Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

Degisk 1 yapisi varmis. Cinsellik istemiyor, bekleyebileceginin sinyali veriyor ama trip atmaktan da geri kalmiyor. Bilemedim.
Trip attığı benim geri çekilince onun hissettiği kötü duygular. Ona kendisini kötü hissettiriyomuşum. Ki böyle biri asla değilim asla. İnanın ben de bilmiyorum, çözümleyemiyorum. Sonrasında dediği de şu '' Ben fazla empati kurup seni çok düşündüğüm için böyle oldu.'

Narsistik bir vaka daha. Once goklere cikar, beyaz atli prens gibi davran, sonra dibe indir... dengesiz adam senin de dengeni bozmus. Kac kurtul. Yoksa hep ilk gunku o mukemnel adami yeniden bulabilirim diye yillarca bekleyeceksin, ugrasacaksin, onun gel gitleri psikolojik dengeni alt ust edecek.

Valla arkadaşım evlilik muhabbeti yapıp çok afedersiniz yatağa atıp işi bittikten sonra dönüpte yüzüne bakmayan bir sürü insan var görüyoruz,duyuyoruz,okuyoruz.Bu arkadaş yol yakınken yüzünü göstermiş.Bence.
Öyle biri değil ki, amacı o değil, o olsa bunu çok net belli ederdi. Çok kez birlikte kaldık, istemediğim tek bir davranışı olmadı ama bu yaşadığımız biraz farklıydı, saygı duyuyor duruyor ama modu koskoca 1 gün boyunca düşük oluyor. Dengesizlik.

Ben de onun en başta dünya harikası olduğunu düşündüm, o bunu hissettirdi gösterdi, şimdi apayrı biri gibi davranıyor.
Of çok zor böyle biri, çok bağlandım tutuldum.
Ben okadar umutlandımki teslim oldum Allaha havale ettim artık O cezasını verecek asla hayatında kalmasın kaç.Ben hata yaptım zamanında sen yapma.

Narsistik bir vaka daha. Once goklere cikar, beyaz atli prens gibi davran, sonra dibe indir... dengesiz adam senin de dengeni bozmus. Kac kurtul. Yoksa hep ilk gunku o mukemnel adami yeniden bulabilirim diye yillarca bekleyeceksin, ugrasacaksin, onun gel gitleri psikolojik dengeni alt ust edecek.
Zamanında onu tanıyan birine sormuştum nasıl biri diye, egoist narsist kendi bildiği doğrudur hep demişti. Asla bu öyle biri olamaz demiştim gülüp geçmiştim.
Zor zamanlar yaşamış, tek başına hayatta, buna alışmış, bana dediği hayatımı seninle birlikte düzenleyeceğim ikili hayata başlıyorum artık ikimiz için düşüneceğim herşeyi.
İlerisi için şuanda birikim moduna girip ufak tefek ev eşyalarını bile almaya başladı bu insan. Bu nasıl bir denge bozukluğu ?

Ben o kadar olumsuz bir yorum yapmicam

Cinsellik erkekler için çok çok çok önemli , reddedilmeyi gururlarına asla yediremiyorlar ilişki iyi gitse de kötü gitse de. Adam modum düştü derken yalan söylemiyor yani, gururu fena şekilde kırılmış. Hele ki beğendiği ve iyi geçindiği biriyse reddedilince kötü hissetmesi gayet normal.

Kadınlar o şekilde değil yani bizim için bu gece olmazsa diğer gece de olur adam yorgundur keyifsizdir dert edinmeyiz ama adamlar için öyle değil, çok garip bir kafa yani anlamak mümkün değil. İlk birliktelik zaten özel ve anın heyecanıyla olan bir durum, siz öldürüp üstüne toprak atmışsınız :bicak:

Konuya gelirsek bence güzelce konuşun. Evlenmeden olmaz diyorsanız net söyleyin. Seninle alakası yok, ben de seni istiyorum ama bu şekilde düşünüyorum diyin. Hazır değilseniz keza ben hazır değilim diyin. Bundan sonra da hala surat asıyorsa o zaman zaten eşşektir.

Ben o kadar olumsuz bir yorum yapmicam

Cinsellik erkekler için çok çok çok önemli , reddedilmeyi gururlarına asla yediremiyorlar ilişki iyi gitse de kötü gitse de. Adam modum düştü derken yalan söylemiyor yani, gururu fena şekilde kırılmış. Hele ki beğendiği ve iyi geçindiği biriyse reddedilince kötü hissetmesi gayet normal.

Kadınlar o şekilde değil yani bizim için bu gece olmazsa diğer gece de olur adam yorgundur keyifsizdir dert edinmeyiz ama adamlar için öyle değil, çok garip bir kafa yani anlamak mümkün değil. İlk birliktelik zaten özel ve anın heyecanıyla olan bir durum, siz öldürüp üstüne toprak atmışsınız :bicak:

Konuya gelirsek bence güzelce konuşun. Evlenmeden olmaz diyorsanız net söyleyin. Seninle alakası yok, ben de seni istiyorum ama bu şekilde düşünüyorum diyin. Hazır değilseniz keza ben hazır değilim diyin. Bundan sonra da hala surat asıyorsa o zaman zaten eşşektir.
Hazır olmadığımı, şuan olmayacağını, bilmediğimi, yaşamadığımı biliyor.
Yaşadıklarımız benim için bile zirve, onu istiyorum ama devamı için hazır değilim.
Olay benim iradem dışında ilerledi çok ileri gitti, kastım çektim kendimi, hayır dedim ama onu kırmak için demedim bunu. Buna modu düştü tamam.
Başka bir gün de o an hoşuna gitmediğini benim için birşeyler yaptığını hissettim sadece hoşuna gitmiyor sanırım bu aşkım dedim buna da modu düştü toparladı kendini, bunu sordugun an bitiyor işte anlamıyorsun yine ikinci vaka oldu dedi, hoşuma gitmese şuan bu durumda zaten olmayız, artık hep kendi içimde hoşuma gittiğini sana belirtmek zorunda hissedip rahat olmayacağım sen zaten kendini vermiyorsun diye uzattı konuyu. Kafasında kurup farklı şeylere gitti, sonra tüm gün zaten yüzüme bakmadı.

Bu kadar çabuk şekil değiştireceğine ihtimal vermedim, çok ilişkim oldu ama 2.5 ayda bu hale döneni ilk defa görüyorum. Yetinmeye çalışıyorum sevgisiyle çok acı, baştan bol keseyle sundu şuan geri çekti herşeyi. Ve ben bunun minicik konusunu açsam ben nankör ve ilgi açı oluyorum, sen ne istiyorsun a dönüyor olay..
Valla ben hep gördüm, sana denk gelmemiştir :)) genelde böyle ilk görüşte inanılmaz bir enerjiyle ve tam gaz başlayan ilişkilerde iki taraf da kendisini çabuk kaptiriyor, o mutluluk hormonunun bol bol salgılanmasıyla inanılmaz ponçik,aşk dolu oluyorlar. Ama ilişki eğer devam ederse bir yerde bu coşku bitiyor ve normale dönülüyor. Sizin adamın normali de KKda çokça konu açan kadınların kocaları gibi. Eve gelip TV telefon bakıp akşam yatan insanlardan biri işte...
Bence biraz geri dur, gönlünü almasını bekle. Belki de sadece kötü bir donemindedir. Ama deneyimlerime dayanarak özüne döndü gibi geldi bana

Merhaba
Ben 12 yıllık evliyim eşimde en küçük bir sorunda hiç konuşmaz.
Telefon zaten elinden düşmez işleri çok fazla. Ben ilk başlarda hep alttan alır bi şekilde barışırdım hani evlilikte küslük olmaz diye ama baktım ki barışmak ta istemiyor dedim evvallah.
Yaşım 36 kendi ilişkimde gördüğüm çokta üstüne gitmemen.
Yeniden alesemi girsem kpds yemi diye düşünüyorum hiç yokmuş gibi davranıyorum.
Sende bi bırak bakalım ne olacak?
Şimdi kıyamam sana biraz duygusalsın...

Valla ben hep gördüm, sana denk gelmemiştir :)) genelde böyle ilk görüşte inanılmaz bir enerjiyle ve tam gaz başlayan ilişkilerde iki taraf da kendisini çabuk kaptiriyor, o mutluluk hormonunun bol bol salgılanmasıyla inanılmaz ponçik,aşk dolu oluyorlar. Ama ilişki eğer devam ederse bir yerde bu coşku bitiyor ve normale dönülüyor. Sizin adamın normali de KKda çokça konu açan kadınların kocaları gibi. Eve gelip TV telefon bakıp akşam yatan insanlardan biri işte...
Bence biraz geri dur, gönlünü almasını bekle. Belki de sadece kötü bir donemindedir. Ama deneyimlerime dayanarak özüne döndü gibi geldi bana
Ne yazık ki bana da öyle geliyor, tek başına yaşamaya yıllardır alışmış biri için, birden yoğun bir duygusallığa girmek ve hazin düşüşleri.

Yaşadığımız olumsuzlukları paylaştım sadece ve yorum istedim, ne kadar sevip sevmediğini belirtmeniz bu yazdığım paragrafla çözümlenecek değil.
Benı cok seviyor demıssın ya sevmiyor demek borcum gibi hissettim bende yasadıklarınızı okuyunca.
Seven insan oyle davranmaz cunku yanındaki sevdıgıne?
Hanı siz cok seviyor demeseniz gelip sevmiyor demezdim?
Zaten bunun cozumude bizde degıl.

Merhaba
Ben 12 yıllık evliyim eşimde en küçük bir sorunda hiç konuşmaz.
Telefon zaten elinden düşmez işleri çok fazla. Ben ilk başlarda hep alttan alır bi şekilde barışırdım hani evlilikte küslük olmaz diye ama baktım ki barışmak ta istemiyor dedim evvallah.
Yaşım 36 kendi ilişkimde gördüğüm çokta üstüne gitmemen.
Yeniden alesemi girsem kpds yemi diye düşünüyorum hiç yokmuş gibi davranıyorum.
Sende bi bırak bakalım ne olacak?
Şimdi kıyamam sana biraz duygusalsın...
Ben de o yazmadan bir süre yazmayacağım, o gelmeden ona gitmeyeceğim. Bakalım tepkiler değişecek mi ? Özleyecek eksiklik hissedecek mi?
Doğru bir davranış biçimi olur mu sizce

Zamanında onu tanıyan birine sormuştum nasıl biri diye, egoist narsist kendi bildiği doğrudur hep demişti. Asla bu öyle biri olamaz demiştim gülüp geçmiştim.
Zor zamanlar yaşamış, tek başına hayatta, buna alışmış, bana dediği hayatımı seninle birlikte düzenleyeceğim ikili hayata başlıyorum artık ikimiz için düşüneceğim herşeyi.
İlerisi için şuanda birikim moduna girip ufak tefek ev eşyalarını bile almaya başladı bu insan. Bu nasıl bir denge bozukluğu ?
Esya almasi degil ki denge bozuklugu. Sen goremiyorsun ya da gormek istemiyorsun. Bir insan arkadasiyla telefonda kahkahalarla konusup telefonu kapatinca suratini asabilir mi kolay kolay? Ya da sirf adamla birlikte olmadin diye burnundan getirir mi? Agziyla kapidan cikarken seni seviyorum deyip surati 5 karis ilgisiz davranir mi? Bekle bir kac gun tripli davranir, sonra bir anda ilgiye bogar, sinra bir anda yine surat asar ben ne yaptim diye dusunur durursun. Nereden mi biliyorum: ben biriyle evliydim. O da sevgilinin soyledigi benzer cumleyi soylemisti: ben artik omrumu sadece bir kisiye vermek istiyorum ve seni sectim..
Bu adam ne demis? Hayatimi seninle birlikte duzenleyecegim...
Bu evlilik icin yeterli degil.

Hazır olmadığımı, şuan olmayacağını, bilmediğimi, yaşamadığımı biliyor.
Yaşadıklarımız benim için bile zirve, onu istiyorum ama devamı için hazır değilim.
Olay benim iradem dışında ilerledi çok ileri gitti, kastım çektim kendimi, hayır dedim ama onu kırmak için demedim bunu. Buna modu düştü tamam.
Başka bir gün de o an hoşuna gitmediğini benim için birşeyler yaptığını hissettim sadece hoşuna gitmiyor sanırım bu aşkım dedim buna da modu düştü toparladı kendini, bunu sordugun an bitiyor işte anlamıyorsun yine ikinci vaka oldu dedi, hoşuma gitmese şuan bu durumda zaten olmayız, artık hep kendi içimde hoşuma gittiğini sana belirtmek zorunda hissedip rahat olmayacağım sen zaten kendini vermiyorsun diye uzattı konuyu. Kafasında kurup farklı şeylere gitti, sonra tüm gün zaten yüzüme bakmadı.

Bence al karşına güzelce konuş. hala laga luga yapıyorsa şuydu buydu anlamıyorsun derse o zaman boşver gitsin daha da üsteleme. Küsen trip mrip atan erkek evlat olsa sevilmiyor ömür yiyor. Sonra da ne hali varsa görsün dünya bu öküzün etrafında dönmüyor.

Benı cok seviyor demıssın ya sevmiyor demek borcum gibi hissettim bende yasadıklarınızı okuyunca.
Seven insan oyle davranmaz cunku yanındaki sevdıgıne?
Hanı siz cok seviyor demeseniz gelip sevmiyor demezdim?
Zaten bunun cozumude bizde degıl.
İşte ben de bunu sorguluyorum, biraz kırıcı geldi şuan inanın hiç iyi değilim yanımdan yeni gitti ve ben hemen buraya yazmak istedim.
Daha önce sevdim çok da sevildim, onun söyleyiş ve yaşatış biçiminde bir sevgi yaşadım mı bilmiyorum. Belki o çok sevmeyi bu sanıyor. Bana hep ben sevmeyi bilmiyorum seninle öğreniyorum diyor. Onun sevme tarzı bu çok sevme biçimi bu, bunu ben kabul edemiyorum bana da çok seviyormuş gibi gelmedi bu 6 gün içinde ben ağlarken yanında o kadar rahat olması benim de tarzım değil. Saatlerce yan yanayken ve surat asıyorken çok sevdiğini ifade etmesi bana da anlamlı gelmiyor. Kafam karışık.

Back