- 18 Aralık 2009
- 6.123
- 6.559
- 773
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
-
merak etmis belliki neden hemen ayriligi dile getirdinizki
ah canım ya çok üzüldüm ama bu hala onu sevdiğini göstermez insan merakına yenik düşüyor bazen ne yapıyor acaba diye mesela ben bile konuşmadığım sevmediğim insanlara arada bir bakarım ne yapmışlar diye kız olsun erkek olsun
eski sevgilisni merak edip bakmış olabilir ama tepkisi böyle değilde tesadüfen gördüm de baktım falan diyip özür dileyebilir ama sen alttan alma tepkisi hiç hoş değil
bu bir ihanet degil canim cok üzüldüm olanlara.
bu kadar rahat olmasina sasirdim ama:mymeka:
merakina yenik düsmüsklava:
Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..
İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..
Bana tatlı dille demedi ki birşeyi.
Evet baktım ne olmus ne farkeder yanii dedi bende aklında o varsa engel olmam biliyorsun ayrılabiliriz dedim.
Bir insan 2 kisiyi sevemez..
Oda hayır demedi hiç bişey demedi ofladı savunmadı gönlümü almadı yaptıgı seyi cok normal gördü.
Belki küçük birşey ama bu olay benim gözyaslarıma engel olamıyor..
hemen ayriliktan bahsetme canim
elbette bir insan 2 kisiyi sevemez kocan tabiki seni cok seviyordur ama merakina yenik düsmüs dedigim gibi.belki bulundugu yer uygun dgildi tlfda kendini savunamadi eminim gönlünü almaya calisacak.
ama ona sakin yumusak davranma seni cok üzmüs:teselli:
Eşin böyle rahat davranarak sanki suçunu bastırmaya çalışıyor. Hani boşarsan boşa gibisinden. Yaptığı çok kötü bişey değil belliki merak etmiş, ama bu onu halen düşündüğü manasına gelmez.Tamam üzüldün doğal , ama aldatılmış olarak görme bu olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?