• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile ortaminda tanistigim asik oldugum biri var. Ben 20 o 25 meslegi elinde bi delikanli diyeyim. Bn de farkli sehirde ogrenciyim. Konusmaya baslamistik uc dort ay once evlilik amaciyla ve sonra sevligi olduk. Her sey cok guzel gidiyordu hic problem yoktu neredeyse. Tek degisen yogunlugu yuzunden az gorusmemizdi. Ama zamanla insanlar birbirine alisinca kullandilari ifadelerde de demek ki resmiyetsizlesiyor ki cok yogun oldugu bi gun "inan ugrasamam senle ilgi bekleme benden" gibi bi cumle kullandi. Attigim sadece iki fotoraf bi gunaydin mesajiydim haliyle kizdim. Kendini daha yumusak ifade edebilecegini kirici konusmadan da kendini anlatabilecegni soyledim alingan ve kizgin bicimde. Deger verdigin biri gbi davranana kadar mesj atma dedm. Whatsaptan engelledi :KK43: . Bir hafta konusmadikm dogum gunu geldi mesaj attim sicakca. Cevap vermedi. Ben de kizip "ben yapacagimi yaptim sira sende" mesaji verecek bi mesaj attim. Yine bikac gun cevap yok. Arkadasimin benden habersiz onla arami duzeltmek icin aramasyla isler sarpa sardi. Arkadasimin suratina kapamis telefonu. Mesj atti bana da bidaha konusmayalim benim mahremiyetimi baskasiyla paylasan biriyle konusamam diye (numarasi arkadasimda var diye. Bir de ben arattim sandi) dedm oncesnde de konusmuyodk sorun bu degl sadece biliyorsun. Sevmiyosan uzaklastrmak icin soyluyosan soyle ugrasma dedim. Sevmiyo musun dedm. Cevap vermedi ona senle konuscak biseyim yok dedi tekrardan engelledi.. ustune sms attim konusmadan olmaz bu isler anlaminda. Hala cevap yok hala engelli.. ne yapayim? Duzelir mi sizce? Inatcinin teki inadindan yapiyor :KK43:
Adam seni istemiyor sen neyin çabasındasın

Bütün terkedilen ve aldatılan kızlara, sevgilileri geri döner ve kızlar onları dehler inşalllaah:63:Seninki de geri dönsün ve sen tekmeyi bas, bu duyguyu yaşayanlar bilir, çok güzel :DErkekleri gözümüzde fazla büyütüyoruz..cücük beyin düz mantık böyleleri :D kocam hariç kızlar:KK75:

Ya bana 10 yıl önce kızlar erkeklerın pesınden kosacak deselerdı ınanmazdım ama burda okuduklarım etrafta görduklerıme bakıyorum da şok oluyorum..Adam senı ıs-te-mı-yor..Ayrılmıs alenı sekılde..Neden ugrasıyorsun kı?

zorlamanın alemi yok.sen zorladıkça dahada soğur zaten.arama.bitirmiş belli ama sen inanmak istemiyorsun naz yapıyor sanıyorsun

istemedigini net bir bicimde soylemis. hem de kac kez.
bunun uzerine ona dusunme, tasinma, tartma, rahat birakma, kafasini dinleme vs firsati vermemissin.
surekli smsler, whatsapplar bisiler, iyice itmissin, baski yapmissin.
yapmasaydin iyiydi.
bosa demiyorlar, kacan kovalanir siye.
odagini baska seylere, ya da kisilere cevir bence.

istemedigini net bir bicimde soylemis. hem de kac kez.
bunun uzerine ona dusunme, tasinma, tartma, rahat birakma, kafasini dinleme vs firsati vermemissin.
surekli smsler, whatsapplar bisiler, iyice itmissin, baski yapmissin.
yapmasaydin iyiydi.
bosa demiyorlar, kacan kovalanir siye.
odagini baska seylere, ya da kisilere cevir bence.
Iki ay gecmis bir olay :) dedigini coktan yaptim

inat edecegi bir durum yok ortada siz onu inat ettircek yada kizdircak bisey soylememissiniz ki zaten. Cok zor bir durum ve yeterince can sikici ama niyetini belli etmis kurtulmak icin yer ariyormus birdaha yazan arayan siz olmayin derim. Geri döner bir hamle yaparsa düsünürsünüz ama dönmezse unutun

ne kadar cok israr edip, resmen yapismissin. resmen istemiyorum demis acikca. sen israr ettikce daha da geri cekilmis, bir kafasini dinleme, dusunme firsati bile vermemissin.

Sizi istemiyo surekli yaziyosunuz :KK57: Hata bile yapmamissinnn.. hata yapsamda bu kadar surekli aramazdim..
Bu ne yahu adam istemiyo her yerden yazmissin :S bosver gitsin bu is coktaan bitmis

offf önceden erkekler kızların peşinden koşardı şimdi kızlar koşup adamları zorluyo... kaç kere senın gururunu kırıcak istemiyo işte niye kendini bu kadar alçaltıyosun kendi kendine kıymetini bitirmişsin.. bence bırak hiç muhattap bile olma

Coktan gecti olay. Unuttum. Burda soylenenlerden sonra ne mesj attim ne aradim. Bikac kere mesaj atti cevap vermedim. Onun yaptigi gibi ben de onu engelledim. Mutluyum ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back