• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve arkadaslar zaman gecince disardan bakabildim suan olaya gercekten verdigi mesaj apacikmis ben gormemisim. O engelden sonra hic mi hic mesj atmamaliydim atsa da cevap vermemeliydim adam akilli ozur dilemeden. Guzel aldim dersimi ben ;) hepisize tesekkur ediyorum insan o an goremiyir bazen.

Vallahi benzer durumu yasadim bir keresinde. Aile ortamından asik olduğum ve konuştuğumuz çocuk, sen beni fake hesapla facebook dan ekledin, cinsel mevzularda konuşmaya kalktin senden beklemezdim diye resmen iftira atip birkaç gün sonra evleneceği kadini ailesine götürdü tanistirmaya. Yuksek ihtimal yuz yüze bakiyoruz diye sebepsiz bitiremedi cunku hayatina baska biri girmisti -belki de hep vardi- boyle bir yol icat etti. Bu olaydaki inat masum bir inat değil gibi geldi bana. Olmadik olaya verilen olmadik tepkilerin altindan olmadik şeyler cikar, hazirla kendini :KK66:

Vallahi benzer durumu yasadim bir keresinde. Aile ortamından asik olduğum ve konuştuğumuz çocuk, sen beni fake hesapla facebook dan ekledin, cinsel mevzularda konuşmaya kalktin senden beklemezdim diye resmen iftira atip birkaç gün sonra evleneceği kadini ailesine götürdü tanistirmaya. Yuksek ihtimal yuz yüze bakiyoruz diye sebepsiz bitiremedi cunku hayatina baska biri girmisti -belki de hep vardi- boyle bir yol icat etti. Bu olaydaki inat masum bir inat değil gibi geldi bana. Olmadik olaya verilen olmadik tepkilerin altindan olmadik şeyler cikar, hazirla kendini :KK66:
Senden bi onceki cevaba bakmani tavsiye ediyorum :) evet aynen dedginz gbi olmus :) yani o mesaj cok netmis

Ne yapiskanlik yapiyorsun ya bide hala inadindan diyorsun herbitaraftan "bi sus" diye engelliyor cevap vermiyor hala konusma derdindesin cocugun cokta umrundaymis gibi... kenelik yapmayin ya ne igrenc bi durum

Edit: cevabim geç olmuş inat yaptigini ve seni sevdigini zannetme olayinin dogru olmadigini sonunda anlamissin tebrikler

İnadından değil, sevmediğinden yapıyor ama sen kabullenmek istemiyorsun. Seni sevmeyip böyle kırıp döken bir adam için kendini yıpratmana değer mi?

Arkadasim inat degil bu erkekler uzerune dusunce kendilerinde bir sey var saniyr sakin ola ona yalvarma pesinden kosma aci tecrubemden diyrum ben sirf bu kendimi ezdirmekle nisanlimdan ayrildim

Doğru olanı yap ona o dereden çok sular aktı de. 2. kez seni üzmesine izin verme yolu göster.

Canim hayırlı olsun,baristinız mı ?
kusuruma bakmayın yaa yeni gördüm bildirimi kaçırmışım. barıştık barıştık. o işman yanlışlarından ben de yaptığımdan pişmandım. özürleştik. ilk o mesj attı alttan aldı sonra ben. iyiyiz şuan çok şükür.o da ben de birbirimizin değerii çokiyi anlamışız. ikimizde çok özenli davranıyor. eski sevgiliyle barışmak o kadar da kötü değil ve "hiç eskisi gibi lmayacak" laflarını doğrulamıormuş her zaman. eskiden daha iyiyiz kesilikle. çok şükür tekrardan

Noldu nolduu ne konustunuz neler olduuu anlaaatttt
:) yeni gördm canım k.bakma lütfen. nasılsın diye mesaj attı ilk konuşmaya başladık ben soğuktum ama açıklayıcı konuşuyordum yine kendimi. o kızgınlk sebebini anlattı birdaha bende kızdırdğım konu içi tkrardan zür diledim ve ne kadar kırıldığımı anlattım. o özür diledi bya bidaha seni asla bu kadr üzmeyecem diye ama sen de hassasiytlerime dikkt et lütf dedi. ve soğukluğm çok zoruna gtmş çnkü bn kavga anında bile sevecen davranan cicisiyd onun :) bi süre böyle konuştuk bikaç gün. bikç kere sevdiğni söyledi bn ise aşktan soğuduğumu canımı acıttığını. hayallerimizi koruyar musun dedi benden vazgçtiğini düşünsem de n vazgeçemedm ki dedm başladık tkrardan. şuan çok şükür çok iyiyz :) hatta ilikimiz daha da ciddileşti. anlattığıa göre masum aşkım kalbine işlemiş :)) o kadr zamn gçmesine rağmn eksikliğim azalmamış hiç :))) yess aşk kazandı. şimdiik :) ama ben sanmıyorum birdaha böyle kötü yollardan geçeceğimizi. geçsek de bizi güçlendirecek bi süre aayırsa da. onunda artık hiç problm klmayacak oluşmayacak üçücük şeyler dışında :) sende durumalr nasl???

:) yeni gördm canım k.bakma lütfen. nasılsın diye mesaj attı ilk konuşmaya başladık ben soğuktum ama açıklayıcı konuşuyordum yine kendimi. o kızgınlk sebebini anlattı birdaha bende kızdırdğım konu içi tkrardan zür diledim ve ne kadar kırıldığımı anlattım. o özür diledi bya bidaha seni asla bu kadr üzmeyecem diye ama sen de hassasiytlerime dikkt et lütf dedi. ve soğukluğm çok zoruna gtmş çnkü bn kavga anında bile sevecen davranan cicisiyd onun :) bi süre böyle konuştuk bikaç gün. bikç kere sevdiğni söyledi bn ise aşktan soğuduğumu canımı acıttığını. hayallerimizi koruyar musun dedi benden vazgçtiğini düşünsem de n vazgeçemedm ki dedm başladık tkrardan. şuan çok şükür çok iyiyz :) hatta ilikimiz daha da ciddileşti. anlattığıa göre masum aşkım kalbine işlemiş :)) o kadr zamn gçmesine rağmn eksikliğim azalmamış hiç :))) yess aşk kazandı. şimdiik :) ama ben sanmıyorum birdaha böyle kötü yollardan geçeceğimizi. geçsek de bizi güçlendirecek bi süre aayırsa da. onunda artık hiç problm klmayacak oluşmayacak üçücük şeyler dışında :) sende durumalr nasl???
Cok sevindim canim yaa insallah bidaha boyle seyler yasamazsiniz araniz hep daha da iyi olur :) allaha sukur yuvarlanip gidiyoruz iste :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back