• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooyyyyy biz kadin milleti neden ya neden dik duramiyoruz.
Lutfen arama sorma ne halin varsa gor modunda yasa. Niye kendonizi de gururunuzu da ayaklar altina aliyorsunuz. Siz degerlisiniz. Sen degerlisin. Kendi degerinin farkina var. Var ki karsindaki kim olursa olsun sana deger versin

Güldüm istemsizce. Ne inadı yahu başkasını bile bulmuştur o. Yok engellemeler yok bilmem neler. Ne kadar saçma sapan gereksiz şeyler. :/

Ay benmkıde yapmıştı bunu,meğer eskı sevgılısı aramış bunu,yelkenler ınmıs,hıc tahmın edıyodum ben bu nefret ne alaka dıyorum,bunu aradım vs anlam veremedım,tabı beyefndı basından atmaya çalışıyor anlamıyorum,sonra buna bı mesaj amannnn salak sey ya senlemı ugrasıcam,sktr gıt napardınız yap,benı de arama dıye,bu dedı noluyoz ıstemeyen benım ,bana mesaj attı ıkı gun sonra,rahatsız eden sensın dıye,lan bı sktr gt yazdım aradı açmadım,sonra sankı beni istemiyormuşum gıbı oldu,buna köpek gıbı davrandıkca,cevap vermeyıp umursamayınca,tabı küfürde beklemıyodu benden ıyıce üstüme düştü,sonrakı bes ay bu rahatsız ettı benı,zor kurtuldum,sımdıkı aşkımla tanıstımmmmm,sende aynen bunu yap.hıc açıklama yapma,asıl ben ıstemıyom senın dengesiz herif de,söyle bır yerle bır et egosunu,ne uğrascan kızım Allah'ın manyagıyla,bak bunu da yaz ona,o delırsın

Kesinlikle mesaj atmayın kendimizi tutun ve doğru kişiyse geri dönüyor yaşadım söylüyorum mesaj atmayın ama mutlu olduğunuzu her yerde gösterin ve birsey yokmuş gibi devam edin

şu pembe gözlükleri çıkar istersen fıstık :KK37: saçmalıosun şuan inadından filan yapmıyor bildiğin seni afedersin ama tınlamıyor. bellik başkası var ya da senden beklediğini bulamadı ve çekip gitti :KK43: hiç üzülme tatlı canını hiç sıkma bence o senden çoktan vazgeçmiş iki ay sonra geri dönerse cevap verme ama bence iki ayda bile geri dönmez :KK43: bitmişsin sen onda :KK43:
Anladim cok tesekkrler. Olay ilk oldgnda insan goremiyor ama suan goruyorm. Bitti biliyorum. Bn de unutrum insallah. :)

Ay benmkıde yapmıştı bunu,meğer eskı sevgılısı aramış bunu,yelkenler ınmıs,hıc tahmın edıyodum ben bu nefret ne alaka dıyorum,bunu aradım vs anlam veremedım,tabı beyefndı basından atmaya çalışıyor anlamıyorum,sonra buna bı mesaj amannnn salak sey ya senlemı ugrasıcam,sktr gıt napardınız yap,benı de arama dıye,bu dedı noluyoz ıstemeyen benım ,bana mesaj attı ıkı gun sonra,rahatsız eden sensın dıye,lan bı sktr gt yazdım aradı açmadım,sonra sankı beni istemiyormuşum gıbı oldu,buna köpek gıbı davrandıkca,cevap vermeyıp umursamayınca,tabı küfürde beklemıyodu benden ıyıce üstüme düştü,sonrakı bes ay bu rahatsız ettı benı,zor kurtuldum,sımdıkı aşkımla tanıstımmmmm,sende aynen bunu yap.hıc açıklama yapma,asıl ben ıstemıyom senın dengesiz herif de,söyle bır yerle bır et egosunu,ne uğrascan kızım Allah'ın manyagıyla,bak bunu da yaz ona,o delırsın

En son iste cevap vermedi. Ne yazayim ki. ? Onu sinir edecek drduk yere..

Kesinlikle mesaj atmayın kendimizi tutun ve doğru kişiyse geri dönüyor yaşadım söylüyorum mesaj atmayın ama mutlu olduğunuzu her yerde gösterin ve birsey yokmuş gibi devam edin
Diyosunuz. Artik atmam zaten.. ona kotu de olmam. Dogru kisiyse dondugunde suclu olan tek taraf o olsun ki basim dik yapayim kavgami :) atmam artik asla.

Oooyyyyy biz kadin milleti neden ya neden dik duramiyoruz.
Lutfen arama sorma ne halin varsa gor modunda yasa. Niye kendonizi de gururunuzu da ayaklar altina aliyorsunuz. Siz degerlisiniz. Sen degerlisin. Kendi degerinin farkina var. Var ki karsindaki kim olursa olsun sana deger versin
Kesinlikle oyle artik. Hic kusura bakmasin. Uzulsem de bilmeyecek :)

yalnız çok karakterli bir insanmış
ben başkasına mahremiyetimi anlatan biriyle konuşamam demekte ne demek , her erkek buna dikkat etmez

Bir mesaj aytin engelledi daha niye ustune dusuyorsun arkadasina neden aratiyorsun liseye gitmiyorsun ki! Arama mesajda atma degersiz de gec

A
yalnız çok karakterli bir insanmış
ben başkasına mahremiyetimi anlatan biriyle konuşamam demekte ne demek , her erkek buna dikkat etmez
anlatan degil. Onun icin numara bile mahremiyet. Onunla gorustugumu arkadasinin bilmesi bile mahremiyete zarar. Evet guzel bisy bence de. Sonucta benim de mahremiyetimi korumus oluyo. Guvenilir biridir de iste.. bi de ..

Bir mesaj aytin engelledi daha niye ustune dusuyorsun arkadasina neden aratiyorsun liseye gitmiyorsun ki! Arama mesajda atma degersiz de gec
Bn aratmadim zaten kizacagini bilirdim arkadasin arayacagini da blmiyordum . Tabi lisede degiliz hele o hic degil

Bn aratmadim zaten kizacagini bilirdim arkadasin arayacagini da blmiyordum . Tabi lisede degiliz hele o hic degil
Arkadasina tepki goster ozel iliskine burnunu sokmasin bundan sonrasi icin en azindan tedbir almis olursun iki kisi arasinda yasanan iki kisiyi baglar ne zaman 3. Kisiler olaya dahil olur o zaman isler sarpa sarar erkek arkadasinin numarasini kimseye verme

Teskkurler.
Arkadasina tepki goster ozel iliskine burnunu sokmasin bundan sonrasi icin en azindan tedbir almis olursun iki kisi arasinda yasanan iki kisiyi baglar ne zaman 3. Kisiler olaya dahil olur o zaman isler sarpa sarar erkek arkadasinin numarasini kimseye verme
Oyle yaptim zaten. Teskkurler

Aile ortaminda tanistigim asik oldugum biri var. Ben 20 o 25 meslegi elinde bi delikanli diyeyim. Bn de farkli sehirde ogrenciyim. Konusmaya baslamistik uc dort ay once evlilik amaciyla ve sonra sevligi olduk. Her sey cok guzel gidiyordu hic problem yoktu neredeyse. Tek degisen yogunlugu yuzunden az gorusmemizdi. Ama zamanla insanlar birbirine alisinca kullandilari ifadelerde de demek ki resmiyetsizlesiyor ki cok yogun oldugu bi gun "inan ugrasamam senle ilgi bekleme benden" gibi bi cumle kullandi. Attigim sadece iki fotoraf bi gunaydin mesajiydim haliyle kizdim. Kendini daha yumusak ifade edebilecegini kirici konusmadan da kendini anlatabilecegni soyledim alingan ve kizgin bicimde. Deger verdigin biri gbi davranana kadar mesj atma dedm. Whatsaptan engelledi :KK43: . Bir hafta konusmadikm dogum gunu geldi mesaj attim sicakca. Cevap vermedi. Ben de kizip "ben yapacagimi yaptim sira sende" mesaji verecek bi mesaj attim. Yine bikac gun cevap yok. Arkadasimin benden habersiz onla arami duzeltmek icin aramasyla isler sarpa sardi. Arkadasimin suratina kapamis telefonu. Mesj atti bana da bidaha konusmayalim benim mahremiyetimi baskasiyla paylasan biriyle konusamam diye (numarasi arkadasimda var diye. Bir de ben arattim sandi) dedm oncesnde de konusmuyodk sorun bu degl sadece biliyorsun. Sevmiyosan uzaklastrmak icin soyluyosan soyle ugrasma dedim. Sevmiyo musun dedm. Cevap vermedi ona senle konuscak biseyim yok dedi tekrardan engelledi.. ustune sms attim konusmadan olmaz bu isler anlaminda. Hala cevap yok hala engelli.. ne yapayim? Duzelir mi sizce? Inatcinin teki inadindan yapiyor :KK43:

İnat değil bu tatlım kararını vermiş o.

İnat değil bu tatlım kararını vermiş o.
Evet anladim bunu. Onceden de yapmisti bunun gibi ama saygisizlik yaparak degil. Basina cok kotu bi olay gelmisti psikolojisi bozulmustu biraz yalniz kalmak icin biraz da "bana bise olsa bu kiz napacak" dusuncesiyle saygili sevgi dolu bi ayrilk mesajiyla ayrilip engellemisti. Ben ona bisy olma ihtimali olsa da hayatimda kalmasini istegmi soylemistim uzun bi mesjda ve kendi haline birakmistim. Bi hafta sonra daha asik daha sevecen bicimde geri donmustu. Bu sefer tek farkin kavga etmemiz oldugunu sandigimdan inat ediyor diye dusundum ama zaman gecio ustune dusununce anladm ki evet inat degil bitmis gercekten..

:KK57:
Daha ne yapsın bu adam sevmediğini ifade edebilmek için.
Bir kızın peşine çapkın bir erkek dadanmış gibi davranıyorsunuz.
Nefes aldırın şu insanlara, yazık.

İnadından değil...Sevmediğinden kabullenin artık bence.Seven biri böyle davranmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back