Kızlar selam konuyu kadın hastalıkları bölümüne açacaktım ama bu bir hastalık değil of neyse bilemedim konuya geçiyorum.
3 ay önce evlendim ve korunmak için ilaç kullanmaya başladım öncesinde farklı bir ilaç kullanmıştım ama o aşırı sinir yaptığından değiştirdim. Şimdi konu şu aslında reglim öncesi eşimden böyle hep bir uzak durasım belirli münasebetlerden kaçınasım geliyordu ama ben konuyu hem sıcaklara gelde regli dönemine vurdum geçiştirdim. Sonrasında da bu yeni ilacı kullanmaya başladım zaten.
Ama artık ben hiçbir şey hissetmiyorum ne cinsel anlamda bir yakınlık ne de genel bir sıcaklık öyle dümdüz durumdayım yani sürekli böyle kötü şeyler düşünmeler, sürekli bir kendimi dürtüklemeler acaba bu adamı sevmiyor muyum diye. Gerçekten yoruldum kendi içimde keza çok severek evlendim ve aksine mükemmel sayılabilecek bir eşim var. Bu ilaç beni bu hale getirmiş olabilir mi? Sevmiyorum diyemem ama aşkımdan öldüğüm hallerim de bir gitti böyle dümdüz bakıyorum adama asker arkadaşım gibi içimde hiçbir kıpırtı hiçbir sevinç emaresi kalmadı herhangi bir şeye karşı. Hiçbir şey beni mutlu etmiyor ama mutsuz olmaya yer arıyorum resmen. Konu hakkında bilgisi ya da böyle bir deneyimi olanlar biraz yardımcı olabilir mi kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum çünkü