- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
ben kendimi, o hatami affedemedim. kendimi yaktim. gecen ablam hastanmis yanina gitmisler. sonrada ben hastalandim ben hicbirisiyle görüsemiyorumki hasta oldugumu bilsinlerde gelsinler geldiler onlarda. sonra demezmi sen hasta oldun kimse gelmedi ablana hemen kostular falan diye. piskopat bu ya. ha ailemi destekleyincede diyo, cok seviyorsan onlari birakayim istersen kapilarina diyo. kim yüzüne bakar bak ozaman diyo. saymiyo iste ne beni ne onlari ama onlarin yüzüne karsi iyi. mutfagin taksitini ödiyelim dedigimdede dediki sen mutfagin taksitini ödersen. takilarin parasini iste dedi. birdaha desin zaten dicem birak ozaman babamin evine beni naparsan yap dicem.
bende merak ettim...CADIARZU
hatta bosanmasina bile gerek yok oturumunu uzatmasin bitmistir isi birde kiiza kalkip seni ailenin evine götürüp kapiya birakirim demis yuhhh diyorum baska birsey demiyorum derisi kalin adamin
aynen öyle hemde aninda sepetliyorlar
İKİNİZİN yaşıda küçük,hoşlandım hoop evlendim huyu kötü hoop boşandım çocuk oyuncağı deil bunlar,çocuk yapma ve sabrederek onunda biraz büyümesini bekle çünkü oda,erkeklerin kadınlara nazaran geç olgunlaştığınıda var sayarsak küçük daha...
kızı sömürüyor bir insan sevidiği insana nasıl böyle der bilmiyorum . kız 20 yaşında mahvetmiş hayatını
siz neden ailenize laf söyletiyorsunuz anlamıyorum,bize anlattıklarınızı ona diyemedinizmi,''ailemin o zaman durumları iyiydi ablamın evini kurdular ama ben kaçarak evlendim isteseler zırnık vermezlerdi ama yinede yardım yaptılar teşekkür edeceğine nankörlük yapıyorsun'' diye
saçmalık vallahi çok sinirlendim,ayrıca biz ödeyeceğiz diye sözleşip borçları babanıza yıkması da şerefsizlik.
kocanız evlenirken babanıza mı güvenmiş,erkek olup kendi evine ekmek getirmeyi bilmiyor mu?
bence artık bir adım at,yoksa hayatın ailenle beraber bu adama çalışmakla geçecek,araba için para biriktiriyorsunuz arabası oluncada benzin masraflarını senin maaşından alacak hayatında 5 kuruş biriktiremeyeceksin kendin için,
yarın öbür gün de çocuk yaptığında ailen çocuğa az para taktı deyip ailene göstermeyecek,zaten o adamın çocuk bakacağını da sanmam sen bebek bezi,maması parası bulamazsın o gider ailesine en kralından cep telefonu alır gezmelere çıkarır.
yani bence görünen köy klavuz istemez kene gibi kocan var,böyle evlilik olmaz,kocanı sen daha iyi tanırsın,ona iyi bir ders vermen yada adam gibi konuşman lazım
olsun yaa ben olsam onun o laflarinin altinda kalmam bu bes sene sonra oturumunu aldigindada sepetleyebilir kizi yerinde olsam hic o sansi vermem adama ben aninda koyarim kapiya evi o dösemis birde takilan altinlari düsünüyor adam bu kacinci zaten diger konularida var huylu huyundan vaz gecmez
belli almanya icin evlendigi
ayni o yazdigini dedim ona. sen üvey evlatsinya ondandir diyo. hic hakkini aramasini bilmiyorsun diyo. ben söylüyorum konusuyorum ama bakti hic isin icinden cikamadi bana saygisiz diyo.bagirip cikiyo. ben senin yüzünden neler cektim diyo senin yaptigina bak diyo. o türkiyede arkadaslariyla ciddi ciddi kurtlar vadisi gibi yasamislar. burasinida öyle saniyo. hic cesareti yok aslinda cok kisi olunca dili cikiyo. mesela amcamlar onu evden kovdu diye türkiyede onlari dövme planlari yapiyp. sikiyorsa burda dövsene demi. burda diyo polislik olurum kendimi savunamam diyo.
yok canim maasim benim hesabimda. bosanirsak gönderiyorlar türkiyeye, zaten simdi yeni geldi diye mayisa kadar oturma izni var. cocukta yok burda birseye bagli olmadigi icin direk gönderiyorlar türkiyeye
adamin herseysi sistemli. dedem kovduya, bana sonra neler neler dedi. o eve gidersen gurursuzsun. serefsizsin falan filan. beni kimse kovamadi simdiye kadar o nasil kovar ooo neler daha. annemgilin evide hemen alt katlarinda. simdide diyoki annem bazen cagirinca ( yazik kadin dayanamiyo ) istersen git diyo. pislik la bu valla ya. birdaha tartisalim gidecem zaten banane. ne istersede yapsin.
ayni o yazdigini dedim ona. sen üvey evlatsinya ondandir diyo. hic hakkini aramasini bilmiyorsun diyo. ben söylüyorum konusuyorum ama bakti hic isin icinden cikamadi bana saygisiz diyo.bagirip cikiyo. ben senin yüzünden neler cektim diyo senin yaptigina bak diyo. o türkiyede arkadaslariyla ciddi ciddi kurtlar vadisi gibi yasamislar. burasinida öyle saniyo. hic cesareti yok aslinda cok kisi olunca dili cikiyo. mesela amcamlar onu evden kovdu diye türkiyede onlari dövme planlari yapiyp. sikiyorsa burda dövsene demi. burda diyo polislik olurum kendimi savunamam diyo.
yok canim maasim benim hesabimda. bosanirsak gönderiyorlar türkiyeye, zaten simdi yeni geldi diye mayisa kadar oturma izni var. cocukta yok burda birseye bagli olmadigi icin direk gönderiyorlar türkiyeye
arkadaşım sence arkadaş çok mantıklı tavırlarmı sergilemiş kocasına karşı yaptığı savunmalara bi göz at,ondan boşandı eeeee sora cocuk oyuncağı deil bunlar..böyle normalleştirmeyin boşanmayı.4 yıl çıktım hatta beraber oldum diyo.yeni tanıyo deil adamı.
annene gitmende mi sorun bence cidden bir evlilik terapistine gidin seninde onunda toparlanması için
arkadaşım sence arkadaş çok mantıklı tavırlarmı sergilemiş kocasına karşı yaptığı savunmalara bi göz at,ondan boşandı eeeee sora cocuk oyuncağı deil bunlar..böyle normalleştirmeyin boşanmayı.4 yıl çıktım hatta beraber oldum diyo.yeni tanıyo deil adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?