Bu huyundan nasıl vazgeçer?

hiç normal konuşulmuyormu bu insanla. mesela aile terapistine gidelim desen almanyda çok var . hani bişeyleri düzeltmek namına falan. birde çalışıyormu yani rutin bir işi varmı?
senin baba evine dönemeyeceğini düşnüyor bence o yüzden bu kadar rahat konuşuyor kaçmış olman ona bu sözleri söylemek için fırsat. sana direk boşan diyemem bende evliyim git babanın evine diyemem ama sana tavsiyem seni kaybedebileceğini gerektiği zaman bırakabilceğini hissettir ona . ona bağlı bir hayatın olmadığını hissettir. birde sen olmasan zaten almanyada kalamaz bildiğim kadarıyla senin sayende gelmiş olması gerek

hatta bosanmasina bile gerek yok oturumunu uzatmasin bitmistir isi birde kiiza kalkip seni ailenin evine götürüp kapiya birakirim demis yuhhh diyorum baska birsey demiyorum derisi kalin adamin

hatta bosanmasina bile gerek yok oturumunu uzatmasin bitmistir isi birde kiiza kalkip seni ailenin evine götürüp kapiya birakirim demis yuhhh diyorum baska birsey demiyorum derisi kalin adamin

kızı sömürüyor bir insan sevidiği insana nasıl böyle der bilmiyorum . kız 20 yaşında mahvetmiş hayatını

ıKıNıZıN yaşıda küçük,hoşlandım hoop evlendim huyu kötü hoop boşandım çocuk oyuncağı deil bunlar,çocuk yapma ve sabrederek onunda biraz büyümesini bekle çünkü oda,erkeklerin kadınlara nazaran geç olgunlaştığınıda var sayarsak küçük daha...

aynen öyle hemde aninda sepetliyorlar

hadi yaa böyle katı olduklarını bilmiyordum,

o zaman bencede enişte beye biraz yolun ucunu göster bakalım...

arkadaşın dediği gibi onu bırakabileceğini hissettir zaten bencede almanya sevdasından evlenmiş senle,seni kaybetmeyi göze alamaz.gerçi vazgeçtim şimdi aklıma geldi de bi akrabam kocasına ayrılık sinyalleri verdiğinde kocası onu hamile bırakmıştı bilerek,ayrılamadılar tabi,çaktırmadan mı yapsan?CADIARZU

bu arada 42 görüntülemeye 41 yorum ilk defa bu kadar yakın görüyorum bu sayıları herkes gıcık olmuş bu duruma belliki :1closedeyes:

tabi küçük ne aceleleri varsa neden bukadar erken evlendinizki anlamıyorum

kızı sömürüyor bir insan sevidiği insana nasıl böyle der bilmiyorum . kız 20 yaşında mahvetmiş hayatını

olsun yaa ben olsam onun o laflarinin altinda kalmam bu bes sene sonra oturumunu aldigindada sepetleyebilir kizi yerinde olsam hic o sansi vermem adama ben aninda koyarim kapiya evi o dösemis birde takilan altinlari düsünüyor adam bu kacinci zaten diger konularida var huylu huyundan vaz gecmez
belli almanya icin evlendigi

ayni o yazdigini dedim ona. sen üvey evlatsinya ondandir diyo. hic hakkini aramasini bilmiyorsun diyo. ben söylüyorum konusuyorum ama bakti hic isin icinden cikamadi bana saygisiz diyo.bagirip cikiyo. ben senin yüzünden neler cektim diyo senin yaptigina bak diyo. o türkiyede arkadaslariyla ciddi ciddi kurtlar vadisi gibi yasamislar. burasinida öyle saniyo. hic cesareti yok aslinda cok kisi olunca dili cikiyo. mesela amcamlar onu evden kovdu diye türkiyede onlari dövme planlari yapiyp. sikiyorsa burda dövsene demi. burda diyo polislik olurum kendimi savunamam diyo.
yok canim maasim benim hesabimda. bosanirsak gönderiyorlar türkiyeye, zaten simdi yeni geldi diye mayisa kadar oturma izni var. cocukta yok burda birseye bagli olmadigi icin direk gönderiyorlar türkiyeye

arkadaşım sence arkadaş çok mantıklı tavırlarmı sergilemiş kocasına karşı yaptığı savunmalara bi göz at,ondan boşandı eeeee sora cocuk oyuncağı deil bunlar..böyle normalleştirmeyin boşanmayı.4 yıl çıktım hatta beraber oldum diyo.yeni tanıyo deil adamı.

adamin herseysi sistemli. dedem kovduya, bana sonra neler neler dedi. o eve gidersen gurursuzsun. serefsizsin falan filan. beni kimse kovamadi simdiye kadar o nasil kovar ooo neler daha. annemgilin evide hemen alt katlarinda. simdide diyoki annem bazen cagirinca ( yazik kadin dayanamiyo ) istersen git diyo. pislik la bu valla ya. birdaha tartisalim gidecem zaten banane. ne istersede yapsin.

ya erkeklerin atıp tutmasına bakma sen kurtlar vadisiymiş . karısına laf etmeye yetiyor. biliyormu peki ufak bir şikayetinde polisin neler yapabilceğini. y agüzelim yazdıkça daha çok sinirleniyorum hatanın neresinden dönsen kardır diyorum başka bişey demiyorum

annene gitmende mi sorun bence cidden bir evlilik terapistine gidin seninde onunda toparlanması için

seni tehditle kendine es yapan adama ADAM mi denilir ?

yasamis oldugun birliktelikten dolayi seni cok güzel sindirmis bu adi kocan

ya yasadigini annene anlaticaksin ya da bu evliligi bitirip esin biz öncesinde beraberdik dese bile Almanyada kalmaya calisiyor iftira atiyor diye yalanlicaksin

baska caren yok ,yoksa ömür boyu böyle pislikle yasanmaz

hele bir de oturumunu aldigini düsünmek bile istemiyorum,bir an önce postalat onu burdan

yoksa bir dahaki oturumunu 3 yil veriyorlar

iste akilliya benim kocam. burda polis var diye birsey yapmiyor türkiyede yapacakmis. orda hem arkadaslari var hem babasi gardiyan polis mesele degil diyo

hicte degil tamamen cocukluk hatasi 4 yil cikmis 15 yasinda tanismis 20de evlenmis ve önceden birlikte oldugu icin evlenmis yani sonradan anlamis ne oldugunuda yinede evlenmek zorunda kalmis ne yani bosanmak iyi bir sey degil diye ömür boyu calisip adama baksin mi bu kiz cagiz simdi bütün laflarini yesin yutsun üstüne para versin adama harclik diye adam cebindeki parayi kizin istedigi birseyi bile almasin bu adamla evlenilmezdi ama genclik hatasi yapip evlenmis uzak oldugu icinde anlamamis ne oldugunu bu adamin olay bu yani ne dememi bekliyorsunuz evlilik kutsaldir kan kusup kizilcik serbeti ictim de güzelim evlendin bir kere cek sen bu adami ver eline her türlü hakkini oturumunu alsin mi demeliyim adamin oturumu yok hala dayilaniyor birde oturumu oldugunu düsünün ozaman neler yapar valla bu adamdan ne köy olur ne kasaba sözlerimin arkasindayim evlilik cocuk oyuncagi degil ama anlasamiyorsan bosanirsin dinende bu haktir

yapma arkadasim lütfen,cocukluk hatasi bu zaten bariz ortada

ve kizi yapmis oldugu bu hatayla sindirmis,kizin psikolojisi iyice bozulmus

verdigi savunmalari derinlestirememis bile ..

bosanmasinda o adi herif oturumunu aldiginda postayi koyunca ayni seyleri diyebilcekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…