özetlemek gerekirse Başlıca sebepleri ekonomik farklar, annesinin buraya gelmemesi, istediğimiz düğünü yapamazlar vs gibi sebepleri sayabiliriz.kaldı ki annesi benimle tanışmaya geldiğinde numaramı Aldı, annemle de Konuşmak istedi hatta ama annem istemedi. bir daha geldiğinde annemle de tanışmak istiyor kendisi ama annem hiç Orali değil, istemiyor yani. erkek Arkadaşımın annesi o buraya yerleştiğinde ilk başta gelmemişti, buraya yerleştikten bir 7-8 ay sonra benimle tanışmaya geldi. geç geldiyse hiç tanışmaya gerek yok diye düşündüler. sebep olarak bunu gösteriyorlar.Ailenizin erkek arkadaşınızı istememe sebeplerinin hepsi bu mu? Başka haklı sebepleri olabilir mi? Her aile çocuğunun iyiliğini ister. Bir de neden hemen değil de bir ay sonra ayrılmanızı istiyorlar?
Erkek arkadaşınız ve ailesi gelip ailenizle tanışıp onları ikna etmeyi başaramazlarsa sizin tek başınıza ailenizin fikrini değiştirmeniz mümkün değil. Ya ayrılacaksınız, ya da ailenizin arzusu olmadan devam edeceksiniz.
evet bana da normal olan bu gibime geliyor. kaldı ki babam sürekli o ne anlar ev bakmaktan annesi gelsin birlikte baksınlar diyor ama annesi gelemiyor hani gelecek durumu olsa gelir, bunu anlatamıyorum kendisine. evi İkimiz bakıp beğeneceğiz onlar da öyle alacak. bu işi baştan size bıraktılarsa çok baştan savma bir aile bu falan diyor babam.. her gün ayrı bir kanka gelip sinirimi bozuyor yanikadın siz bakın eve alıcaz biz demiş daha ne yapsınlar ya. kaç erkeğin annesi bunu diyor. sizin daha okulunuz bile bitmemiş ne acele ailenizdeki yani. Bu kız aileleri neden bu kadar meraklı olmaya başladı hemen ele karışmaya anlam veremiyorum. önceden askerliği bitmeden işe başlamadan kimse ne damat adayıyla ne de ailesiyle yüz göz olmak istemezdi. ben mi yanlış biliyorum bu işleri. sevgilinizin her adımında ailesinin olmaması bence çok güzel. Sizin aileniz kendi gibi bir aile istiyor anlaşılan ama bence normal olan sevgilinizin durumu. Bu sebeplerden tabiki ayrılmayın derim.
evi kiralayacakmısınız yoksa satınmı alacaksınızevet bana da normal olan bu gibime geliyor. kaldı ki babam sürekli o ne anlar ev bakmaktan annesi gelsin birlikte baksınlar diyor ama annesi gelemiyor hani gelecek durumu olsa gelir, bunu anlatamıyorum kendisine. evi İkimiz bakıp beğeneceğiz onlar da öyle alacak. bu işi baştan size bıraktılarsa çok baştan savma bir aile bu falan diyor babam.. her gün ayrı bir kanka gelip sinirimi bozuyor yani
kredi ile satın alacaklar, ilk başta bir kısmını ödeyecekler sonra kalanını biz ödeyeceğizevi kiralayacakmısınız yoksa satınmı alacaksınız
ee tamam,gelsin annesi,seninkile kız tarafı ya ondan hassaslar ciddiyet olsun istiyorlar,olmazssa babası gelsinkredi ile satın alacaklar, ilk başta bir kısmını ödeyecekler sonra kalanını biz ödeyeceğiz
sevgi her şeyden önemli tabii ki.. hani tek Çocuğum beni gelinlikle görmek hakları diyorum ama bu gidişle zorla evlenmeyi bile düşünüyorum yani başka çıkar yol kalmazsa yapacağım bunu..Babaniz ve anneniz neden bu kadar gösteriş meraklisi?
Varsın ailesi erkegin yapamasin istedikleri düğünü sizin sevginizden onemli mi?
Vazgeçmeyeceğini zi acik ve net olarak dile getirip baska bir soz duymaya tenezzul etmeyin bence.
Ama tabi anne ve baba. Rizasi olmadan da bir iş olmaz derler...
Anlaşıldı, sizin aileniz mazeret arıyor. Her şeyi anlarım da 'istediğimiz düğünü yapamazlar' ne demek yahu. Elalemi yedirip içirip hava atmak kızlarının mutluluğundan daha önemli olabilir mi? Üzgünüm ama erkek arkadaşınıza piyangodan çok para çıkmadığı takdirde o da ailesi de ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamayacaklar.özetlemek gerekirse Başlıca sebepleri ekonomik farklar, annesinin buraya gelmemesi, istediğimiz düğünü yapamazlar vs gibi sebepleri sayabiliriz.kaldı ki annesi benimle tanışmaya geldiğinde numaramı Aldı, annemle de Konuşmak istedi hatta ama annem istemedi. bir daha geldiğinde annemle de tanışmak istiyor kendisi ama annem hiç Orali değil, istemiyor yani. erkek Arkadaşımın annesi o buraya yerleştiğinde ilk başta gelmemişti, buraya yerleştikten bir 7-8 ay sonra benimle tanışmaya geldi. geç geldiyse hiç tanışmaya gerek yok diye düşündüler. sebep olarak bunu gösteriyorlar.
ben De anlamıyorum asil dertlerini gerçekten, sundukları sebepler o kadar Saçma o kadar mantık dışı ki Arkadaşlarım ağızları açık bir şekilde dinliyorlar beni Allah sana sabır versin diyorlar. hani erkek arkadaşım öyle serseri, içkici bir tipte değil işinde Gücünde ekmeğinde her gün.. bunları görmeyip sürekli abuk subuk sebeplere odaklanıyorlarAnlaşıldı, sizin aileniz mazeret arıyor. Her şeyi anlarım da 'istediğimiz düğünü yapamazlar' ne demek yahu. Elalemi yedirip içirip hava atmak kızlarının mutluluğundan daha önemli olabilir mi? Üzgünüm ama erkek arkadaşınıza piyangodan çok para çıkmadığı takdirde o da ailesi de ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamayacaklar.
çalışkan ve terbiyeli olması önemli aileside paylaşımcı olmalı kızkanç olmamalı,diğerleri no problemben De anlamıyorum asil dertlerini gerçekten, sundukları sebepler o kadar Saçma o kadar mantık dışı ki Arkadaşlarım ağızları açık bir şekilde dinliyorlar beni Allah sana sabır versin diyorlar. hani erkek arkadaşım öyle serseri, içkici bir tipte değil işinde Gücünde ekmeğinde her gün.. bunları görmeyip sürekli abuk subuk sebeplere odaklanıyorlar
orası öyle tabii ki.. yalnız annesi annemle tanışmak istedi buraya geldiğinde ama annemler istemedi. sebep olarak geç gelmiş yani erkek arkadaşım buraya taşındıktan 7-8 ay sonra geldi, o süre geçmiş bu saatten sonra tanışmaya gerek yok diye kestirip attılar ve tanışmak istemedilerçalışkan ve terbiyeli olması önemli aileside paylaşımcı olmalı kızkanç olmamalı,diğerleri no problem
hımm,takılma kız evi naz evi demişler,onlarda itibar görmek istiyor,annesi babası hayırlı ramazanlar dilemek için arasınlar ver sizinkilerin telefonunu,tek evlatsın sende sizinkilerede anlayışl ı olorası öyle tabii ki.. yalnız annesi annemle tanışmak istedi buraya geldiğinde ama annemler istemedi. sebep olarak geç gelmiş yani erkek arkadaşım buraya taşındıktan 7-8 ay sonra geldi, o süre geçmiş bu saatten sonra tanışmaya gerek yok diye kestirip attılar ve tanışmak istemediler
annem değil de babam daha büyük bir sorun..Annen bencil,
Sırf kendi lüzumsuz egoları için seni erkek arkadaşını ve ailesini hiçe saymaktan hiç rahatsızlık duymuyo ve duymayacak belli.
Bence sende onu duyma...
Oglanin ne guzel bir ailesi var ya oglum gonlunden gecen evi sec begen biz alalim diyolar. Hem bu devirde ev aliyolar hem de kendileri secmiyolar ogullarina birakiyolar ne guzel insanlar. Senin ailen icin ayni seyleri soyleyemeyecegim Allah sana sabir versin. Eger evlenirseniz cocugun ve ailesinin isi daha zor tabiailem erkek arkadaşımdan ayrılmamı istiyor ama ellerinde geçerli bir sebep yok. erkek arkadasım Yanıma yani Olduğum Şehre yerleşti üni mezunu ve Çalışıyor. bizim ekonomik durumumuz daha iyi onlardan. Ayrılma sebepleri olarak bana annem işte biz eşya alıcaz evleneceğiniz zaman bizim aldıklarımızla onun ailesinin aldıkları arasındaki fark çok sırıtacak diyor. sonra ev alıcaklar ama annesi babası neden gelmiyor buraya çocuk oyuncağı mi bu siz daha ev bakmaktan ne anlarsınız diyor ama annesi kararı bize Bıraktı, siz beğenin biz alırız dediler. babam da işte dışlamışlar demekki bu oğlanı annesi babası bile adam gibi gelmiyor diyo. ben de diyorum baba o erkek çocuğu, ailesine o kadar ihtiyacı yok görüp beğenecek evi annesi öyle gelecek diyorum yok annesi gelip onunla niye bakmıyor bilmem ne diye Konuşuyor sürekli, sana 1 ay süre 1 ay sonra ayrılacaksın diyip sinirimi bozuyor. 3 yıllık ilişkiyi abuk subuk sebeplerden kestirip atmamı bekliyor. bu arada evlilik hazırlığında falan değiliz yanlış anlaşılmasın ama benim okulum bitiyor seneye o da evi şimdiden hazır etmek istiyor. siz olsanız napardınız, nasıl bir yol çizerdiniz? yani babamı ne desem ikna edebilirim, nasıl konuşmalıyım sizce? onları dinleyip ayrılmayı düşünmüyorum ama bu kadar sene sonra ayrıldık diyip gizli gizli buluşmakta içime sinmiyor. tek Çocuğum acaba ondan mi bu kadar Üstüme düşüyorlar diye düşünmeden edemiyorum..bu arada erkek Arkadaşımın annesiyle tanıştım, hatta annemle de tanışmak istedi kendisi. ama erkek Arkadaşımın annesi erkek arkadaşım buraya geldikten 7-8 ay sonra benimle tanışmaya geldiği için geç geldiğini düşündüler, geç geldiyse tanışmaya gerek yok dediler. her şeye yok diyorlar yani.. yardım edin nolur ;(