Bencede çocuk düşünmez kurmuştur düzenini orada. Gurbet çok zor bir durum bunu göze alabilir mi kendisi düşünmeli. Gelebilirse senede en fazla 2 defa gelebilir. Kızın hiç tanıdığı yok mu orada? Kayınvalide de gıcık biri çıkarsa yandı. Alışma psikolojisi içinde negatifler cogalirsa durumunu vahim olarak görüyorum. He yok hemen ayak uydurabilirim diyen bir kızsa düzenini de kurar orda, arkadaşlar da edinir. Ama her şey zamanla !Yakın bir akrabamın yaşadığı olayı yazıyorum.
Biz işin içinden çıkamadık.
Kız ve çocuk yeni tanışıyorlar ama evlilik niyetiyle görüşüyorlar.
Çocuk Almanya'da yaşıyor.
Kızla görüşmek için İstanbula geliyor ama ne olursa olsun Türkiye'ye taşınmayı düşünmüyor zaten ailesi de orada yaşıyor çocuğun.
Ne dersiniz sizce ne demeli ne yapmalı...
Kız her şeyini bırakıp orada tek başına bir hayat kurabilir mi, bunun için çok aşık olması mı gerek?
Kafa yapılarının uç noktada olduğunu bu konudan nasil çıkardınız gerçekten merak ettim. Çok farklı olsalar adam yaşadığı ülkeden birileriyle evlenirdi. Buraya gelmek istememesi, ailesinin şehrinden ayrılmak istemeyen erkek kafasıyla ayni olabilir.Adam gayet aklı başında , arkadaşınız bu adama pek uygun değil kaldıramaz yol yakınken dönsün. Kafa yapıları uç nokta çünkü. Arkadaşınız kısır yeyip Türkiye’de aile apartmanında oturacağı bir eşi çok rahat bulabilir
Yakın bir akrabamın yaşadığı olayı yazıyorum.
Kızla görüşmek için İstanbula geliyor ama ne olursa olsun Türkiye'ye taşınmayı düşünmüyor zaten ailesi de orada yaşıyor çocuğun.
Kız her şeyini bırakıp orada tek başına bir hayat kurabilir mi, bunun için çok aşık olması mı gerek?
Burda, yani Almanyada, kız çok.
Çocuk neden taa Türkiyeden birilerini getirmeyi düşünüyor bunu araştırırdım.
Ben olsam kızımın evlenmeisni istemem öyle biri ile, oralarda bulamamış var bir sıkıntısı derdim. Ki yüzde 90% öyledir zaten. Kendileri aşık olup evlenmek isteseler farklı olurdu ama görücü olması sıkıntı.
Buna o karar verecek. Siz karışmayın. Almanya artık herhangi bir şehir gibi oldu gidip gelmesi zor değil.Yakın bir akrabamın yaşadığı olayı yazıyorum.
ama mesleği burada da iş yapar çocuğunGerizekalı değilse türkiyeye taşınmayı düşünmez zaten kimse
Kız ne yapar bilemem.
sosyal medyadan tanışmışlar hoşlaşmışlarBurda, yani Almanyada, kız çok.
Çocuk neden taa Türkiyeden birilerini getirmeyi düşünüyor bunu araştırırdım.
Ben olsam kızımın evlenmeisni istemem öyle biri ile, oralarda bulamamış var bir sıkıntısı derdim. Ki yüzde 90% öyledir zaten. Kendileri aşık olup evlenmek isteseler farklı olurdu ama görücü olması sıkıntı.
kız türkiyede çok sosyal birisişu anda bir çok insan bunu fedakarlık olarak değil de fırsat olarak görebilir. birden çok faktör var.
er kişi karısının kıymetini bilecek, ailesine karşı ezdirmeyecek, kadının ailesini ziyaret etmesine imkan sağlayacak biriyse sorun değil. tabi bununla beraber hanımefendinin de farklı kültürlerle bir arada yaşamaya açık, dil öğrenmeye meyilli, ailesiyle sık görüşememeyi problem etmeyecek yapıda olması gerekir
o da sevmezsem diye korkuyorÇocuk neden iyi türkiyeye taşınsın ki neden şartları daha iyi bir yerden türkiyey gelsin
Valla ben olsam bakardım seversem giderdim