• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtığım konulara bakıyordum da gördüm :) şu an bakıp sadece ne aptalmışım diyorum. Evet üatüne mesaj attı barışmak için her şeyi yaptı bu yazın başına kadar da hala mesj atıyordu . Ama olmadı istemedim . O hiç fedakarlık yapmadan eskisi gbi onu sevmemi bekledi ben de gğvenmiyorum dedim. Sonuç. Şuan evlendi başkasıyla :)
ovvv eski konuymuş kim hortlattı:sinirli::KK69:

Madem eski konu yoruma pek gerek yok :))) ama sonuca sevindim zaten hayır gelecek birine benzemiyordu anladığım kadarıyla

Açtığım konulara bakıyordum da gördüm :) şu an bakıp sadece ne aptalmışım diyorum. Evet üatüne mesaj attı barışmak için her şeyi yaptı bu yazın başına kadar da hala mesj atıyordu . Ama olmadı istemedim . O hiç fedakarlık yapmadan eskisi gbi onu sevmemi bekledi ben de gğvenmiyorum dedim. Sonuç. Şuan evlendi başkasıyla :)
Bence seninleyken başkası vardı o whatsapptan engellemeleri falan hep o yüzden bence. Sonra sana geri dönüşü de kızla ya kavga etmiştir ya da ayrılmıştır ondan dönmüştür baktı olmadı kıza geri dönüp evlenmek istemiştir.
Yoksa kimse durduk yere iki foto bi günaydın mesajı attı diye engellemez. Neyin inadı? Bunlar fasa fiso neyse ki kurtulmuşsun.

Baş
Neyin inadı.İnat yapsa ne olur.Öğrencisin ne evliliği.Evlilik amaçlı konuşma olmaz.İnsanlar önce konuşmaya başlar kafa yapıları uyarsa evlenme kararı alırlar.Seni telefonunda engelleyeni sen hayatından engelle.Küçülme
Başkasıyla evlendi bile :)))) hayatlar çok çabuk değişiyor

Bence seninleyken başkası vardı o whatsapptan engellemeleri falan hep o yüzden bence. Sonra sana geri dönüşü de kızla ya kavga etmiştir ya da ayrılmıştır ondan dönmüştür baktı olmadı kıza geri dönüp evlenmek istemiştir.
Yoksa kimse durduk yere iki foto bi günaydın mesajı attı diye engellemez. Neyin inadı? Bunlar fasa fiso neyse ki kurtulmuşsun.
Ben de şunan öyle düşünüyorum çnkü sonradan da buna benzer şeyler yaptı. Yazık boşa sevmişim üzülmüşüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back