Bu ihanet mi ?

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.123
6.559
773
Burda yazan arkadaslarıma hep yardımcı olmaya calıstım , objektif bakabildim.
Fakat kendi durumum da bunu yapamıyorum. İçim yanıyor yazarken ben mi cok takıntılıyım yoksa siz olsanız sizde mi böyle olurdunuz su an inanın beynim durdu. Eşimle ben ortak pcden giriyoruz. Dün gece en son o pcdeydi. Ben de demin actım facebook sayfasında ortak bir arkadasımız acıktı. Yani gece onun adresinde girmiş facebooka. İçime kurt düştü ortak arkadasımızın facebookunda esimin eski sevgilisi var.
Profiline baktı sanırım. Hissettim bir an beynimde gecti allahın işi ya... Kadınlar hisseder ya.
Neyse bende eşime sordum neden onun facebooku acıktı ne yaptın dedim mırın kırın etti o kıza baktın değil mi dedim eşim de ne farkeder bakmış olsam dedi ben de onun aklında oldugunu gösterir ve ayrılırız engel olamam size dedim. Ayrılmamızı mı istiyorsun falan dedi. bende dürüst ol baktıysan baktım de dedim.
Evet baktım ayrıldık sanırım zaten bunu istiyordun al işte dedi.
Yani ayrıldık bir nevi.
O kızla konusmadıgına eminim cünkü kendi facebookundan eklememiş ortak arkadasımızdan bakmıs iyice kurcaladım butun herseyi yalnızca girilip bakılmış...
İtiraf ederken bile gayet rahat evet baktım ne olmus gibisinden.
Madem bu kadar basit beni önemsemiyor bitsin...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ah canım ya çok üzüldüm ama bu hala onu sevdiğini göstermez insan merakına yenik düşüyor bazen ne yapıyor acaba diye mesela ben bile konuşmadığım sevmediğim insanlara arada bir bakarım ne yapmışlar diye kız olsun erkek olsun

eski sevgilisni merak edip bakmış olabilir ama tepkisi böyle değilde tesadüfen gördüm de baktım falan diyip özür dileyebilir ama sen alttan alma tepkisi hiç hoş değil

Ona dedim ki bir insan yalnız bir insanı sevebilir. Ben seni seviyorum biliyorsun dedi.
Beni seviyorsun ama ona bakman onu düşündügün merak ettiğin anlamına geliyor dedim..

İçinde en ufak birşey varsa ona karsı hic engel olmam hemen ayrılırız dedim.
Karsı cıkmadı sacmalıyosun senı sevıyorum ama ayrılmak istiyorsan sen bilirsin dedi.
İnsan bi acıklama yapar gayet rahat iyi bitsin gibisinden..

merak etmis belliki neden hemen ayriligi dile getirdinizki

Aslında hemen dile getirmedim onu dusunuyorsan ayrılalım ben engel olmayayım dedim.

Haklısın canım fakat kendini savunmuyor yapmadım dedim önce bende üsteleyince evet yani ne olmus gibisinden gayetrahat söylüyor. İçim acıdı resmen umursamadı bile.

eski sevgilisni merak edip bakmış olabilir ama tepkisi böyle değilde tesadüfen gördüm de baktım falan diyip özür dileyebilir ama sen alttan alma tepkisi hiç hoş değil

Özür dilemeyi bırak beni sucladı bakmıssam bakmısm ne farkeder gibi tavrı..

bu bir ihanet degil canim cok üzüldüm olanlara.
bu kadar rahat olmasina sasirdim ama:mymeka:
merakina yenik düsmüsklava:

Üstüne fazla gitmeyin,ayrılığı da çıkarın aklınızdan bence..
Yazık etmeyin birbirinize...
Olabilir hepimiz mutlaka bakmışızdır eskilerin profiline..
O anlık bişeydir eminim
Pire için yorgan yakmayın derim...

bu bir ihanet degil canim cok üzüldüm olanlara.
bu kadar rahat olmasina sasirdim ama:mymeka:
merakina yenik düsmüsklava:

Bana tatlı dille demedi ki birşeyi.
Evet baktım ne olmus ne farkeder yanii dedi bende aklında o varsa engel olmam biliyorsun ayrılabiliriz dedim.
Bir insan 2 kisiyi sevemez..
Oda hayır demedi hiç bişey demedi ofladı savunmadı gönlümü almadı yaptıgı seyi cok normal gördü.
Belki küçük birşey ama bu olay benim gözyaslarıma engel olamıyor..

Genelde nasıl ilişkileriniz merak ettim,birbirinize sevginizi gösterebiliyormusunuz,saygılı oluyormusunuz..
Daha öncede eşiniz bir tartışma sonucu 2-3 gün evi terk etmişti sanırım.Daha yeni evlisiniz,olur olmaz şeylerde hemen ayrıl,boşan kelimelerini kullanmayın.Alırsanız eğer bir abla nasihati.yerimseniben

İnsan kırılır üzülür ama ayrılma fikrini bencede çıkarın aklınızdan.
Kızdığınızı belirtin tepkinizi gösterin daha yapacağını sanmam:a.s.:

Haklısınız cok tesekkür ederim ama beni cok kırdı gönlümü almaması.
Yaptıgı büyük bir hata aynı seyi ben yapsam kesinlikle daha kötü olurdu o kabullenemezdi.
En azından insan acıklama yapar merak ettim baktım birdaha olmayacak der ama ne olmus baktıysam off uzatma diyor bir de...

hemen ayriliktan bahsetme canim
elbette bir insan 2 kisiyi sevemez kocan tabiki seni cok seviyordur ama merakina yenik düsmüs dedigim gibi.belki bulundugu yer uygun dgildi tlfda kendini savunamadi eminim gönlünü almaya calisacak.
ama ona sakin yumusak davranma seni cok üzmüs:teselli:

Yok canım evdeydi oda yüzyüze konustuk bunları zaten..
Ama gitti işe gitti galiba cekti cıktı.

Duygusuz insan yaaa

Eşin böyle rahat davranarak sanki suçunu bastırmaya çalışıyor. Hani boşarsan boşa gibisinden. Yaptığı çok kötü bişey değil belliki merak etmiş, ama bu onu halen düşündüğü manasına gelmez.Tamam üzüldün doğal , ama aldatılmış olarak görme bu olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canım aynen bunu anlatmak istedim.. O kadar rahat ki yani tepki yok konuyu kapatmaya calısmak dogru dedıgım de ne farkedecek ayrılıcan sanki diyip umursamamazlılık o böyle dediği için ben birazda aklındaysa tabiki ayrılırım dedim..

sırf facesina baktı diye engel olmam size ayrılalım dersen ben olsam bende istiyorsan ayrılırız derim zorla yanımda tutacak değilim ya belliki ayrılmak istiyormuş sebep arıyormuş derim kendi kendime...

insanlar önceden sevgilisi olmuş kişileri merak eder acaba ne yapıor şimdi gibisinden. bende merak ediyorum düşünüyorum acaba onlarda benim gibi mutlular mı evlendiler mi diye ve bende facede arıyorum bakıyorum ne güzel yeni yeni evlenmişler inş. mutlu olurlar.
şimdi benimde mi aklım gönlüm eskilerde kalmış oluyor çok sevdiğim eşimi aldatmış mı oldum.
ayıp yauv yazık gereksiz tartışma yaratmış bir de üstüne hemen ayrılıktan dem vurmuşunuz valla pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…