyleyebılcegım: uzak dur bu adamdan. ondan ne koca olur ne baba. barısmak için cocugu kullanmasına izin verme.
Allah kurtarmıs seni. daha yaşın genc. cok cok daha ıyısı cıkar karsına. Rabbim iyi insanlarla karsılastırsın herkesi.
tamamen sil at hayatından. yarın öbür gün evlenırsen falan huzurunu bozmasın.

Lütfen kızmayın yanlış anlamayın beni ama bütün bunlardan sonra kararınızı sürdüremezde barışırsanız yapılan herşeyi hak etmiş olursunuz. Umarım kararınız boşanana kadar ve sonrasında devam eder.

Hayır yalnış anlamam.. Doğru söylüyorsunuz.. Artık herşey bitti. Kaç kere denedim olmadı, iyi bir insan olmayı beceremedi.. Yapcak bişey yok, yapılacak şey belli boşanıcaz.. Ben şu an bunları yazarken onun hiç birşey umrunda olmadığınıda çok iyi biliyorum. Gamsız insanla uğraşmak çok zormuş..uzak olsun

Vallahi bir solukta okudum mesajını inanamadım yanii, sen çok temiz kalpli bir kadınsın bunca şeye rağmen nekadar affetmiş ne kadar dayanmışsın,helal olsun sana ama
sakın birdaha inanma ve bu adama geri dönmeye kalkmaa...arkana bakmadan kaç bacımm..
çocuğunla birlikte bir yol çiz kendinee....

X