Bu kadar uyduruk sebeplerle evlilik engellemeye çalışan bir aileyi de ilk kez görüyorum.
Erkek arkadaşının ailesi, senin ailenin düşündüğünün aksine çok iyi niyetli, oturaklı bir aile olarak gözüktü gözüme.
Alacakları evi bile görmek istememiş, tercihi tamamen size bırakmış. Başınızda bulunup her şeye karışsa, kendi istediklerini diretse herhalde aileniz daha mutlu olacaktı.
Ayrıca ortada yakın zamanda söz, nişan olmayacak sanırım. Aileniz hala neyin derdinde tanışmak için geç kaldılar diye? Bence şu aşamada tanışmalarına bile gerek yok. Bana göre ailelerin tanışması için en uygun zaman siz artık söz, nişan olayına girmeye karar verdikten kısa bir süre öncesi.
Hem sevgilinin işi gücü de varmış, boş bir insan da değil belli ki. Ailen cidden daha ne istiyor? Önemli olan senin mutluluğun, senin huzurun. Eğer o doğru insansa, şatafatlı düğünü geçtim varsın düğünün bile olmasın ne olacak ki?
Kolay kolay kimseye aileni dinleme, rest çek demem ama hatta hep tam tersini derim. Ancak senin için diyeceğim tek şey, lütfen ailenin saçma takıntıları için güzelim ilişkine yazık etme.