- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- Konu Sahibi Winnethepooh
Ay içime su serptiniz yaaa of çok şükür sürekli bunu diyorum kendime geçici bir süreç bitecek diyorum hep. Bende bazen boşanmayı düşünürken buluyorum kendimi ama ben boşanmak istediğimden değil “Winnie böyle davranmaya devam edersen bu adam boşayacak bak seni” diye. Geçen gün benim kötü bir evliliğim mi var mutsuz muyuz diye oturup ağladımGeçici bir durum merak etmeyin. Bizde severek ve uzun bir ilişki sonrası evlendik, evlilik öncesinde aynı evde yasamisligimiz olmasına rağmen evlilik beni de olumsuz etkilemisti.
Eşimin şehrine gelmiştim aile arkadaş çevre olmayınca boşluğa düşmüştüm. Boşanmayı bile düşünmüştüm eşimin bana dokunması bile sinir ediyordu, hiç bir şey hissetmiyordum. Düğüne kadar çok seven ben düğünden sonra acaba seviyor muyum diye düşünüyordum.
Ama geçici bir süre geçti gitti, yeni hayata, evliliğe herkes hemen adapte olamayabiliyor.
İnanılmaz saçma bir insana dönüştüm geçen gün yine en son eşime ben terapi görmek istiyorum galiba artık sağlıklı düşünemiyorum diye ağlıyordum çok fenayım çok bir yandan vicdan azabı bir yandan bu hisler bayılacağım komple