- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
Sırf eşiniz değil sizde para gözsünüz bence. Boşanma durumunda altınlar kimde kalır diye tartışmışsınız eşinizle. Ne alaka yani nerden çıktı. Boşanma gündemde olur, dava açılacak olur anlaşma için konuşulur bu konular ama durduk yere ne alaka. Kim demiş takılar kadında kalır hangi kitapta yazıyor. Dini nikahta mihir olarak ortaya atılan şey kadında kalır. Gerisini siz kılıfına uydurmuşsunuz.
Eşiniz evet para göz ve sömürmeye alışmış ama sayenizde. Nerden biliyor ablanıza takılan altınları. Hemde gramına kadar. Babanızla yapılan anlaşmaya neden sadık kalmıyor. Yani iş yapılana kadar eyvallah sonra yatırmam ne demektir. Biraz adam gibi adam olsun da sözüne sadık kalsın.
Sen nasıl vazgeçirrim diyorsan geçiremezsin canım. Hiçççççççççç uğraşma. Sende pasifsin kocana karşı. Aileni bu kadar ezdirdiğine göre.
Bir arkadasim vardi, evlenmeden önce esine hep ailesini kötülerdi, annem böyle babam böyle, bana dogru düzgün ceyiz yapilmadi, kardesime alinan bana alinmadi, bilmem ne bilmem ne....evlendi, ve esinin ilk söyledigi sey, aman birak su aileni, onlar iyi olsalardi sana haksizlik yapmazlardi, iyi anne baba olsalardi sunu bunu alirlardi oldu.
Sonra sonra anladiki esinin ailesine böyle tavirli olmasina böyle negatif düsünmesine sebeb en basta kendisi olmus.
Kusura bakma ama bu yüzü esine sen verdin güzelim....yoksa esin bu denli yüzüzlesemezdi.
Esin nerden biliyor ablalarina ne kadar takildigni? Hangi sifatla yok sunu alicaklar bunu alicaklar gibi tavirlar sergileyebiliyor? Ve sen nasil bir güzel onun agzinin payini vermiyorsun?
Neden böyle ac tavuk gibi aileni sömürmensine izin veriyorsun?
Neden hadi ordan be....benim ailem mecburmu onu bunu yapmaya...git calis essek gibi al...evlendinde ailememi güvendin sen ne bicim erkeksin demiyorsun?:hulya:
Cikar cikar...daha fazla tepene cikar...yarin öbür gün senide begenmez...aha buraya yaziyorum.
Yemin ediyorum içim şişti.......
gec bile kaldim ama zararin neresinden dönülse kardir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?